CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Sharnaaz Ahmad Mengaku, Isteri Yang Bertungkus Lumus Jaga Anak

1-10-2018 05:40 PM| Diterbitkan: Cari-Amirah| Dilihat: 9855| Komen: 54|Original author: Oleh: Amirah

Description: Ramai orang mengatakan wajah letih Sharnaaz Ahmad itu adalah disebabkan dia penat menjaga anaknya, Jebat Jayden yang baru lahir.
Ramai orang mengatakan wajah letih Sharnaaz Ahmad itu adalah disebabkan dia penat menjaga anaknya, Jebat Jayden yang baru lahir.

Namun sangkaan meleset kerana sebaliknya isterinya, Noor Nabila yang bertungkus-lumus menjaga anaknya setiap masa sejak dilahirkan.



Dia sangat berterima kasih pada Nabila kerana banyak berkorban dan berjanji akan membawa keluarga kecilnya itu bercuti selepas sahaja habis berpantang.

Foto: IG Sharnaaz

Sharnaaz juga membuat ucapan istimewa kepada anaknya sempena usia Jebat yang sudah mencecah sebulan.


Dia berdoa agar anaknya menjadi manusia yang bertanggungjawab dan diberi kesihatan yang baik sepanjang membesar.

Comel sungguh anak Sharnaaz dan Nabila! Rasanya ikut perangai siapa nanti. Kita tunggu dia besar. - CARI

29

Bagus
22

Marah
22

Terkejut
26

Sedih
21

Lawak
19

Bosan

Friends Rank (139 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote snowredpen 1-10-2018 06:08 PM
Mmg anak mrk comel.
Quote monsterwife 1-10-2018 06:52 PM
Cute baby jebat. Nabila ni simple orgnya. Takde pun pedicure manicure bagai. Ke mata tersalah nampak?
Quote buapakperut 1-10-2018 07:57 PM
bawak bercuti biar babah yang bayar ya..
Quote Nham22 1-10-2018 09:35 PM
monsterwife replied at 1-10-2018 06:52 PM
Cute baby jebat. Nabila ni simple orgnya. Takde pun pedicure manicure bagai. Ke mata tersalah nampak ...

Mmg die simple je orgnye..bukan jenis sarat2 bagai..tp....tp...tp...tp sheolss very the OCD..cannot serabot2.... perfectionist gituhhh.... mmg xlah si nanaz ni jagakan...
Lagipon baby full bf kan...mmglah all the time sama ibu...
Quote pichee 1-10-2018 09:37 PM
Abis..ko buat ape je sanaz? Kje pn dh xde offer ..
Quote sinalegna 1-10-2018 09:42 PM
Biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok







Quote skinsandstars 1-10-2018 09:56 PM
Bertanggungjawab dan pandai mengeja ya jebat.
Quote ayamserati 1-10-2018 10:23 PM
comelnya baby
Quote Nenasketum 1-10-2018 10:33 PM
sinalegna replied at 1-10-2018 09:42 PM
Biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok bi ...

Hehehe.... Apasal sis tapi memang dia bewak pun.. Pastu batak hengat dia hot and orang kesahkan dia lagi.. Minggu lepas ioll pi spital, si batak ni punya appointment  (baby dia checkup la) kul 1 pm.. Kul 11 lebih dah terpacak kat sana.. Batak nak carik jalan potong q rupanya.. Takdak orang layan sebab skarang time viral flu/fever. Meluat siol nengok muka bewok dia.
Quote mrsLucky 1-10-2018 10:44 PM
Cantiknya Nabila....natural beauty sungguh...anak Shanaz ni pon so comel...Nama pon best..JEBAT
Quote zuriey 1-10-2018 11:24 PM
Turn off btl dgn caption2 di ig jebat Tak Selera Nk polow
Quote Orix 2-10-2018 03:02 AM
sinalegna: Biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok bia ...



Bawak2 bertenang sisss{:smile
Quote BoongaKertas 2-10-2018 08:16 AM
buapakperut replied at 1-10-2018 07:57 PM
bawak bercuti biar babah yang bayar ya..

hahaha! kejam komen chuols
Quote greantea 2-10-2018 08:25 AM
ko buat ape? goyang tulur?
Quote kaklimahcomot 2-10-2018 08:25 AM
zuriey replied at 1-10-2018 11:24 PM
Turn off btl dgn caption2 di ig jebat Tak Selera Nk polow

tak slera nk plow.tp cmne ko tau caption2 dia?skodeng ke?
Quote kaklimahcomot 2-10-2018 08:27 AM
sinalegna replied at 1-10-2018 09:42 PM
Biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok biawok bi ...

marah sungguh kat dia. kalo dia bewak, ko ? babi? babi babi babi babi babi babi babi
Quote kaklimahcomot 2-10-2018 08:28 AM
greantea replied at 2-10-2018 08:25 AM
ko buat ape? goyang tulur?

xpe.yg goyang pun telo dia.bkn puki busuk ko
Quote kaklimahcomot 2-10-2018 08:28 AM
Nenasketum replied at 1-10-2018 10:33 PM
Hehehe.... Apasal sis tapi memang dia bewak pun.. Pastu batak hengat dia hot and orang kesahkan di ...

ko bwk ank babi ke?
Quote MatDeghem 2-10-2018 08:29 AM
muka letih kerana lethargic .....sluggish and pathetic. Tarak buat ape...makan tido makan tido.

Agak2 hospital bill binik dia beranak siapa yg bayar?
Dia  atau apak mentua billionaire tuuu


Atau adik ipor ......yg million airsssss



Lihat semua komen(54)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 01:59 PM GMT+8 , Processed in 0.078113 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top