Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Presiden BAM Sahkan Lee Chong Wei Hidap Kanser Hidung

22-9-2018 10:15 PM |Dilihat:5777| Komen: 108


Sejak semalam berita mengenai Datuk Lee Chong Wei dikatakan menghidap kanser hidung tersebar luas di media sosial.

Sekaligus menimbulkan tanda tanya orang ramai khususnya peminat jaguh negara itu sejauh mana kebenaran berita itu. 


Kredit foto: www.bam.org.my/

Memetik laporan Bernama, petang tadi Presiden Persatuan Badminton Malaysia (BAM), Datuk Seri Norza Zakaria tampil mengesahkan berita itu dalam satu kenyataan ringkas.

"Sebagai maklum balas terhadap laporan berkaitan Datuk Lee Chong Wei, BAM mengesahkan pemain itu telah didiagnosis menghidap barah hidung peringkat awal."

"Chong Wei kini mendapatkan rawatan di Taiwan dan memberi maklum balas baik terhadap rawatannya. Beliau kini sedang berehat untuk pulih di samping keluarga dan rakan terdekat."



Kredit foto: carian internet

Tambah Norza, pihak BAM menyeru semua pihak menghormati privasi Chong Wei dan keluarganya.

 "Terima kasih kepada semua rakyat Malaysia atas doa dan rasa peduli.Sokongan anda adalah sumber kekuatan dan ketabahannya,"

Pihak BAM sedia menawarkan sebarang sokongan kepada legenda badminton negara itu, ujar Norza.- CARI



Apa Reaksi Anda...

Bagus
4
Marah
3
Terkejut
5
Sedih
7
Lawak
4
Bosan
6
Komen: 108
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote gibrana 25-9-2018 05:25 PM
speedy recovery

Lain-lain Komen

Quote dauswq 22-9-2018 01:20 AM
Susahnya nak edit pki apps cari ni.
Quote tumpanglalu74 22-9-2018 01:32 AM
Screenshots_2015-01-16-23-20-23.png
Sakit menanggung rindu lurah dendam nan sakti..
Quote Orix 22-9-2018 01:44 AM
tumpanglalu74 replied at 22-9-2018 01:32 AM
Sakit menanggung rindu lurah dendam nan sakti..

So inilah punca kanser hidung dia? Matilanakkkkkk
Quote Orix 22-9-2018 01:44 AM
Jap. Knp Taiwan ? Apa kt Malaysia ni xde specialist ENT yg bertauliah ke ?
Quote kasibiman 22-9-2018 02:19 AM
Orix replied at 22-9-2018 01:44 AM
Jap. Knp Taiwan ? Apa kt Malaysia ni xde specialist ENT yg bertauliah ke ?

Taiwan medical treatment world class. Quite a few specialists dia jadi rujukan dunia.
Quote DARSITA 22-9-2018 02:56 AM
Orix replied at 21-9-2018 09:44 AM
Jap. Knp Taiwan ? Apa kt Malaysia ni xde specialist ENT yg bertauliah ke ?



Di Taiwan ianya murah. Tak perlu nak buat appointment dua tiga minggu in advance. Call ini hari esok lusa dah boleh dpt rawatan.


Quote meisapoya 22-9-2018 06:49 AM
Speed recovery, lcw!
Quote nuralisa 22-9-2018 08:47 AM
China pun ramai yg pergi for cancer treatment
Quote pyropura 22-9-2018 08:57 AM
elok Lcw mampos cepat aje, bagi mengelakkan sengsara idup , seriously
Quote pyropura 22-9-2018 08:59 AM
tumpanglalu74 replied at 22-9-2018 01:32 AM
Sakit menanggung rindu lurah dendam nan sakti..

Kahkahjah .... kimak tul kan
Quote cmf_almondpecan 22-9-2018 09:02 AM
Menurut beberapa kajian, katanya Cina keturunan selatan China terutama org Cantonese berisiko lebih tinggi mendapat kanser hidung ni. Semoga cepat sembuh LCW.
Quote kucingitam 22-9-2018 09:24 AM
nuralisa replied at 22-9-2018 08:47 AM
China pun ramai yg pergi for cancer treatment

Almarhum TJ pun gi China utk cancer treatment kan..?

Quote diss69 22-9-2018 09:28 AM
Semoga cpt sembuh.. Bnyk jasa lcw pada negara..
Quote scorpionkiki 22-9-2018 09:41 AM
LCW...get well soon. I ikhlas berdoa beliau sihat kembali. Banyak jasa beliau pd negara
Quote leftrani_kel 22-9-2018 09:42 AM
Semoga cepat sembuh
Quote miss_sepet 22-9-2018 09:54 AM
Hopefully nothing serious
Quote MakareyumSuciey 22-9-2018 09:57 AM
tumpanglalu74 replied at 22-9-2018 01:32 AM
Sakit menanggung rindu lurah dendam nan sakti..

Punca dia kot... lepas terbau terus dpt cancer
Quote Changa 22-9-2018 09:57 AM
Who are yussss??
Quote insulin 22-9-2018 10:00 AM
Semoga cepat sembuh, Dato.

Lihat semua komen(108)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.096545s Gzip On
To Top