Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Rakam Bawah Skirt Wanita, Niat Jahat Lelaki Terbongkar Akibat Cahaya 'Flash'

24-9-2018 04:19 PM |Dilihat:1223| Komen: 17

Sebelum ini seorang pegawai Kementerian Dalam Negeri dilaporkan menggunakan telefon bimbitnya seakan membuat rakaman dari bawah skirt seorang staf wanita kedai cermin mata.

Baru-baru ini bertempat di Filipina, IT Home melaporkan seorang wanita diambil kesempatan oleh seorang lelaki berniat jahat yang cuba mengintai bawah skirtnya dengan membuat rakaman menggunakan kamera telefon bimbit. 



Ketika kejadian, difahamkan mangsa yang duduk di kedudukan atas tangga manakala suspek pula duduk di kedudukan bawah yang berhampiran wanita itu.

Mujurnya, niat jahat suspek itu terbongkar apabila kamera yang digunakan tiba-tiba bercahaya 'flash' berikutan keadaan di lokasi kejadian itu agak gelap. 

Keadaan itu segera disedari wanita tersebut , maka dengan pantas merapatkan dua belah kakinya.


Kredit foto: www.ithome.com

Babak itu berjaya dirakam oleh lelaki lain yang dikenali David Ventura yang duduk di kedudukan teratas sekali.

Manakala, suspek sempat melarikan diri dari lokasi kejadian selepas perbuatannya terdedah. 

David berkata, ketika itu, dia melihat lelaki itu buka mode rakaman yang ada pada telefon bimbit, jadi dia mula curiga dan bertindak merakamnya.- CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
3
Lawak
3
Bosan
1
Komen: 17
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote chinta89 26-9-2018 04:24 PM
sapelah bini kau nih..

Lain-lain Komen

Quote buapakperut 24-9-2018 04:22 PM
ingatkan zaman nokia buterfly je org buat gini. zaman sekarang pun masih ada.sangap sangat
Quote BoLapciOus 24-9-2018 04:28 PM


kan org dah taw ko pervert..
Quote sinalegna 24-9-2018 04:29 PM
Kat office haritu ada manager pakai miniskirt, skali dia silang kaki aku pon ternampak la spender amoi tu
Quote minguk 24-9-2018 04:37 PM
dah kenapa tak tutup flash oiii
Quote tumpanglalu74 24-9-2018 04:45 PM
sinalegna replied at 24-9-2018 04:29 PM
Kat office haritu ada manager pakai miniskirt, skali dia silang kaki aku pon ternampak la spender am ...



Paha terlalu kurus kot..


Quote zulka 24-9-2018 04:47 PM
giler....bini kat sebelah tu
Quote sinalegna 24-9-2018 04:54 PM
tumpanglalu74 replied at 24-9-2018 04:45 PM
Paha terlalu kurus kot..

Eh sama la dgn amoi ofis aku.. kaler pink gak
Quote kasibiman 24-9-2018 06:17 PM
tumpanglalu74 replied at 24-9-2018 04:45 PM
Paha terlalu kurus kot..

Who are yusss???
Quote matkpop 24-9-2018 11:40 PM
bawah skirt pun nak snap
Quote tobby 24-9-2018 11:44 PM
ikut perangai geng PH le ni ...   
Quote insulin 25-9-2018 12:01 AM
Apa la yang ko dapat bila mengendap skirt perempuan, pervert?
Quote jalfa 25-9-2018 12:02 AM
Sangap ni...nampak apa je.spenda bacin...bodo betul jantan  sangap jubo ni..
Quote ninja boy 25-9-2018 12:05 AM
Kalau wanita itu tibai kepala jantan itu sudah tentu tergolek tangga kepala terhentak mozek. Tetapi itu x berlaku
Quote PristineOne 25-9-2018 12:10 AM
insulin replied at 25-9-2018 12:01 AM
Apa la yang ko dapat bila mengendap skirt perempuan, pervert?

Thrill.....hehehehehe...
Quote batu kikir 25-9-2018 07:58 AM
Biasalah lelaki
Yang pompuanpun bukan tak tahu lelaki suka tengok pepet dia......ia macam satu thrill. Seronok. Tapi heran.......lagi ramai pervert, lagi pendek pompuan pakai mini skirt....lepas tu kecoh datu donia yg lelaki ni sex maniac, pervert acah2 marah......tapi pompuanpun thrill gak tengok lelaki tak senang duduk nak skodeng

P/s Lebih baik dari jantan gay lahanat teruja tengok jantan lain. Berlawan dengan fitrah kejadian manusia
Quote batu kikir 25-9-2018 08:02 AM
Biasalah lelaki
Yang pompuanpun bukan tak tahu lelaki suka tengok pepet dia......ia macam satu thrill. Seronok. Tapi heran.......lagi ramai pervert, lagi pendek pompuan pakai mini skirt....lepas tu kecoh datu donia yg lelaki ni sex maniac, pervert acah2 marah......tapi pompuanpun thrill gak tengok lelaki tak senang duduk nak skodeng

P/s Lebih baik dari jantan gay lahanat teruja tengok jantan lain. Berlawan dengan fitrah kejadian manusia
Quote chinta89 26-9-2018 04:24 PM
sapelah bini kau nih..

Lihat semua komen(17)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.091222s Gzip On
To Top