Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Disaran Buat 'Paid Review' Lokasi Makan, Status Najib Razak Jadi Bahan Usikan

Oleh: Myra Rozi|12-9-2018 06:18 PM |Dilihat:3776| Komen: 39
Ramai yang tertarik dengan sikap bersahaja Datuk Seri Najib Tun Razak di laman sosial. 

Perkongsian mantan perdana menteri itu di Twitter menjadi bahan usikan netizen.

mStar Online melaporkan, selepas menerima banyak pertanyaan, Najib ada berkongsi alamat sebuah restoran ikan patin di Kuala Lumpur.


Kredit foto: Twitter
Semuanya bermula bila beliau memuat naik beberapa keping gambar sedang menjamu selera dengan isteri Datin Seri Rosmah Mansor dan beberapa kenalannya.

Perkongsian tersebut mengundang usikan netizen yang yang bertanya sama ada beliau kini menawarkan perkhidmatan prebiu berbayar mengenai lokasi makanan menarik.

Kredit foto: Twitter
Sebelum ini ahli politik itu turut memuat naik gambar sedang menjamu selera di sebuah kedai di Tanjung Malim, Perak.

Ada pula yang mencadangkan penggunaan hashtag #NajibCariMakan.

Kredit foto: Twitter
Beliau juga pernah berkongsi gambar sedang menikmati hidangan di restoran nasi daun pisang di Seksyen 1 Petaling Jaya 8 September lalu selepas memuat naik gambar sedang membeli rojak di Jalan Bukit Pantai pada 5 September. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
5
Lawak
2
Bosan
0
Komen: 39
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote EncikH 16-9-2018 09:21 AM
RM 2.9 billion masuk dalam account, mana x selera makan.

Lain-lain Komen

Quote aku_best 12-9-2018 06:23 PM
Baguslah....isi masa lapang...
Quote lasagnaklcc 12-9-2018 06:32 PM
Dah mcm abah2 kita dah.
Quote kyleril 12-9-2018 06:39 PM
ok jugak....selera rakyat skrg nii..
Quote matkpop 12-9-2018 06:43 PM
side income.
Quote JohnnySins 12-9-2018 06:47 PM
maaaaakan jo la kojo ekau Najib..takpo la...gomok la sikik...nikmati la siso2 hidup yang ado..enjoy ur life...wakakakakakakkakakakakakakaka
Quote dinopower2 12-9-2018 06:54 PM
JohnnySins replied at 12-9-2018 06:47 PM
maaaaakan jo la kojo ekau Najib..takpo la...gomok la sikik...nikmati la siso2 hidup yang ado..enjoy  ...

jd gemuk air mcm @dodolgemokgila sudah
Quote JohnnySins 12-9-2018 06:59 PM
dinopower2 replied at 12-9-2018 06:54 PM
jd gemuk air mcm @dodolgemokgila sudah

gemuk pun takpa..dia doktoq gigi...boleh membantu penduboq2 etis dalam membuktikan bahawa manusia ni berevolusi daripada beruk satu ketika dahulu...kerana mengikut kajian sains pergigian...baby beruk pun ada gigi susu macam baby manusia jugak...agar dengan kajian ini penduboq2 etis mampu membuktikan kepada kita semua bahawa supernatural dan metafizik itu tidak wujud..yang wujud dalam asal usul manusia dan kehidupan ini adalah teori evolusi satu sel...wakakakkakakakakkakakkaa
Quote kaseh80 12-9-2018 07:07 PM
Wah byk masa lapang Jibun blh jalan jalan cari makan

Dulu tak makan kat tepi jln asyek pegi overseaaa je
Quote nurrlisa 12-9-2018 07:21 PM
Makan la puas puas. Nanti duk Sg Buluh Tak kempunan. Duit menyamun tu guna beli ikan.
Quote shamsadis 12-9-2018 07:25 PM
sekarang baru dia dapat menikmati kehidupan yang gembira
Quote multinicky 12-9-2018 07:32 PM
why meols rase comel plak bijan jd mcm ni kak semah x masak la tuuuu??
Quote Hazi1975 12-9-2018 07:38 PM
Seronok lg tgk Najib dr munturi2 skrg ni.
Quote cahaya_almas 12-9-2018 08:15 PM
Oklah..dulu bz..skrgkrg bz smpt jln2 cari makan..haha
Quote shernazz 12-9-2018 08:19 PM
Biar la...kurang kurang bg promosi pada.kedai tu..
Kalau.kedai kecil kecilan..untung la.pekedai tu...dpt viral.oleh mantan pm...
Iols suka org review makanan ni...
Quote mystica 12-9-2018 08:28 PM
hehe best jalan2 cari makan mcm ni..

Quote Shirley23 12-9-2018 08:45 PM
Terhibur dengan posting2 najib yang sekarang. Bolehlah kurangkan kemurungan selepas menonton drama langkah PD.
Quote soretos 12-9-2018 09:23 PM
baru tau DS ada sense of humor plus sense of suka perli orang..
Quote Siti_Mustaqim 12-9-2018 09:26 PM
comel je
Quote borrow 12-9-2018 09:28 PM
Baguih ex Piyem pomot bisnes marhean. Cute gak kikiki

Lihat semua komen(39)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.096502s Gzip On
To Top