Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Bapa Saudara Dicekup, Sumbang Mahram Dengan Anak Saudara Usia 10 Tahun

Oleh: Myra Rozi|14-9-2018 06:23 PM |Dilihat:3720| Komen: 61
Polis menahan seorang tukang cuci di sebuah hotel di Johor Bahru selepas dipercayai melakukan perbuatan sumbang mahram terhadap anak saudaranya yang masih di bawah umur. 

Astro Awani melaporkan, lelaki berusia 38 tahun itu bersama dengan kanak-kanak perempuan berusia 10 tahun pada jam 9.15 malam.

Ketua Polis Daerah Johor Bahru Utara ACP Mohd Taib Ahmad berkata, 

"Ketika serbuan dilakukan, pihak polis bertindak mengetuk bilik yang diduduki keduanya dan menunggu lebih kurang lima minit sebelum dibuka oleh suspek.

"Setelah dibuka, didapati seorang lelaki bersama seorang kanak-kanak berada dalam bilik berkenaan dalam keadaan separuh bogel manakala lelaki itu hanya memakai tuala tanpa baju."

Gambar Hiasan
Kanak-kanak tersebut memberitahu yang bapa saudaranya itu kerap membawanya keluar dan mendapat kebenaran dari ibu bapa mangsa.

Suspek sudah berkahwin dan mempunyai tiga anak berusia 25 tahun hingga 28 tahun.

Dia direman selama tujuh hari mulai hari ini sehingga 20 Sept ini.

Kes disiasat di bawah Seksyen Seksyen 376A Kanun Keseksaan iaitu sumbang mahram. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 60
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Amina_Mirza 17-9-2018 05:28 PM
OsHiN_hOnEy replied at 17-9-2018 10:53 AM
masalahnya size pun tak lebih panjang dari seruas jari sis Tu sebab insecure and tala  ...

Ekeke seruas jari uols kata. Tp yg tak berapa hado ni laaaaaa yg beria gebang kan?

Lain-lain Komen

Quote ashk4nn 14-9-2018 06:44 PM
eii vavinyaaa..sakit hati baca berita macam ni..
Quote famri7 14-9-2018 06:47 PM
Tapi sah2 ummah yahoodi nasoro kaper leknatullah.. sebab ummah suci xkan ngesek dengan anak bayi..kalau ikut ajaran nabi pon tidak boleh. Eh.
Quote putericahaya999 14-9-2018 06:48 PM
dosanya la
semoga duk neraka jahanam
Quote emptybotol 14-9-2018 07:25 PM
Suspek umur 38 tahun tp ada 3 anak berusia 25 tahun hingga 28 tahun???

Umur 10 tahun dah ada anak ke?
Quote darkness 14-9-2018 07:35 PM
emptybotol replied at 14-9-2018 07:25 PM
Suspek umur 38 tahun tp ada 3 anak berusia 25 tahun hingga 28 tahun???

Umur 10 tahun dah ada ana ...

Hadoii..itu la yg sy bingung td
Quote sofiazara 14-9-2018 07:38 PM
dia umur 48 laaa
Quote umbut 14-9-2018 07:40 PM
Jgn percaya adik beradik sedara ke bagai bawa anak dara bwh umur keluar oooiii... setan dimana2
Quote Nana_Man 14-9-2018 07:44 PM
Aku tak kasi anak pompuan rapat sgt ngan adik lelaki aku pun., bkn ape, takot hal gini terjadi. U nvr noe org yg ko trust buat mcm ni.
Quote awaynepian 14-9-2018 08:01 PM
emptybotol replied at 14-9-2018 07:25 PM
Suspek umur 38 tahun tp ada 3 anak berusia 25 tahun hingga 28 tahun???

Umur 10 tahun dah ada ana ...

dah baca mula..eh sebaya aku...tiba2 tgk tang anak...eh..biar betul..tabloid mana typo error nih
Quote Jagendas 14-9-2018 08:29 PM
potong je anu tu
Quote Konahhh 14-9-2018 08:37 PM
Uishhhhh weh tu anak saudara kau tu
Quote EvieWanKenobi 14-9-2018 09:18 PM
umur dah 38 tahun pun tak boleh
beza dosa pahala..
Quote hadibah 14-9-2018 09:24 PM
EvieWanKenobi replied at 14-9-2018 09:18 PM
umur dah 38 tahun pun tak boleh
beza dosa pahala..

kau nak kata apa kalau yg dah tua2 berani cakap dosa dia tanggung


Quote Decaffeinated 14-9-2018 10:00 PM
memedo tu dah satu hal.... dengan darah daging sendiri pulak tu...

budak 10 tahun tu pun macam dah birah ja... benda sedap kot.

Quote cicicumel 14-9-2018 10:42 PM
Never trust your abg ,adik laki,pak sedara or even ayah n datuk ko sndiri.pls precaution.
Quote kibodwatriuh 14-9-2018 10:47 PM
wartawan ni macam mana dia buat laporan eh?
Quote slavehunter 14-9-2018 10:50 PM
This is sick society man......kenapa la aku takde kuasa super power nak selamatkan kanak2 kat Malaysia ni. Setiap hari kes pedophile. Critical dah kes kat Malaysia ni.
Quote Foxey 14-9-2018 11:04 PM
Why are there so many paedophiles nowadays?
Quote cahaya_almas 14-9-2018 11:08 PM
Sian kat anak buah tu..

Lihat semua komen(61)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.049091s Gzip On
To Top