Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Aksi Ketakutan Bell Ngasri Buat Aksi Bomba Jadi Bahan Lawak Kazar..

14-9-2018 05:13 PM|Oleh: Amiey | Dilihat: 3937| Komen: 26

Sudah lama tidak mendengar cerita mengenai pelakon Ngasrizal Ngasri atau lebih dikenali sebagai Bell. Dia masih lagi aktif dalam dunia lakonan walaupun sudah jarang muncul di kaca televisyen.


Terbaru, Bell telah berkongsi video semasa dia sedang membuat latihan bersama anggota bomba. Bell dilihat menahan rasa takutnya menuruni tiang dipercayai bagi filem terbaru lakonannya, Hero The Movie yang bakal ditayangkan pada tahun hadapan. 

"Ramai yang gelakkan saya, cakap macam-macam. Penakutla, tahan tiang pakai muka & sebagainya," tulis Bell sebelum memberitahu yang dia sebenarnya tidak takut seperti sangkaan ramai. 


Bagaimanapun ramai yang mengusik Bell dan mengatakan bahawa riak wajahnya jelas menunjukkan yang dia sedang ketakutan. 

Foto : Instagram Bell Ngasri

Malah, pelakon dan juga pelawak, Kazar turut mengambil kesempatan untuk mengusik Bell .

"Mohon kepada seluruh rakyat Malaysia agar memberi kata-kata semangat untuk @bellngasri agar dapat menjadi peluncur tiang bomba yang cekap dan amanah," tulis Kazar di akaun Instagram miliknya.

Foto : Instagram Kazar

Kasihan Bell jadi bahan usikan. Tapi, memang kelakar pun kalau tengok riak Bell masa turun tiang tu! -CARI  

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 26
Komen

Previous : "Beruntungnya Serina, Chef Wan Beli Produknya, Siap Bayar Banyak"

Next       : Tak Sumbing Dah! Anak Lan Solo Kini Sudah Pulih & Semakin Comel...

Komen Terbaru

Quote abbyhoney 19-9-2018 04:07 PM
Nonones replied at 14-9-2018 05:27 PM
Mengekek aku tgk video si bell ni. hahaha! mark adam pun sama,  takut tinggi dua2.

jep sepahtu pun sama, gayat...

Lain-lain Komen

Quote Nonones 14-9-2018 05:27 PM
Mengekek aku tgk video si bell ni. hahaha! mark adam pun sama,  takut tinggi dua2.
Quote Mizlyn 14-9-2018 05:54 PM
I pun tgk dlm ig mark adam smlm..
Mengekek gelak..kelakor sgt ..tahan guna pipi
Quote azimodin 14-9-2018 06:24 PM
Lawak la. Benda camni la yg buat i excited nak tengok movie. Bukan poyo keluarga negara sama posing tunjuk penumbuk pastu acah2 nak jadi mangsa culik
Quote putericahaya999 14-9-2018 06:28 PM
lucu la kazar tu
Quote umbut 15-9-2018 07:58 AM
Kalau aku dpt tiang ni.. ulang alik turun naik.. best tu.. maybe betui dia takut
Quote balakkampung 15-9-2018 09:10 AM
hahahaha...bell the best....kalau ada bell aku mesti tengok...
Quote shernazz 15-9-2018 09:23 AM
Bell.neh dia cakap je.dh lawak..
Blom action lg.tu..hahahaha
Sengal.btol la..
Quote boongalalang 15-9-2018 09:43 AM
Orang lain tengok parodi meletop sebab jihan. Aku tengok sebab bell
Quote nadie90 15-9-2018 11:56 AM
Bell ni mmg lwk....xbleh lupa msa dia dgn pelawak lain buat parodi mv lagu new boyz tu....mcm vongok ja
Quote msrosse 15-9-2018 12:27 PM
2 pelawak kat msia ni yg klu dier ader iols tgk .. bell ngasri & syuk balas .. yg lain2 kim salam .. sekian
Quote sinalegna 15-9-2018 06:11 PM
Abam bomba tu lagi tgh control nak gelak guling2
Quote kiambang 15-9-2018 06:55 PM
Kuat betul gam kat pipi Bell
Quote September14 15-9-2018 07:48 PM
Dia ni mmg sengal pun
Quote aweq_rimba 16-9-2018 08:06 AM
iolls mmg minat bell.. citer joyah dia ngn jasmin hamid 10x tgk 10 kali iolls terbahak2... nak2 masa mak dia sakit n dia igt mak dia nk mati.. siap tempah nesan...
Quote miemiecha 18-9-2018 09:20 AM
boongalalang replied at 15-9-2018 09:43 AM
Orang lain tengok parodi meletop sebab jihan. Aku tengok sebab bell

SAMAAAA....
klau part lopa ngan bambil, mek x tgk, kdg tgk lam ig parody jeh
Quote bambimo 18-9-2018 09:31 AM
la..knpa production amik Bell..
knapa xamik hero filem Qhaliq???
Quote AshkieLa 18-9-2018 10:00 AM
dia ni pelawak yg tak guna kekurangan fizikal org lain utk jadik bahan lawak..
tengok muka mcm sengal2 ubi je.. tp dari segi pelajaran.. antara yg pandai dia ni..
dan tak gigih nk canang ke sana ke mari dengan 10A bagai...
Quote laksmanabentan 18-9-2018 10:33 AM
umbut replied at 15-9-2018 07:58 AM
Kalau aku dpt tiang ni.. ulang alik turun naik.. best tu.. maybe betui dia takut

kan... aku pun sama... ulang alik aku terjun... hahahaha....
sbb aku tgk tiang tu takde la tinggi mana pun kan...
Quote boongalalang 18-9-2018 07:27 PM
miemiecha replied at 18-9-2018 09:20 AM
SAMAAAA....
klau part lopa ngan bambil, mek x tgk, kdg tgk lam ig parody jeh

Tgok kat YouTube je

Lihat semua komen(26)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.044765s Gzip On
To Top