Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

'Lari' Dari Hutan Konkrit Ke Hutan Belantara, Tiara Escapes Di Janda Baik Memang Terbaik

14-9-2018 12:15 PM|Oleh: Diba S.| Komen: 20

Tercari-cari tempat penginapan untuk percutian pendek pada hujung minggu? 

Jika anda tinggal di pusat Bandar Raya Kuala Lumpur dan tidak mahu pergi terlalu jauh untuk bercuti, kami ada sebuah destinasi yang sesuai dengan ciri-ciri yang anda mahukan! 


Foto: IG
Hanya terletak di Janda Baik, Pahang, resort dengan tema glamping atau perkhemahan glamor ini harus dikunjungi anda yang cintakan alam semula jadi. 

Diberi nama Tiarasa Escapes kerana ia sebenarnya milik selebriti terkenal Tiara Jacquelina. 


Foto: IG
Foto: IG
Jika anda mengikuti Tiara di akaun Instagramnya anda pasti pernah terlihat gambar-gambar resort ini. 

Hanya 57 kilometer dari Petaling Jaya, berikut adalah sebab-sebab mengapa anda perlu menempah penginapan anda di Tiarasa dengan segera!


Foto: IG
1) Hutan belantara indah
2)Kolam Renang Unik
3)Tempat Mendamaikan
4)Keperluan Asas Lengkap
5)Kemudahan Yang Selesa
6)Suasana Mewah
7)Permandangan Yang Memukau




Foto: IG
Ada banyak lagi sebab lain yang anda perlu datang ke sini. Bagi sesiapa yang berminat bolehlah buat tempahan dengan emel kepada  tiarasa@enfiniti.com.my atau hubungi +6012 8877777.

Jangan tunggu lama-lama nanti lama-lama ia diambil orang! Cubalah tanya tentang diskaun 50% untuk pengunjung kali pertama. 

Selamat bercuti! -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
4
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 20
Komen

Previous : 4 Sebab Pulau Jeju Jadi Lokasi Paling Menarik Untuk Percutian Hujung Tahun

Next       : Bagaikan Berada Di Greek. Kunjungi Alacati, Mutiara Tersembunyi Negara Turki

Komen Terbaru

Quote cikgujun 12-11-2018 05:40 PM
Dah call dah Tiarasa ni, giler fully book for the next 3 months, bulan 11 & 12 pun dh penuh

"org malaysia kaya2 ko"

Lain-lain Komen

Quote zulka 14-9-2018 12:19 PM
keras tmpt ni..hati2
Quote shernazz 14-9-2018 12:51 PM
zulka replied at 14-9-2018 12:19 PM
keras tmpt ni..hati2

Why why why..
Cite sket...
Iols xkesampaian lg naj gi tanah aina..huhu
Quote munchkin 14-9-2018 01:13 PM
Rega pun terbaik.
Quote nisako 14-9-2018 01:47 PM
mesti mahal . huhuuuu
Quote merrissa 14-9-2018 02:01 PM
x menarik pon aku tgk
Quote chicozinn 14-9-2018 02:20 PM
mesti mahal namati ni..
Quote riyadhK 14-9-2018 02:54 PM
Hrga boleh tahan
Quote pearl.silver 14-9-2018 03:55 PM
Tgk gambo macam tempat escape org ado2 aje..
Boleh duk pakai bra aje
Quote mrs_adr 14-9-2018 03:57 PM
wahhhh baru je duk tgok ex bloger tu dok share pasal ni kat ig... tempat nmpak mewah giler...
Quote Andyscenes 14-9-2018 04:01 PM
Nak jumpa benda boleh singgah
Quote miemiecha 14-9-2018 04:43 PM
MEK CEK REGE SEMALAM 900.. YE KE??
Quote BebeQ 14-9-2018 05:10 PM

Lebih 10 tahun aku hadap tempat ni, belum pernah dapat cerita pelik.

Cuba cerita sikit.
Quote KuewTeuwKungFu 14-9-2018 07:32 PM
Wowww menarik...xdela jauh pom..
Quote umbut 14-9-2018 07:49 PM
Yg abby ngan memey pegi tu pun best

Escape theme park.penang
Quote korokure 14-9-2018 11:07 PM
belum pernah sampai sini lagi, tempat nampak mewah.
Quote Kadaisaku 15-9-2018 07:51 PM
Wow menarik ni. Glamping yg ada class
Quote nefnefnef 25-9-2018 05:22 PM
Nampak cantik ni.. Tapi ada citer seram ke?
Quote itsmeshikin 3-10-2018 06:22 PM
nampak macam tempat lepak orang have-have jekk ni...
Quote helicornia 12-11-2018 04:05 PM
aku suka bangat gi janda baik.. banyaak je resort/chalet lain yang murah

Lihat semua komen(20)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.044893s Gzip On
To Top