CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Budak 7 Tahun Kritikal, Kemaluan Disumbat Getah Paip

21-9-2018 04:24 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 4285| Komen: 33|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Seorang kanak-kanak berusia tujuh yang menjadi mangsa rogol kini dilaporkan dalam keadaan kritikal.
Seorang kanak-kanak berusia tujuh yang menjadi mangsa rogol kini dilaporkan dalam keadaan kritikal.

Edition.CNN melaporkan, getah paip dimasukkan ke dalam kemaluan mangsa dan kini sedang dirawat di Hospital New Delhi.


timbalan polis New Delhi, Meghna Yadav berkata seorang lelaki berusia 21 tahun ditahan bagi membantu penyiasatan.

Sementara itu, pengerusi Suruhanjaya Wanita Delhi, Swati Maliwal turut mengecam perbuatan terkutuk tersebut dan menyatakan,

Foto: Edition.CNN 
"Baru sahaja bertemu dengan mangsa yang dirogol secara ganas di Seemapuri. Lelaki itu bawa dia ke taman, masukkan getah paip ke dalam kemaluan dan merogolnya.


"Dia sangat kritikal, mengalami pendarahan dan telah dibedah, ibunya merupakan ibu tunggal dan mereka miskin."

Swati juga memaklumkan yang pihaknya mengambil serius dengan insiden yang berlaku.

"Kami sedang bekerja untuk pelan pemulihan bagi mangsa. Ia sangat malang kerana kes rogol tidak berkurangan di Delhi."

Tambahnya dia sendiri tidak dapat membayangkan tahap kesakitan yang dilalui oleh mangsa.

beliau bertekad untuk memberi sokongan dari sudut perundangan agar si pelaku menerima pembalasan sewajarnya. -CARI
18

Bagus
15

Marah
24

Terkejut
14

Sedih
15

Lawak
5

Bosan

Friends Rank (91 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote insulin 21-9-2018 04:27 PM
Dah agak ianya berlaku di India.
Quote aku_best 21-9-2018 04:28 PM
Tak dapat nak bayangkan betapa seksanya dan sakitnya budak tu ketika kejadian...harap mampos cepat skit pelaku yg buat tu...
Quote lolita737 21-9-2018 04:29 PM
aduh..kenapa la begitu kejam sangat..

bodoh betul lah..
Quote sarahmirza 21-9-2018 04:30 PM
Apasal India ni?
Dah la negara miskin, kotor, busuk...
Perangai lelaki pulak hampir macam syaitan
Quote leylapple 21-9-2018 04:31 PM
patutnya yg merogol kanak2 tu digantung dan ditembak di khalayak ramai...

baru org tak berani nak buat
Quote Teru2Bozu 21-9-2018 04:33 PM
tak de ke pakar ke saintis ke nak kaji otak kaum mundur ni??? kot2 dpt kenal pasti syaitan apa yg buatkan kaum mundur ni mcm ni?
Quote Foxey 21-9-2018 04:44 PM
Kenapa la sampai macam ni. Tak cukup rape, diseksa pulak. Budak tu baru 7 tahun umurnya. Binatang ke orang tu?
Quote BoLapciOus 21-9-2018 04:47 PM
wtffff???????????xpayahla nk sumbat paip getah banaaa!!
Quote Artemesiaa 21-9-2018 04:47 PM
Teramat kejamnya perbuatan nak2 pada kanak2 sekecil tu
Quote grouper 21-9-2018 04:49 PM
Mana forumer indiabest dlu tu..ada lagi x org india dlm cari ni
Quote Idgaf 21-9-2018 04:50 PM
makan ape la sampai xde hati perut.
Quote moonbug 21-9-2018 04:54 PM
India dgn rogol berpisah tiada. Setiap kali kes baru keluar, statement sama je polis ke kerajaan ke, cuma mampu cakap kami mengambil serius kejadian rogol di India. Lepas tu senyap balik, muncul lagi kes baru. Campak je perogol-perogol ni dalam kandang anjing liar depan orang ramai
Quote krustykrab 21-9-2018 05:04 PM
india ni bukan saja kuat seks malah perlakuan diorg kat wanita terlalu kejam...fantasi apa la yg ada dlm kepala otak diorg...byk tgk filem porno ke? makan kari terlebih ke?
Quote jue10 21-9-2018 05:39 PM
Ya Allah betapa sakitnye bdk ni. Kesian nye dia. Dh agak extreme cmni mst India. Dh knp India ni asik merogol je
Quote slavehunter 21-9-2018 06:46 PM
Mungkin pelakon2 Bollywood dan Kollywood boleh gunakan suara mereka untuk sebarkan kempen utk protect kanak2 disana.
Quote chazey 21-9-2018 06:51 PM
Tuhan tak wujud di India ka? Shiva? Vishnu? Kali? Where art thou?
Quote Aerhys 21-9-2018 07:02 PM
Mungkin polis di sana pun ramai corrupt boleh dirasuah dengan senang sebab tu perogol pun boleh bebas. Yg dirogol pula dari keluarga miskin atau kasta rendah. Perempuan di sana pula kasta lebih rendah dari lelaki. Maruah hanya di bawah tapak kaki kaum lelaki. Masakan dowry (wang hantaran) pun pihak perempuan kena sediakan tapi yg dilayan seperti hamba tetap si pengantin perempuan juga. Sy dah lama tak tengok filem bollywood atau tamil. Mungkin dalam filem2 mereka masih banyak elemen downgrading women dan corruption in society.
Quote JohnnySins 21-9-2018 07:03 PM
Teru2Bozu replied at 21-9-2018 04:33 PM
tak de ke pakar ke saintis ke nak kaji otak kaum mundur ni??? kot2 dpt kenal pasti syaitan apa yg bu ...

sains tak percaya syaitan atau apa jua yang supernatural dan metafizik.......sebab tak nampak..tapi sains percaya teori yang gelombang tarikan graviti tu wujud...sungguhpun sehingga kini tidak nampak dan ada bukti kukuh kuat bukan teori yang mengatakan gelombang tarikan graviti tu wujud....begitu juga di bawah kerak bumi saintis kata ada litosphere ada astenosphere mantel dan juga inner dan outer core...tapi saintis tak nampak pun sebab kerak bumi tak habis korek...wakakakakakakkakakak

tapi penduboq etis kata mereka menggunakan sains dan akal...mereka hanya percaya apa yang mereka nampak dan boleh dibuktikan secara impikal.....tapi depa beriman pada sains dan teori...teori tu benda tak nampak la..tak pasti lagi..hanya cakap mulot.....what a people we live with.....wakakakkakakakaka
Quote hadibah 21-9-2018 07:05 PM
sepol plakk kena liwat

kbye

Lihat semua komen(33)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-6-2022 07:35 AM GMT+8 , Processed in 0.188234 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top