Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Zarina Anjoulie Nak Jatuhkan Karier Wanita 'Dagu Senget' Ini Sebab Cari Pasal Dengannya?

13-9-2018 03:22 PM|Oleh: Ain | Dilihat: 18794| Komen: 256

"Kenapa dengan perempuan dagu senget tak cukup tet#k mini sajat ni nak cari pasal dengan aku?"

Amboi, marah betul Zarina Anjoulie kali ini. Siapa yang dah buat Zarina berapi-api sangat tu?



Menerusi Insta Storynya, Zarina mendedahkan seorang wanita yang tidak dikenalinya berani 'cari pasal' dengannya. Malah, rakannya, Fathia Latiff turut menjadi mangsa serangan individu terbabit.



Dipercayai, individu berkenaan ada kena mengena dengan kontroversi membabitkan Zarina, Fathia dan penyanyi Ismail Izzani di sebuah kelab, baru-baru ini. 


Siapa minah dagu senget yang buat cerita tak masuk akal ni?



Berdasarkan muat naik di Insta Story itu, Zarina seperti memerhatikan saja gerak-geri individu terbabit sebelum dia membuat 'serangan balas'.


Jangan menyesal



Dari pendedahan Zarina itu, individu berkenaan berkemungkinan berniat khianat untuk menjatuhkan imejnya.

Zarina turut mendakwa bahawa wanita berkenaan yang juga menjual produk kosmetik menipu pelanggan dan pengikutnya di IG mengenai latar belakangnya.


Aku akan jatuhkan karier kau bila-bila masa!





Kredit foto: IG Zarina Anjoulie

Apa cerita sebenarnya ni Anju? Apapun, diharap isu ini dapat diselesaikan dengan cara baik tanpa sebarang insiden. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 256
Komen

Previous : Walau Duduk Sebelah Anna Wintour, Mekap Fazura Tetap Buruk!

Next       : "Beruntungnya Serina, Chef Wan Beli Produknya, Siap Bayar Banyak"

Komen Terbaru

Quote Sharifah180175 20-9-2018 08:44 PM
lalasahaja replied at 20-9-2018 04:11 PM
Kalau macam tu habis lah.. sebab video pon ada.. witness pon mesti ada..

Mungkin anju kena cow ...

Dah lupa.. Apa maksud cowgirl ni eh.

Lain-lain Komen

Quote Themilo 13-9-2018 03:28 PM
ni la agaknya budak yang declare war dengan mengatakan tekya exposed her ketet kat club kelmarin kan?

elok la tu, sama-sama bitchy..
Quote shernazz 13-9-2018 03:31 PM
Oo ok
Dagu dia mmg senget
Jatuh tangga ke apa.dik?
Quote rayray28 13-9-2018 03:37 PM
Fuhh cari pasal dgn anju haaa itu makan dia..bertubi2 dia balas balim..tau plak dia dok mana rumah apa..spy apa dia pakai ni eh
Quote Nenasketum 13-9-2018 03:40 PM
Makin indah bahasa bff berdua tu..
Quote ALDRIN 13-9-2018 03:41 PM
Dah bergaduh pulak si Anju nih....ko senyap2 pi jual love spray sembur2 p*peks ko tu boleh tak?? Nak jugak attention....kesian kat anak ko
Quote Orgkgdukobesi 13-9-2018 03:43 PM
Bila biatch bergasak sama biatch...ai nak order popcorn caramel jer
Quote NazRysha 13-9-2018 03:49 PM
pepeks anju ni mesti busuk
geli tgk dia ngan bff dia tu
nampak busuk
Quote hyie 13-9-2018 03:50 PM
ala2 mean gurl gittew
Quote anony-mous 13-9-2018 03:56 PM
Euwww sampah sesampahnya betina mcm anju. Gi mmpos la anju. Ayt kurang ajar. Geram nya aku dgn porumer yg dari dlu dok sapot anju. Menyesal betul xkomen masa tu aku mmg xpercaya bitch mcm anju ni
Quote MatDeghem 13-9-2018 04:00 PM
Buku dengan ruas....

anjul 3.jpg

anjul 2.jpg

anjul 1.jpg



Sama league gitewww






Quote mieymiey 13-9-2018 04:02 PM
Bahasa tu dah takleh lagi dahsyat ker? Malu weyh ada ahli keluarga macam Anju ni. Buruk giler perangai. Tapi minah dagu tu sapooooo?
Quote c_apple 13-9-2018 04:02 PM
Kemain haaa boleh jatuhkan career org in no time
Mendongak sgt ckp
Acah2 mcm dia vvip tersohor haaa
Quote masdiana-ana 13-9-2018 04:03 PM
yes akhirnya anju bertemu juga lawan dia,,,iols rasa story budak eka nie boleh dipercayai pasal nampak anju dan tekya kepanasan mengelabah sedangkan budak eka nie rileks jer
Quote Mleeen82 13-9-2018 04:05 PM
Apa masalah si Penjual Spray ni?
semua org dia nk buat musuh ke?
Quote jula7 13-9-2018 04:06 PM
minah dagu ni pon siapee?
idokla teman kenal melainkan isu beliau berlawan i story jahh
Quote anishmn 13-9-2018 04:06 PM



wow wow wow woo...bam mat...mmg her league neh...zassss iols nk skodeng ig minah neh...
Quote Gabana 13-9-2018 04:09 PM
serius  bukan aku keji tapi serius dagu awex tu senget to the max.
What the hack!!!!!!!!
Quote prettyuglybabe 13-9-2018 04:10 PM
bahasa bohsia sangat zarina ni..
Quote senahsanasini 13-9-2018 04:11 PM
go go go.. i sapot dua2 bergasak....

Lihat semua komen(256)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.044850s Gzip On
To Top