Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Tular Gambar Sepasang Kekasih Lakukan Hubungan Seks Di Pusat Membeli Belah

27-9-2018 10:33 AM |Dilihat:10137| Komen: 128
Manusia zaman sekarang menjadi semakin hilang akal dan langsung tiada rasa segan silu.

Memetik laporan Bangkok Post, baru-baru ini tular gambar di media sosial yang memperlihatkan sepasang kekasih melakukan pelbagai aksi lucah.

Kredit foto: http://www.udnbkk.com

Pasangan kekasih tersebut dilaporkan melakukan hubungan intim di bahagian jualan barangan pembersihan di sebuah pusat membeli belah di Thailand.

Lebih menjijikkan lagi, pasangan terbabit memasang kamera untuk merakam keseluruhan proses yang tidak senonoh itu.


Kredit foto: http://www.udnbkk.com

Kredit foto: http://www.udnbkk.com

Antara paparan gambar yang dirakam termasuk kelihatan perempuan terbabit berpakaian warna merah yang seksi sambil memaparkan kemaluannya. 

Selain itu, terdapat juga gambar yang menunjukkan lelaki yang berpakaian T-shirt berwarna hitam dan berseluar jeans itu melakukan hubungan seks dan seks oral dengan perempuan berkenaan.

Dalam pada itu, tanpa disedari, ramai pelanggan yang kebetulan berada di sekitar pusat membeli belah itu turut kelihatan muncul dalam gambar lucah itu.

Sementara itu, terdapat netizen yang sengaja menyebarkan gambar itu tanpa memadamkan bahagian yang lucah sehingga menimbulkan perbincangan hangat di alam maya.- CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
8
Terkejut
4
Sedih
4
Lawak
3
Bosan
4
Komen: 128
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote zamzam 1-10-2018 11:14 AM
ok jer kalau ada yang nak open sex kat malaysia. nanti siti kasim boleh bela sbb hak asasi katanya.

Lain-lain Komen

Quote poppitu 27-9-2018 10:35 AM
manusia zaman sekarang dah hilang rasa malu
Quote shernazz 27-9-2018 10:35 AM
So ada netizen yang bermurah hati nak.bg non censored dlm cari ni?
Quote EvieWanKenobi 27-9-2018 10:36 AM
haiwan je macam ni..
Quote arareez 27-9-2018 10:38 AM
Fetish buat kat public ni... thrilling katanya
Quote fushimi 27-9-2018 10:40 AM
takde orang ke kat pasaraya tu

bukan ke pasaraya ada cctv
Quote mea 27-9-2018 10:40 AM
bullshit...
Quote Changa 27-9-2018 10:42 AM
Birah nya kau dek. Ada tak pic yang tak censor??
Quote MsKathryn 27-9-2018 10:46 AM
Nak lebih thrill la tu... ntah apa2
Quote Muntz 27-9-2018 10:49 AM
Ader pics yg tak censor ker?
Quote saladin780 27-9-2018 10:50 AM
dah mcm kucing jalanan dah..kat mana2 pun jadik nak mengawan
Quote umbut 27-9-2018 10:53 AM
Thailand,philipin memang open sex.. filem2 dia pun byk lucah..
Ni dah kes sangap show off bodoh
Quote minguk 27-9-2018 10:54 AM
shernazz replied at 27-9-2018 10:35 AM
So ada netizen yang bermurah hati nak.bg non censored dlm cari ni?

i pun ternanti-nanti juga
Quote hyie 27-9-2018 10:57 AM
Out in public sangat taw Ke apa istilahnya entah...ala2 wish come true lah kan...well, memang ade je manusia macam ni, nak cuba sesuatu yang baru gittew
Quote myakayina 27-9-2018 10:58 AM
pengaruh dadah ke dua ekor ni? ke sangap sangat dah?
Quote chicozinn 27-9-2018 11:02 AM
what do you expect?siam kan memang la camni..bangkok lak tu
Quote prettyuglybabe 27-9-2018 11:06 AM
tengah shoot porn untuk jual kot..
Quote Matpon 27-9-2018 11:06 AM
jangan dok ikut budaya depa aiiihhh
Quote nuno 27-9-2018 11:06 AM
Mabuk tomyam ni
Quote Matpon 27-9-2018 11:07 AM
myakayina replied at 27-9-2018 10:58 AM
pengaruh dadah ke dua ekor ni? ke sangap sangat dah?

takut nak bagi ranking viewer naik tinggi..sebab tu ada sensor bahagian tu


Lihat semua komen(128)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.097500s Gzip On
To Top