CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Buah Hati Ruhainies Menetap Di London, Siapa Agaknya Gerangan Mr E

14-9-2018 04:25 PM| Diterbitkan: Cari-Amirah| Dilihat: 29426| Komen: 81|Original author: Oleh: Amirah

Description: Makin berseri-seri wajah Ruhainies yang sedang bercinta. Sehingga ke hari ini dia masih tidak mendedahkan siapakah kekasihnya dan cukuplah dikenali sebagai Mr E.
Makin berseri-seri wajah Ruhainies yang sedang bercinta. Sehingga ke hari ini dia masih tidak mendedahkan siapakah kekasihnya dan cukuplah dikenali sebagai Mr E.

Menurut Ruhainies, mereka adalah sebaya dan pada masa yang sama kekasihnya adalah seorang pelajar dan juga sedang bekerja di London.

Foto: IG Ruhainies
"Cukup untuk saya katakan, kami sebaya. Dia belajar dan bekerja di London sejak tujuh tahun lalu. Dia sudah lama tunggu saya, namun ketika itu belum terbuka hati untuk bercinta dan menjalin hubungan serius.

"Kesungguhan ditunjukkan membuatkan saya terbuka hati. Cuma, saya tidak mahu terburu-buru dalam soal perkahwinan. Biarlah kami bercinta dan saling mengenali hati budi dulu.

"Bersama Mr E saya mengaku kami memang bercinta. Macam pernah dikatakan, kalau saya betul-betul ada kekasih baru mengaku. Cerita sebelum ini dengan beberapa lelaki, saya tidak mengaku sebab memang hanya kawan," katanya kepada Harian Metro.


Sudah lama sebenarnya Mr E menunggu Ruhainies kerana kekasihnya itu sentiasa bersedia untuk memperisterikannya. Dia juga telah bertemu dengan keluarga Ruhainies dan begitu juga bagi pihak Ruhainies.

"Dia pulang ke Malaysia sejak hari jadi saya yang lalu. Malah, dia buat tiga kali kejutan hari jadi untuk saya. Insya Allah minggu depan dia pulang ke sana semula.

"Alhamdulillah, dia sudah berjumpa kedua ibu bapa saya dan mereka merestui hubungan kami. Macam dikatakan, kalau ada jodoh tidak ke mana," tambahnya lagi.

Foto: MyMetro
Ditanya tentang percintaan jarak jauh ini, Ruhainies sedikit pun tidak risau dan mempercayai kesetiaan yang ditunjukkan Mr E. Apa yang penting adalah saling mempercayai antara satu sama lain.

Wow, nampak hebat kekasih Ruhainies. Siapalah agaknya Mr E yang dimaksudkan? Bukan calang-calang orang kekasihnya. - CARI
29

Bagus
11

Marah
19

Terkejut
16

Sedih
13

Lawak
20

Bosan

Friends Rank (108 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote minahsenget 14-9-2018 07:55 PM
Teringat raja ema.. Once upon a time shr pun nak kawin dgn org dok londonnnn.
Quote kiah_mai_pulak 14-9-2018 08:10 PM
minahsenget replied at 14-9-2018 07:55 PM
Teringat raja ema.. Once upon a time shr pun nak kawin dgn org dok londonnnn.

Dan tok vida juga.. dgn kokusen bermata biru.. aritu tok vida siap bgtahu kokusen mata biru dh dtg umah dia kat kelate..
Quote Yeehaw 14-9-2018 08:17 PM
Yg penting bukan pemain bola itewww. Opppssss.
Quote EvieWanKenobi 14-9-2018 11:20 PM
mesti banggakan..
Quote miszclassique 14-9-2018 11:41 PM
Yeehaw replied at 14-9-2018 08:17 PM
Yg penting bukan pemain bola itewww. Opppssss.

Pemain bermuka jawa itu pastilah bukan pilihan ruhainies ni. Duit pun entah ada ke idokk entah
Quote lee_sakura 15-9-2018 12:22 AM
Xnak kalah ngan shilalat ke
Quote pavlovachoc 15-9-2018 12:55 AM
Dh mcm zulin .. Canang nk kwin tp kwin nya idok
Quote ReginaGeorge 15-9-2018 01:24 AM
Boringlah. Takda cite yang lagi best ke tt???
Quote melinda_kerr 15-9-2018 01:29 AM
pavlovachoc replied at 15-9-2018 12:55 AM
Dh mcm zulin .. Canang nk kwin tp kwin nya idok

Eh betullah.. apa cerita zulin ek.. haritu bukan main canang kat radio bagai.. dah kenapa senyap pulak.. anehhh
Quote Yeehaw 15-9-2018 01:43 AM
melinda_kerr replied at 15-9-2018 01:29 AM
Eh betullah.. apa cerita zulin ek.. haritu bukan main canang kat radio bagai.. dah kenapa senyap p ...

One side love lagi kerrr?
Quote melinda_kerr 15-9-2018 02:02 AM
Yeehaw replied at 15-9-2018 01:43 AM
One side love lagi kerrr?

Entahnya... kecoh aritu kan sampai menangis2 waktu resign kt Sinar... boleh percaya ke dgn Pak Indo ni..
Quote nishikido 15-9-2018 02:06 AM
Untunglahhh..berwajah desa,badan sekeping serta bakat ke laut dan sendu pon jadi rebutan jantan2.tak habis2 gosip dengan jantan saje minah kemut ni..sejenis x boleh hidup tanpa laki ke dekk.boringggg...
Quote jelitayu 15-9-2018 08:52 AM
"Dia sudah lama tunggu saya, namun ketika itu belum terbuka hati untuk bercinta dan menjalin hubungan serius." halahai...mamat ni pun buat la keje yg berpekdah sikit...mcm ni pun nak tunggu ke..
Quote pearl.silver 15-9-2018 09:03 AM
So laki ni koje ape kt london..
Jgn kje food delivery atau cleaner je dah la..
Rohani xde plak canangkn yg laki ni bisnesman atau enjinyer
Quote whitePoison 15-9-2018 09:23 AM
Asik digosipkan dengan lelaki jeee.. bertukar2 ye, ok la tu jangan tak jadi sudah.
Quote Konahhh 15-9-2018 09:24 AM
pearl.silver replied at 15-9-2018 09:03 AM
So laki ni koje ape kt london..
Jgn kje food delivery atau cleaner je dah la..
Rohani xde plak can ...

Itulah pasal, konah pelikk sebab tengah study lagi and sebaya dengan si Ruhainies ni. Selalunya student buat part time jela, waiter kedai makan Malaysian kat sana, cleaner and etc. Takkan boleh masuk corporate jadi exec, engineer kot
Quote VioletVah 15-9-2018 09:26 AM
Kakak dia, Risteena lebih cantik dari dia tapi sebab Ruhainies jauh lebih gedik drp kakak dia maka Ruhainies  lebih mudah dapat boyfriend
Quote pearl.silver 15-9-2018 09:33 AM
Konahhh replied at 15-9-2018 09:24 AM
Itulah pasal, konah pelikk sebab tengah study lagi and sebaya dengan si Ruhainies ni. Selalunya st ...

Tp dia kata belajar n kerja kt sana sejak 7thn lalu..
Blajar x abes2 ke cane tuh ye..
Quote buapakperut 15-9-2018 09:37 AM
kosser nyah nak bertampal2 muka jantan tu... sipi2 pun nampak muka jowo

Lihat semua komen(81)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 04:46 PM GMT+8 , Processed in 0.095229 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top