Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Budak Empat Tahun Dirogol Tiga Murid Dalam Tandas Sekolah

Oleh: Myra Rozi|25-9-2018 05:58 PM |Dilihat:3157| Komen: 46
Seorang kanak-kanak perempuan usia empat tahun menjadi mangsa rogol oleh sekumpulan murid di tandas sekolah.

Kejadian yang berlaku di Thailand itu menyaksikan kanak-kanak malang tersebut menjadi sasaran tiga orang budak lelaki di sekolah yang terletak di Bang Lamung.

Akhbar tempatan melaporkan, salah seorang perogol membawa pisau ketika melakukan serangan seksual tersebut.

Ibu mangsa, 41 berkata, anaknya pergi ke tandas seorang diri dan tiga orang tadi sudah menunggu mangsa datang.

Gambar Hiasan
Dua darinya bertindak memegang badan mangsa sementara seorang lagi merogolnya.

Ketiga-tiga suspek berjaya ditangkap dan kini ditempatkan di pusat tahanan juvana.

Susulan itu, ahli politik, Paveena Hongsakul, mengarahkan pemasangan kamera litar tertutup (CCTV) di kawasan tandas sekolah untuk tujuan keselamatan.

Dia juga meminta pihak sekola mengkaji semula kedudukan tandas yang tidak strategik di sekolah. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
4
Terkejut
3
Sedih
2
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 46
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote chinta89 26-9-2018 01:53 PM
omg jahat tahap gila ni

Lain-lain Komen

Quote sukacactus 25-9-2018 10:05 AM
OMG!
Kat mana2 pun dah selamat kita semua
Yang merogol tu umur berapa plak
Kecik2 dah jahat, esok2 besar jd apa la agaknya
Quote JohnnySins 25-9-2018 10:07 AM
kematangan tidak terletak pada umoq...INI SAINS...wakakakakakakkakakaka
Quote Modngengade 25-9-2018 10:07 AM
sukacactus replied at 25-9-2018 10:05 AM
OMG!
Kat mana2 pun dah selamat kita semua
Yang merogol tu umur berapa plak

yg merogol tu pun  konek baru besar cabai burung....puas ker dekk

Quote sukacactus 25-9-2018 10:09 AM
Modngengade replied at 25-9-2018 10:07 AM
yg merogol tu pun  konek baru besar cabai burung....puas ker dekk


Dlm berkerut kening baca news ni, tersenyum pulak bila imagine saiz cabai burung
Quote haryatie 25-9-2018 10:14 AM
gilerrrr nyaaa
Quote matkpop 25-9-2018 11:21 AM
kecik2 dah pandai merogol. dunia akhir zaman
Quote myakayina 25-9-2018 12:09 PM
stressnya baca ..
Quote Rounders 25-9-2018 12:54 PM
kesian budak perempuan itu teraniaya.
Quote beautifulliar 25-9-2018 01:17 PM
Modngengade replied at 25-9-2018 10:07 AM
yg merogol tu pun  konek baru besar cabai burung....puas ker dekk

Kak kopek,dorg nk try tgok gane je rasa tu bknnye pham erti puas ke tidak

Lst two weeks blik kg ai dpt bite slh sorg kwn ms kecik meninggal dlm pnjara.Msuk pnjara tu hukuman 20thun sbb merogol bdk 9thun kt kmpung  

Tp sedih la bila diingtkn kwn tu level abg2 ai je tp lg kesian kt mangsa rogol tu skrg trauma n satu fmily pindah dr kmpung.

Xpsti mninggal sbb dikatok ms dlm penjara atau lain sbb report kate sesak napas.Ngeri bila mak ai cite arwah perogol tu mmg salu kua msuk umh mngsa ambik bdk tu anta g skolah sbb baik ngn parents.Skali dirogol bdk tu.So ada gk yg ckp sbb dh dianiaya org xbsalah sbb tu mati dlm hina.Tp xtau la mgkin ms kt dalam heols smpat btobat
Quote snazzydaisy 25-9-2018 01:20 PM
Ehh jap, cabai burung boleh mengeras & menusuk ke?
Quote minguk 25-9-2018 01:21 PM
beautifulliar replied at 25-9-2018 01:17 PM
Kak kopek,dorg nk try tgok gane je rasa tu bknnye pham erti puas ke tidak

Lst two weeks blik kg ...

kejinya merogol budak 9 tahun.. nenen pun belum tumbuh.. pedo kah?!
Quote minguk 25-9-2018 01:22 PM
beautifulliar replied at 25-9-2018 01:17 PM
Kak kopek,dorg nk try tgok gane je rasa tu bknnye pham erti puas ke tidak

Lst two weeks blik kg ...

jap2, lupa nak tanya, kenapa you panggil dia kak kopek? hahahhahah macam ngeri saja nama tu
Quote beautifulliar 25-9-2018 01:24 PM
minguk replied at 25-9-2018 01:22 PM
jap2, lupa nak tanya, kenapa you panggil dia kak kopek? hahahhahah macam ngeri saja nama tu

Katenya kopek kak mod bsr.boleh dilibas silang pangkah pin kt blkg ms nk naik moto.
Quote beautifulliar 25-9-2018 01:31 PM
minguk replied at 25-9-2018 01:21 PM
kejinya merogol budak 9 tahun.. nenen pun belum tumbuh.. pedo kah?!

Yg perogol tu muka baik.mmg xsngka la lgpn kita satu kmpung xbsr msing2 knl ko ank sapa main n mkn sekali ms kecik2.

Ms kes jd heols 30 n bdk tu 9thun.Mngkin dh ari2 kluar msuk umh bdk tu time parents ada or xde n bonceng moto anta g skola lm2 jd syok nk sentuh budak tu.

Sedih skit ms tau aritu sbb xsngka pngakhiran mcm tu.Kwn2 ms kecik sblh2 umh je main konda kondi sesama.Tp tu la nfsu kn umo bpe2 pon mmg nafsu tu ada.Dh dpt pon hukuman kt dunia hrp2 sblm heols meninggl smpt la btobat.Tuhan je tau.

Tp kt kg kecoh katenye arwah kene katok ms kt dlm.Sbb kt mn2 pon mmg org sakit ati ngn perogol or peragut.Klo xkena ktok lt luar,masuk lokap kompem kena
Quote minguk 25-9-2018 03:07 PM
beautifulliar replied at 25-9-2018 01:24 PM
Katenya kopek kak mod bsr.boleh dilibas silang pangkah pin kt blkg ms nk naik moto.

labuhnya macam selendang pula sis, boleh main pin pin hahahahaha
*kelakar pula bila terbayang*
Quote orgsepang 25-9-2018 03:30 PM
Di mana mana pun ada kes begini. Kasihan anak2 menjadi mangsa keadaan
Quote clarizsa 25-9-2018 03:37 PM
Dan masih ada babi kata i heartles bitch bila dicadang potong je konet2 perogol pencabul semua ni

Babilion pi mampus la kaulah heartless pedo beach
Quote borrow 25-9-2018 03:56 PM
boyz umur 15-18. Mesti tgk porn pastu teringin plak nak prektis.

Dirogol di tadika. Pasni sure trauma nk gi sekolah.  Kesiannya.
Quote fushimi 25-9-2018 04:10 PM
kalau kecik kecik dah tunjuk jahat

baik tanam je hidup hidup budak budak ni

Lihat semua komen(46)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.107333s Gzip On
To Top