Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Kematian CEO Cradle Fund: Adik Ipar, Suami Pula Direman

24-9-2018 02:20 PM |Dilihat:5086| Komen: 35
Adik ipar Nazrin Hassan dan suaminya ditahan reman empat hari bermula hari ini hingga Khamis bagi membantu siasatan kes kematian Ketua Pegawai Eksekutif Cradle Fund Sdn Bhd itu, lapor Harian Metro.



Siasatan ke atas kedua-dua suspek berusia 39 dan 41 tahun itu dilakukan mengikut Seksyen 302 Kanun Keseksaan yang memperuntukkan hukuman gantung sampai mati, jika sabit kesalahan.

Selain isteri Nazrin dan bekas suami yang ditahan reman tujuh hari pada 4 September lalu, anak tiri Nazrin berusia 14 dan 16 tahun turut ditahan pada 9 September lalu dan kesemuanya dibebaskan selepas tamat reman.

Media sebelum ini melaporkan kematian Nazrin pada 14 Jun dipercayai berpunca akibat terhidu asap kebakaran berlaku selepas telefon bimbit meletup ketika dicas di bilik tidurnya. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 35
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote yuhuu 3-10-2018 11:43 AM
ahyue replied at 3-10-2018 11:27 AM
ex staff bnm

Sudah ex ka? Kena buang kerja?

Lain-lain Komen

Quote eyansss 24-9-2018 02:31 PM
good job polis...  make sure tak terlepas...  dan aku harap kes2 lain pun sama jugak...  
Quote Changa 24-9-2018 02:35 PM
Ni ipar duai yang sebar pasal mati sebab ponsel meletop bagai ni kan??
Akak syak polis tahan untuk interrogasi untuk check tally ke idok masing-masing punya jawaban.
Quote tumpanglalu74 24-9-2018 02:39 PM
Kadang2 aku pulak yang naik sakit ati bila ternampak istilah CEO ataupon cradle di mana2.  Terngiang aku kes ni..

Mohon sistem kehakiman MENGHORMATI hasil siasatan yach..  Nak tunggu ape lagi pulak?  Malaikat turon dari langit bisik kat telinge hakim kaa...

Quote moonbug 24-9-2018 02:47 PM
Harap polis berjaya jumpa petunjuk to further develop this case
Quote munchkin 24-9-2018 02:50 PM
Adik ipar dan suaminya ? Adik pompuan smirah ke?
Quote aku_best 24-9-2018 02:59 PM
Patut siasat seisi kuarga samairah nih...
Quote kucingitam 24-9-2018 03:11 PM
harap dpt pembelaan sewajarnya
Quote jinggagurl 24-9-2018 03:20 PM
oh my.. ater bukti x kuat lagi ke nak dakwa..
aku menunggu kes ni diheret masuk mahkamah dan setel cepat2
Quote gopal 24-9-2018 03:30 PM
makin complicated kes ni
Quote monreyes 24-9-2018 03:37 PM
alhamdulillah..
ingatkan siasatan dah finalised bila Samirah bebas..
aku dah nak move on dah..rasa sedih sangat
Quote rayray28 24-9-2018 03:47 PM
monreyes replied at 24-9-2018 03:37 PM
alhamdulillah..
ingatkan siasatan dah finalised bila Samirah bebas..
aku dah nak move on dah..rasa ...

Me too..barubterdetik td apa cite dgn kes ni..2x dh terdetik terus keluar cite psl ni huhuu
Quote giyomi 24-9-2018 06:08 PM
bila kes ni akan selesai...nk gak tgk siapa pembunuh sebenar dia..misteri sesgt
Quote Rantaie 24-9-2018 06:10 PM
harap telus lah...
Quote M5 24-9-2018 06:27 PM
Reman utk membantu siasatan sangat2 pprt konsepnya
Quote EvieWanKenobi 24-9-2018 06:33 PM
tak sabar tunggu hari perbicaraan..
Quote monsterwife 24-9-2018 06:44 PM
Diharap polis akan siasat dan cari smpai ke lubang cacing pelaku
Quote slavehunter 24-9-2018 08:28 PM
Wow. I berminat dengan kerja2 polis macam mana dorang trick question utk interrogate.....semoga justice to nazrin.
Quote tokmuda 24-9-2018 08:33 PM
tak habis2 lagi kes ni

suka nau makcik2 bawang folo citer camni

ntah dapat apa ntah

Quote kyrana 24-9-2018 09:39 PM
Adik samirah yg keje bank negara ke.

Lihat semua komen(35)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.088157s Gzip On
To Top