Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Menu Western Dengan Saiz XXL Di Kafe Ini Memang Padu Dan Mantap

13-9-2018 12:13 PM|Oleh: Faizal| Komen: 9

Sekarang ni memang banyak restoran yang menyajikan menu-menu western yang ada di Malaysia. Lebih-lebih lagi di bandar-bandar besar. Setiap darinya sudah pasti ingin menonjolkan sesuatu yang lain antara satu sama lain.

Menu Western XXL Di Experiment Kitchen, Balakong Memang Padu!

Bagi anda yang duduk sekitar kawasan Balakong, jangan lupa untuk cuba menu-menu western yang sekali pandang bikin pasti buat anda begitu teruja untuk mencuba menu-menu yang ada di sini. 

Menyajikan menu-menu yang bersaiz besar berserta 'food presentation' yang menarik pasti menarik pelanggan untuk datang dan makan di sini.

Jom layan menu-menu yang ada di sini

Set dulang ala-ala shellout ni sekali pandang sangat menggiurkan. Betul tak?


Lamb grill yang padu! Kalau nak order kena datang ramai-ramai. Ditakuti jika makan seorang tak habis.


Burger Ketam. Memang rare! Jangan lupa mencuba menu ini jika anda singgah di restoran ini

Sos lada hitam ditambah dengan mayonis dan cheese. Sudah pasti satu kombinasi yang WOW!


Melihat cara mereka menyediakan menu-menu ni pun sudah membuat perut ini berbunyi minta diisi


Jadi, buat anda yang hendak ke Experiment Kitchen, restoran ini dibuka pada setiap hari Selasa hingga Ahad jam 5.30 petang hingga 1 pagi. Lokasinya di 10G, Pusat Perniagaan Cheras Maju, Jalan Cheras Maju, 43200 Balakong Selangor. Dan kalau nak mudah, maps je 'Experiment Kitchen' insyallah sampai. - CARI 

Kredit foto: Cempedak Cheese


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
4
Terkejut
10
Sedih
12
Lawak
6
Bosan
9
Komen: 9
Komen

Previous : Lemas Dalam Lautan Makanan Penuh Keju, Serbu Restoran Cheese Banjir Di Desa Pandan

Next       : Bosannya Makan Sate Biasa-Biasa. Pernah Cuba Sate Tulang? Serbu Port Di Senawang

Komen Terbaru

Quote mizziaz 29-11-2018 10:12 AM
Menu semua nampak interesting. Kecuali sausage tu. Tak payah letak la.

Lain-lain Komen

Quote CardiGans85 13-9-2018 02:07 PM
Saya harap kalau yang buka western restaurant ni, buat sosej sendiri. Tak perlu masuk dalam tiub/usus lembu pun tak pe, buat bentuk hash browns pun dah ok.

So bored makan processed frankfurter.
Quote chicozinn 13-9-2018 02:35 PM
memang sume hidangan dia wajib letak hotdog ke?salmon grill tu cm xsesuai lak tetiba seketul hotdog kat situ..
Quote Spicymami 13-9-2018 03:37 PM
Semua benda padu skali rasa cam buang duit je
Quote missDollie 13-9-2018 10:14 PM
CardiGans85 replied at 13-9-2018 06:07 AM
Saya harap kalau yang buka western restaurant ni, buat sosej sendiri. Tak perlu masuk dalam tiub/usu ...

Kannn!!! Sosej tu murah je kot..ntah2 beli jenama bodo2 je..satu lagi fries tu pun kalo boleh jangan guna frozen punya..rasa tak berbaloi nak bayar..
Quote wadiunong 14-9-2018 10:17 AM
missDollie replied at 13-9-2018 10:14 PM
Kannn!!! Sosej tu murah je kot..ntah2 beli jenama bodo2 je..satu lagi fries tu pun kalo boleh jang ...



betul tu sistur. iols selalu tgk pgrm masakan kt astro tu. kalo kat oversea kedai2 makan diaorang semua home made jah termasuk fries & sosej. terliuq betul tengok sampai babi depa panggang pon iols terliuq

lagi satu portion besar2 macam ni ragu2 gak taste sedap ke tak
Quote Foxey 17-9-2018 02:04 PM
Besar betul portion nya. Lena p beramai-ramai, kalau tak kang membazir
Quote ninja boy 19-9-2018 12:11 AM
ngeri tengok makanan proses  mknn daging merah seafood spt esok kena gout kena kanser gituh
Quote kucing02 26-11-2018 04:00 PM
nk dpt penyakit mkn la selalu mknn mcm ni. sekian
Quote mizziaz 29-11-2018 10:12 AM
Menu semua nampak interesting. Kecuali sausage tu. Tak payah letak la.

Lihat semua komen(9)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.042320s Gzip On
To Top