Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Bengkung Dan Girdle Sajat Laku Keras, Air Asia Pun Nak Jalin Kerjasama

14-9-2018 11:20 AM|Oleh: Saiful | Dilihat: 2590| Komen: 21

Kehebatan Nur Sajat dalam bisnes memang tiada siapa boleh sangkal.

Dari rawatan kecantikan, skincare, bengkung sampailah ke emas, semuanya memang laku 'keras'!

Kali ini Sajat melangkah satu lagi tapak ke depan dengan menjalinkan kerjasama dengan Air Asia.



Menurut apa yang dikongsikan di Instagram, Air Asia memilih Sajat untuk membekalkan produk Lets’s Bengkung Diamond Gold dan Let’s Girdle Tonggek Fuhh by Nur Sajat.

Bengkung dan girdle ini akan dibekalkan kepada semua kru penerbangan tambah murah tersebut.


Foto: IG Nur Sajat
Wah, makin cantiklah semua krew. Boleh dapat pinggang dan pinggul secantik Sajat selepas ini.

Murah rezeki Sajat kan? Di sebalik semua kontroversi, Sajat masih teguh dan gigih meluaskan empayarnya. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
2
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
3
Bosan
1
Komen: 21
Komen

Previous : Dulu Lelaki Nakal Berambut Panjang, Sekarang Nabila Razali Nak Lelaki Muka Berparut

Next       : Syafie Naswip Dah Lamar Aishah Azman Ke?

Komen Terbaru

Quote MadameOnion 14-9-2018 03:29 PM
ramai yg anti LGBT akan boikot air asia nanti..actually i pun jarang naik air asia

Lain-lain Komen

Quote bukan_ustazah 14-9-2018 11:23 AM
Tak payah la crew pakai bengkung bagai weiii. Kaang buat makan banyak long flight sesak nafas atas udara dah la limited air flow dgn pressure lagi. Lepastu dgn nak handle passenger lagi
Quote MsKathryn 14-9-2018 11:24 AM
Makin kaya bamjat
Quote buapakperut 14-9-2018 11:35 AM
apeke name produk tonggek bagai. geli je
Quote putericahaya999 14-9-2018 11:35 AM
ingat sapa cakap rupanya sajat
suaranya jantan
xdok betina langsung
Quote miemiecha 14-9-2018 11:36 AM
pinggang sajat tu ori ke weyh?? seyeslah,, ke mek tertipu jeh??
Quote jin_lampu 14-9-2018 11:46 AM
cabin crew yg paramugara pun kebanyakkan stok2 bamjat tu yg support giler..poodah
muka bamjat makin senget dan kerepot dah aku tgk...bila nak cair mcm maikel jeksen.
Quote chicozinn 14-9-2018 12:01 PM
makin lama meollss rasa cam produk timbang kati pn pasni leh collaborate ngn air asia ni..bukan nk merendahkan produk tempatan tapi sah2 la bengkung sajat ni overpriced pastu nan hado..aiyoo air asia, don't be so cheap la..tah2 pasni produk terlajak ponen pn collab ngan air asia.
Quote beeeee 14-9-2018 12:03 PM
asal boleh jek. choiii
Quote greantea 14-9-2018 12:12 PM
kata nak boikot LGBT. ni dah kerjasama ngan Air Asia pulak dah.
Quote safieyah1984 14-9-2018 12:18 PM
rezeki dia xpelah, nak kutuk dia lebih2 pon xdapat apa dapat dosa adalah hahaha
Quote melinda_kerr 14-9-2018 01:04 PM
bukan_ustazah replied at 14-9-2018 11:23 AM
Tak payah la crew pakai bengkung bagai weiii. Kaang buat makan banyak long flight sesak nafas atas u ...

Betul tu.. and bengkung ni bukan sesuai untuk semua orgpun.. kalau xselesa rimas terus panic attack atas flight tu.
Quote cmf_summer_snow 14-9-2018 01:48 PM
chicozinn replied at 14-9-2018 12:01 PM
makin lama meollss rasa cam produk timbang kati pn pasni leh collaborate ngn air asia ni..bukan nk m ...

setuju bab overpriced

kata lowcost airline
boleh search je online cari bengkung dari china
terus ambik stock bukan melalui orang tengah yang akan caj harga terlebih


Quote chicozinn 14-9-2018 02:08 PM
cmf_summer_snow replied at 14-9-2018 01:48 PM
setuju bab overpriced

kata lowcost airline

kan??same goes to perfume dexandra yg collab ngn air asia tu..da r perfume copy tp rega smpai 60-70++..byak sgat level org tengah pdahal rega stokis xsmpai rm40 pn sbotol..ptotnye air asia kne peka bab2 produk tempatan yg overpriced ni..shame on u la air asia
Quote slipar_jepon 14-9-2018 02:27 PM
dah la rege mahal nak mampos. kualiti mcm hape tah. mcm mana la AA leh terjebak. bodo tul crew dok sapot si sajat ni
Quote sofiazara 14-9-2018 02:29 PM
eloklah tu..stewardess AA pun semua body barai
Quote cicicumel 14-9-2018 02:44 PM
Sape lagi kaya Sajat ke Sapie?
Quote umbut 14-9-2018 02:46 PM
Aku respect sajat.. sebab byk bapok cam dia turn jadi pelacur.. tapi dia move, bisness
Quote lalolalo 14-9-2018 03:17 PM
beli jer dr shoppee... murah2 lg dr jat... byk pilihan lak tu...

# don'tsupportLGBT
Quote ReginaGeorge 14-9-2018 03:24 PM
Minah AAC kepala besar badan tecik

Lihat semua komen(21)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.071059s Gzip On
To Top