Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Syafiq Kyle Masam Muka Dengan Hannah Delisha?

13-9-2018 12:49 PM|Oleh: Saiful | Dilihat: 6183| Komen: 57

Sebelum ini khabar angin betiup kencang mengatakan yang Syafiq Kyle bermasam muka dengan Hannah Delisha.

Syafiq sendiri mengakui yang dia ada terdengar tentang itu namun enggan memanjangkannya.

Menurut pelakon ini lagi, hubungan mereka baik-baik sahaja.

Kredit foto: Instagram
"Dakwaan mengatakan kami bermasa muka tidak benar... Hubungan kami masih baik, berkawan seperti biasa dan tiada sebarang perselisihan faham yang berlaku.

"Saya ada juga dengar-dengar tentang hal ini tapi kami memang tiada masalah," katanya kepada mStar Online.

Ada juga yang mendakwa Syafiq mengelakkan diri daripada bergandingan dalam sesi fotografi.

Namun aktor kacak ini berkata komitmen dan kesibukan kerja membuatkan mereka tidak dapat bersama.


"Sejujurnya kami agak sibuk dengan penggambaran dan kerja masing-masing, jadi tak dapat nak cari waktu yang sesuai.

"Selalunya kalau saya menjalani penggambaran, Hannah lapang dan begitulah sebaliknya... Sebab itu susah nak cari masa yang sama-sama bebas dari kerja.


"Bagi promosi filem Langsuir ini tiada masalah untuk kami memenuhi sesi fotografi dan minggu ini pun kami akan memulakan rangka promosi bersama."

Baguslah kalau tak bermasam muka, lagi pun industri di Malaysia ini kecil sahaja. Pusing-pusing pun jumpa muka yang sama. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 56
Komen

Previous : "Kepala Otak Dia!"-Kalau Jumpa Minah Pengkid Ni, Sila DM Amy Search

Next       : "Saya Janda, Tapi Tak Perlukan Sugar Daddy," -Syura Rasa Terhina

Komen Terbaru

Quote jijana 18-9-2018 08:58 AM
Ohhunny replied at 18-9-2018 12:50 AM
meols je ke rasa yang hannah dalam cite Alamatnya Cinta tu mcm try hard? meols rasa dia try hard sgt ...

Same to me here..mmg method lakonan HD mcm tu kot..try hard tu yg x nmpk natural.

Lain-lain Komen

Quote noreen 13-9-2018 12:51 PM
kawan aku skrg elergik tgk bibir  capik gara2 video capik tu....annoying katanya hahahahahaha
Quote leezzaliza 13-9-2018 01:28 PM
Diorg couple ke
Quote GegarVaganja 13-9-2018 01:35 PM
Kenapa bermasam muka?
Pompuan ni suruh Capik belakang sikit ke?

Quote ira_229 13-9-2018 01:41 PM
haanh delisah ni kalau tak jaga makan...habis nanti badan dia cepat mengembang...pls la girl buat workout...sayang muka da comel tu...
Quote datinamanda 13-9-2018 01:46 PM
aww pondannya capik bergaduh dengan perempuan
Quote mieymiey 13-9-2018 01:55 PM
Hannah ni comey tapi takder aura.
Quote buragazz 13-9-2018 01:55 PM
Hana Delicious ni Singapork kan...
Quote azradila 13-9-2018 01:57 PM
hannah berlakon tak best pun
Quote Mleeen82 13-9-2018 01:59 PM
Syafiq ni kan bercinta ngan Mimi Lana... diorg still together!
Quote Redhead 13-9-2018 01:59 PM
Aku rasa ni smua marketing untuk movie baru.. tok sah percaya.. alang2 nak marketing kluar la satu video fresh, baru gempak mrktng tu oi..
Quote AshkieLa 13-9-2018 02:00 PM
panas punggung lagi laa mimi lana.. ke canner?
Quote matkpop 13-9-2018 02:02 PM
comel je Hannah Delisha ni
Quote buapakperut 13-9-2018 02:12 PM
GegarVaganja replied at 13-9-2018 05:35 AM
Kenapa bermasam muka?
Pompuan ni suruh Capik belakang sikit ke?

kakakah tak pasal
Quote buapakperut 13-9-2018 02:15 PM
gambar capik mcm dah kene molest mira
Quote hyie 13-9-2018 02:20 PM
gosip untuk up kan filem langsuir sangats yach
Quote chicozinn 13-9-2018 02:29 PM
npe meollss rasa cm si hannah ni da chubby skit?tgok kat iklan hp part dia berjoget2 tu cam da chubby skit compare mse dlm cter ngn capik tu..papepn meollss ske tgok mke dia, so cute!!!!
Quote princessmiang 13-9-2018 02:33 PM
Pompuan ni lawa tp kosong ..sgmacam ko merenung dompet ko tengah bulan...kosong tiada isi
Quote mieymiey 13-9-2018 03:12 PM
princessmiang replied at 13-9-2018 02:33 PM
Pompuan ni lawa tp kosong ..sgmacam ko merenung dompet ko tengah bulan...kosong tiada isi

Dompet mahal tapi takder isi kekdahnya
Quote MadameOnion 13-9-2018 03:14 PM
sedap jugak suara dia menyanyi

Lihat semua komen(57)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.042592s Gzip On
To Top