Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Tak Sumbing Dah! Anak Lan Solo Kini Sudah Pulih & Semakin Comel...

18-9-2018 03:17 PM|Oleh: Amiey| Komen: 15

Gembira melihat perkembangan terkini anak keempat kepada penyanyi Lan Solo iaitu Nur Amna Quxandra atau lebih dikenali sebagai Xandra. Xandra yang sebelum ini dilahirkan dengan masalah bibir yang sedikit sumbing kini sudah pun pulih sepenuhnya selepas menjalani pembedahan bagi membaiki struktur bibirnya pada bulan Mei yang lalu. 


Menerusi beberapa gambar yang dimuat naik oleh Lan ke akaun Instagram miliknya, Xandra dilihat semakin ceria malah dan parut pembedahan pada bahagian bibirnya juga sudah sembuh sepenuhnya.

Foto : Instagram Lan Solo

Berat badan Xandra juga dilihat semakin bertambah, membuatkan sesiapa yang melihatnya merasa geram terutama sekali di bahagian pipinya. Comel!

Foto : Instagram Lan Solo

Ramai yang turut tumpang gembira melihat perubahan Xandra dan tidak ketinggalan memberi nasihat kepada Lan dan isterinya untuk kerap mengurut bahagian pembedahan tersebut agar bibir Xandra nampak lebih cantik. 

Semakin comel!

Foto : Instagram Lan Solo

Jangan lupa urut pada tempat pembedahan selalu...

Foto : Instagram Lan Solo
Alhamdulillah. Kami pun tumpang gembira melihat perubahan Xandra. Semakin comel dan tembam! Betul tak? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
3
Bosan
1
Komen: 15
Komen

Previous : Siti Nordiana Dikritik Nyanyi Lagu Siti Nurhaliza Langsung Tak Sedap

Next       : Duit Dalam Akaun Bank Hilang, Mas Idayu Rugi Ribuan Ringgit!

Komen Terbaru

Quote itsmeshikin 19-9-2018 03:52 PM
Alhamdulillah..semoga adik terus ceria

Lain-lain Komen

Quote Bilissey 18-9-2018 03:24 PM
Comel adik ni. Muka ceria. Nampak bijak {:childlike
Quote cap_ayam 18-9-2018 03:32 PM
Alhamdulillah.. ceria selalu ye.
Quote AmandaRollins 18-9-2018 03:37 PM
Comel..hitam manis mata bulat..alhamdulillah
Quote Themilo 18-9-2018 03:38 PM
alhamdulillah, semoga membesar dengan baik & sihat hendaknya.. anak kawan meols pun ada kena cleft pallate, pastu dia apply ronald mcdonalds house charity, so RMHC sponsor pembedahan tu..

Quote Nana_Man 18-9-2018 03:47 PM
So cute!!! Tak jelak tgk baby ni. Semoga membesar dgn sihat dan bijak.
Quote nuralisa 18-9-2018 03:51 PM
hitam manis ikut apaknya...
Quote shernazz 18-9-2018 03:57 PM
Iols geram.tgk pipi.dia neh...
Sebab iols.suka.tgk.baby pipi.tembam.kek.gini..
Quote luvemedaa 18-9-2018 04:15 PM
Gebu pipi dia
Quote NazRysha 18-9-2018 04:18 PM
kiut tembam
hey mak iti
ko tgk lan solo ni
xder pun nak filter2 gambar anak dia
bukan mcm ko
sampai oren anak nak tutup kulit itam
Quote meisapoya 18-9-2018 06:00 PM
Eeeee pipi labuh!!
Quote Sharifah180175 18-9-2018 06:57 PM
Dh mmg trend ke mak pak eja nama anak2 melayu depa ada huruf X semua tu. Dh mcm nama frm tanah besor china. Tk boleh ke eja nama elok2..

My fren dulu selalu kata.. Hah!. Nama jeremiah emmanuel.. Tapii haaah idung mendongak langit.

Nama skrg yg top lak Alexander..tpi..rupa melayu biasa.. Ayoyo..

Mata tak berwarna pom.. Alahai...
Quote umieanie 18-9-2018 07:13 PM
Alhamdulillah...comel
Quote wati2110 18-9-2018 07:16 PM
Alhamdulillah....semakin comel baby lan ni
Quote xhyd 18-9-2018 09:25 PM
alhamdulillah
Quote itsmeshikin 19-9-2018 03:52 PM
Alhamdulillah..semoga adik terus ceria

Lihat semua komen(15)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
1.084820s Gzip On
To Top