Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Fouziah Minta Doa, Supaya Dirinya Istiqamah Berhijab

14-9-2018 02:00 PM|Oleh: Saiful | Dilihat: 2318| Komen: 40

Balik sahaja daripada mengerjakan ibadat haji di Mekah, penampilan bertudung Fouziah Ghous menjadi perhatian.

Fouziah berharap dia kan terus istiqamah dan tetap pendirian.


"Insya-Allah... Doa baik-baik untuk hal ini (bertudung). Saya bukan manusia yang sempurna.

???Sebelum ini, saya pernah mencuba termasuk selepas beberapa kali mengerjakan umrah.

???Malah, selepas berkahwin. suami menyuruh saya memakai tudung. Tapi saya tak mahu buat semua itu atas paksaan atau suruhan orang lain.

???Saya mahu lakukan ini secara perlahan. Biar saya menganjak ke hadapan dalam hal ini, bukannya ke belakang,??? katanya kepada BH Online.


Tambahnya dia bukan bertudung untuk menunjuk dirinya baik.

???Cuma sebagai manusia, kita sentiasa mahu memperbaiki diri dan berusaha menjadi lebih baik daripada sebelumnya."

Sebelum menunaikan haji, ada produk yang menawarkan kerja, namun dalam keadaan sekarang dia hanya tawakal sahaja. Kalau ada rezeki, adalah.


"Saya memanjat kesyukuran ada dua produk yang menerima perubahan ini dan meneruskan tawaran.???

Aktres jelita ini juga tidak berselindung dengan pengeluar produk terbabit yang dirinya kini sudah berhijab.


"Misalnya, bagi suatu produk ini, saya akan mulakan penggambaran esok. Syarikat terbabit menghantar paparan skrin imej bertudung saya selepas ditanya mengenai rujukan pakaian yang perlu digayakan.

???Saya percaya pengeluar produk sudah mula terbuka dalam hal ini." -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 40
Komen

Previous : Syafie Naswip Dah Lamar Aishah Azman Ke?

Next       : Buah Hati Ruhainies Menetap Di London, Siapa Agaknya Gerangan Mr E

Komen Terbaru

Quote famri7 18-9-2018 11:55 PM
nishikido replied at 18-9-2018 01:37 PM
Dulu2 suka rambut yatt sejadah jugak..walau x kepok2 tapi rambut sheolls panjang,tebal and hitam p ...

Yup heshe zsman duk selamat pagi melesia lawa.cuma mekap kening dia tebal sngt time tu.body pon sedap..

Lain-lain Komen

Quote bukan_ustazah 14-9-2018 02:13 PM
Dia langsung tak berlakon dah lepas kawin lelaki kayaa
Quote multinicky 14-9-2018 02:18 PM
ok..cantik je.. tp baju pengantin anzalna lawa lg
Quote doubleA 14-9-2018 02:27 PM
Cantik. Semoga istiqamah ja pojiah
Quote cahaya_almas 14-9-2018 02:45 PM
Gambar yg last tu lawa kan...nmpk simple tp cantik..
Quote krustykrab 14-9-2018 02:45 PM
hantu gigi lakibini ni

apa2 pun poziah ni mmg kategori jelita
Quote ninnamina 14-9-2018 02:46 PM
Cantik.’alhamdulillah. Tp dia ni duta produk ape ye?
Ot teringin nak try fgwalet dia tp mahal benau
Quote cicicumel 14-9-2018 02:48 PM
Screenshot_20180914-141322.png

Pls jgn bertudung mcm ni ye..sekali pandang mcm ....malu nk ckp.tersembul disebalik tudung dah la skin color.
Quote missy_intsy 14-9-2018 02:52 PM
Dia ni kecik betul kt luar...semoga istiqamah...bukan senang nak tetapkan hati..tambah2 rambut dia sgt cantik
Quote gummiebear 14-9-2018 03:08 PM
Semoga istiqamah fou.. cantik sangat sheols bertudung.. manis jah
Quote mieymiey 14-9-2018 03:18 PM
Ya, sheols lagi sesuai pakai bawal. Tak sesuai pakai tudung melekap kat kepala.
Quote soretos 14-9-2018 03:31 PM
I envy sangat ngan dia nih..cantik dpt lelaki kaya baik sayang sgt kat dia kan..dia pun makin lawo sejak kawin..bagus la berubah ke arah baik..semoga istiqamah...
Quote MadameOnion 14-9-2018 03:49 PM
santeknya pooja
Quote oggy 14-9-2018 03:59 PM
Dia ni tak bertudung pun cantik sebab rambut dia lawa.
Bila bertudung lagi manis.
Gambar NARS tu macam Bella Dally sikit.
Quote KhunJee 14-9-2018 04:00 PM
I hope dia tak terjebak dgn pesen turban. Org lawo ke tak lawo tetap hodoh bila pakai turban. Pakai bawal nampak sweet and simple. Pakai shawl nampak biasa2 je. So teruskan pakai bawal ye FG sbb lawo sgt
Quote hyie 14-9-2018 04:39 PM
meols tak kisah sheols free hair ke berhijab sebab dua2 nampak manis n cantik. Rambut sheols pon memang cantik.
Quote miss.nora 14-9-2018 05:14 PM
cantik sgt Fou moga istiqomah
Quote September14 14-9-2018 05:31 PM
terpukau aku tgk dia pertama kali kt drma spa q.. mmg cntik btul dgn rmbut hitam dia tu
Quote famri7 14-9-2018 07:01 PM
Sayangnya rambut dia anatra paling lawa dalm tiwi lokalis...2nd inzalna.
Quote cikmah78 14-9-2018 07:27 PM
fg ni cantik ja bertudung tapi klu boleh labuhkahlah tudung tu...jgn ikut fesyen jerut yg tah apa2...

Lihat semua komen(40)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.048129s Gzip On
To Top