Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Dari Mak Sampai Ke Anak Buat Hal, Hisap Syabu Dan Bersekedudukan Dengan Kekasih

Oleh: Myra Rozi|21-9-2018 05:04 PM |Dilihat:4183| Komen: 38
Pasukan Special Tactical Response & Investigation Key Enforcers (STRIKE) Agensi Anti Dadah Kebangsaan (AADK) dan AADK Kuala Langat berjaya membongkar tiga ahli keluarga yang bersekedudukan dengan kekasih masing-masing dalam satu serbuan. 

Bukan sahaja bersekedudukan, mereka juga didapati sedang khayal di bawah pengaruh syabu.

Harian Metro melaporkan, rumah tersebut didiami wanita berusia 40 tahun bersama adik perempuannya berusia 35 tahun dan lima anak mereka berusia 6 hingga 25 tahun.

Foto: Harian Metro
Jurucakap AADK memaklumkan, Ketika serbuan dijalankan, wanita itu, adik perempuannya dan anak lelaki wanita berkenaan berusia 25 tahun, ditemui bersama kekasih masing-masing di dalam bilik.

Manakala seorang lagi anak lelakinya sedang dalam keadaan khayal dalam bilik berasingan. Tiga anaknya yang berusia 6 hingga 13 tahun hanya mampu melihat gelagat ahli keluarga mereka.

Hasil ujian saringan air kencing terhadap semua individu berkenaan mendapati mereka positif dadah jenis syabu. 

Siasatan mendapati semua mereka terbabit dengan penyalahgunaan dadah sejak enam bulan lalu.

Mereka menjadikan rumah terbabit sebagai port untuk melepaskan gian selain melakukan aktiviti tidak bermoral dengan kekasih masing-masing. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
6
Marah
12
Terkejut
5
Sedih
8
Lawak
10
Bosan
7
Komen: 38
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote miziizhar 22-9-2018 05:20 PM
Kesian bdk2 tu. Selalu kita dengar pengaruh rakan sebaya.. Kali nie kita dengar pengaruh dlm keluarga la pulak...

Lain-lain Komen

Quote CrowneGlory 21-9-2018 02:49 PM
di tembak jah semua sekali kesian kat anak2 dpt mak jenis mcm ni...
Quote tri-max 21-9-2018 02:53 PM
apala trauma pada anak2 yg umur 6 - 13 tahun tu
kesian sungguh beremak kan loser mcm ni


Quote Foxey 21-9-2018 02:57 PM
Ni tahap gila keberapa nih? Dahlah buat benda macam ni, tayang lagi depan anak2 kecik.
Quote missDollie 21-9-2018 03:12 PM
Bakar jer rumah ni..yang umur 6-13 tahun tu selamatkan dulu..
Quote prettyuglybabe 21-9-2018 03:20 PM
harap jabatan kebajikan amik je anak-anak bawah umur tu..
kalau dibiar, tak mustahil mereka akan ikut jejak langkah mak mereka tu..
Quote Changa 21-9-2018 03:21 PM
felda pprt nya perangai kau dek.
Quote Nokiaman 21-9-2018 03:21 PM
Ishkkk tak baik cakap gitu..
Ni semua mengikut ajaran agama yg tegar nie....
Tak salah pe...bukannya beromen kat publik...
Quote myakayina 21-9-2018 03:33 PM
sedihnya baca..sian anak2 yg kecik2 tu..tengok scenario yg tidak sihat dlm rumah..
Quote nisako 21-9-2018 03:33 PM
wht...
Quote BoLapciOus 21-9-2018 04:07 PM
trauma seumur hidup!!!
Quote ChildrenOfBodom 21-9-2018 04:33 PM
mak 40 anak 25
Quote juruterra 21-9-2018 04:45 PM
kesiannya anak2 dikelilingi orang2 sakit mcm ni..bertabahla anak2 kalau acik takde anak, acik nk je jaga korang tp acik pun ada anak ramai
Quote grouper 21-9-2018 04:47 PM
Tokey dadah gak yg senang hati..
Quote sarahmirza 21-9-2018 04:56 PM
Maknya ni ex bohsia ke?
Umur 15 tahun dah beranak..
Tak sempat2 habiskan spm..
Quote namirulmukminin 21-9-2018 05:00 PM
Laaaaa.. Kuala Langat ke?? Ingatkan negeri Serambi Mekoh tadi...
Quote laksmanabentan 21-9-2018 05:00 PM
sarahmirza replied at 21-9-2018 04:56 PM
Maknya ni ex bohsia ke?
Umur 15 tahun dah beranak..
Tak sempat2 habiskan spm..

hahahahahahahaa......
perhhh... hebat ler mak dia ni, muda2 da ada anak....
sure tak abis sekolah kan...
ermm... kesian ler pulak, mesti dia ada cerita dia sendiri...

tapi yg sengal nya awat ko ajak anak ko sekali main syabu...
lepas tu depan anak2 ko lak...
ko nak mendadih ker... nak kiokkk ker... p sana sorang2...

Quote jue10 21-9-2018 05:42 PM
Kesiqn bdk2 tu. Apela nasib dorg nt. Mampus jela dorg ni.
Quote eternity78 21-9-2018 05:43 PM
kesiannya anak2 yg umur 6-13 tuh
Quote MissVixen 21-9-2018 05:46 PM
Dadah, mak pon tak guna. Kalau la anak dia dapat bawak keluarga keluar dari kepompong dadah ni

Lihat semua komen(38)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.099180s Gzip On
To Top