CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

TMJ Dedahkan Lagi Emel & Telefon Peribadinya Turut Dipantau

12-9-2018 04:30 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 3976| Komen: 13

Description: Tunku Ismail Ibni Sultan Ibrahim sekali lagi membuat pendedahan bahawa pemantauan ke atas dirinya turut membabitkan telefon peribadi, e-mel dan komunikasi peribadinya. KUALA LUMPUR – Tunku ...

Susulan sebelum ini mendedahkan laman Facebook rasminya dipantau, semalam Tunku Mahkota Johor (TMJ), Tunku Ismail Ibni Sultan Ibrahim sekali lagi membuat pendedahan bahawa pemantauan ke atas dirinya turut membabitkan telefon peribadi, e-mel dan komunikasi peribadinya.


Kredit foto: https://ohbulan.com

The Malaysian Insight melaporkan, walaupun pendedahan itu dinyatakan tanpa menamakan sesiapa, namun ramai sedia maklum sebenarnya ianya dituju kepada penasihat media Perdana Menteri, Dato A. Kadir Jasin .

Ini kerana sebelum ini dilaporkan Dato A. Kadir menerusi blognya bertindak menyelar tindakan TMJ yang mempermainkan isu politik di media sosial perlu bersedia terima padahnya.

"Nampaknya dengan saya bersuara lagi sekali membuat setengah pihak kurang senang," katanya menerusi entri yang dimuat naik di akaun Facebook rasminya malam kelmarin.


"Sedangkan saya ahli kerabat diraja boleh diintip, apatah lagi orang awam Malaysia yang lain? Biar saya jelaskan disini, saya bukan bercakap kerana ingin menentang kerajaan." 

Tegas Tunku Mahkota Johor, Tunku Ismail Ibni Sultan Ibrahim, beliau tidak bimbang 'dihentam' atau 'disesah' mana-mana pihak bagi mempertahankan kebenaran.

Tambah Tunku Ismail, bercakap benar adalah salah satu daripada tugas beliau dan apa yang menjadi kepentingannya ketika ini adalah rakyat negeri Johor.- CARI
23

Bagus
25

Marah
25

Terkejut
38

Sedih
39

Lawak
28

Bosan

Friends Rank (178 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote JohnnySins 11-9-2018 02:10 PM
sampai bawah duboq dia intip....ghapla jingga punya macai hanat...wakakakakakkakaka
Quote nashrudean 11-9-2018 02:46 PM
cantik sgt amoi tu
Quote nashrudean 11-9-2018 02:47 PM
btw..gambar kat atas tu..dia terpandang CCTV ke? msti gelabah kote sbb kantoi..hahaha...
Quote hadibah 11-9-2018 03:09 PM
ntah berapa banyak collection spender pompuan pegawai PH kementerian dlm skirt ni ada dlm hp dia


nampak pro sangat cara curi rakam

mesti start skodeng seawal sekolah rendah ni


Quote M.Rose 11-9-2018 03:34 PM
Dasar bangang
Jntn kebuloq spenda
Quote otai_g 11-9-2018 04:00 PM
elok pi cek opis dia. Mungkin ada kamera tersembunyi di dlm toilet wanita.

btw apa biodata pegawai khas ni. Ks viral skit org kg mana.
Quote niena90 11-9-2018 04:11 PM
Desperado btol takat dpt tgk spender org je pun. Better ko layan porn lg clear view
Quote tobby 11-9-2018 05:18 PM
teringat pegawai khas syed saddiq ...  patut biarkan ajer sampai dia buat onar ...  awal sgt org trigger pasal 'big gay iftar' tu..
Quote nolya 11-9-2018 08:44 PM
kau tanyakan kpd  muslimin
apakah kelaku dia membanggakan
jawapannya  tidak, malah menjijikkan

tanyakn pula kpd  kafirin
apakah tingkahnya dapat diacungjempulkan
jawapanya juga tidak membanggakan

tanyakan berikutnya kpd para moralis
adakah perbuatannya dapat dibanggakan
senyuman sinis, ejekan dan cebikan diberikan  

akhirnya tanya kpd yg berangkara
sudahkah yg dilakukan membahagiakan
mendapatkah ianya akan laba atau celaka?
Quote BoLapciOus 11-9-2018 08:45 PM
Kat jusco blambak spender dok display yg ko susah payah nk rakam sepen org buat ap?sama je sepen
Quote hadibah 11-9-2018 09:00 PM
nolya replied at 11-9-2018 08:44 PM
kau tanyakan kpd  muslimin
apakah kelaku dia membanggakan
jawapannya  tidak, malah menjijikkan

taknak tanya timbalan menteri ph kesayangan kau tu apsal ambik org ada kes buruk jadi pegawai khas??





Turut dikenal pasti gambar Pegawai Khas Timbalan Menteri tu dikenali sebagai Farish dulu bekas pegawai Naib Canselor UMS  yang dibuang kerana terlibat dengan salah laku rasuah kontroversi di UMS satu ketika dahulu.



Quote nolya 11-9-2018 09:09 PM
hadibah replied at 11-9-2018 09:00 PM
taknak tanya timbalan menteri ph kesayangan kau tu apsal ambik org ada kes buruk jadi pegawai khas ...

Aku belum sempat lagi berkenalan dgn timb. menteri.  Aku sedar diri, mau menerjah dn bertanyakan sesuatu harus tau adat dn protokol serta tidak semata2 untuk mengambil kesempatan memburukkan keadaan. Melihat orang berbuat salah jgn kita juga terjebak membuat perkara yg salah.
Quote annehuda 11-9-2018 09:27 PM
Tmj dulu penah twit pasal  psl sorg artis pompuan ni dh takde dara. Aku terfikir gak masa tu mcm mane tmj tau org tu dh takde dara?

Lihat semua komen(13)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-1-2022 03:56 PM GMT+8 , Processed in 0.137595 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top