CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Kepala Otak Dia!"-Kalau Jumpa Minah Pengkid Ni, Sila DM Amy Search

12-9-2018 04:32 PM| Diterbitkan: Cari-Amirah| Dilihat: 12444| Komen: 59|Original author: Oleh: Amirah

Description: Amy Search begitu marah dan meminta netizen untuk mencari pengkid yang cuba menipu dalam pelaburan wang haram.
Amy Search begitu marah dan meminta netizen untuk mencari seorang 'pengkid' yang cuba menipu dalam pelaburan wang haram.

'Pengkid' itu bukan berseorangan malah melakukan kerja haram tersebut secara berkumpulan. Pelaburan yang ditawarkan juga mengarut!


Foto: Insta Story Amy Search

Foto: Insta Story Amy Search
Menurutnya lagi, dengan melaburkan wang sebanyak RM1,000 pelabur akan mendapat pulangan RM1 juta. Memang tidak masuk akal sama sekali untuk menjana wang semudah itu.


Sesiapa saja yang mempunyai maklumat tentang pengkid tersebut boleh terus mesej secara peribadi (DM) ke Instagram Amy.

Foto: IG Amy Search
Amy juga berharap pihak berkuasa mengambil tindakan segera jika mendapat maklumat supaya tiada sesiapa menjadi mangsa pelaburan secara haram ini.

Kegiatan mereka harus dibanteras dan dia juga meminta netizen berhati-hati dengan helah skim pelaburan ini.

Ada lagi rupanya kumpulan skim cepat kaya membiak. Harap orang Melayu kita janganlah bodoh sangat percaya! Pesan juga pada keluarga anda. - CARI
23

Bagus
30

Marah
35

Terkejut
22

Sedih
30

Lawak
29

Bosan

Friends Rank (169 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Mleeen82 12-9-2018 04:41 PM
Quote nuryakmal 12-9-2018 04:42 PM
atuk amy kena scam ke
Quote harkktuih 12-9-2018 04:44 PM
Ada ke yg bongok percaya melabur 1k dpt pulangan 1 juta?
Quote sarahmirza 12-9-2018 04:51 PM
Kenapa Amy?
Kau dah kena tipu ke?
Quote munchkin 12-9-2018 04:51 PM
So ko labur amy?
Quote buapakperut 12-9-2018 04:52 PM
monyet pun tak percaya 1k veranak jadi 1M..
Quote kookie92 12-9-2018 04:53 PM
kenapa marah sangat? dah join ker
Quote buragazz 12-9-2018 04:57 PM
Betual la minah tu cakap tapi keuntungang tu pada dia..

Labur Seribu "Aku Untung Sejuta".. haha
Quote MeghanK 12-9-2018 04:57 PM
bodo nya la sapa yang percaya
kebulur duit hujung2 bila tau kena tipu baru nak merempan..sama jugak la yanh duk join mlm hai o gelang besi pelbagai..hujung2 haus
padan muka je la set2 gini
Quote giyomi 12-9-2018 05:02 PM
Yg herannya nape lak kena dm dia? dah tak der penguatkuasa ker tuk isu2 sebegini ker dia dah labur n TERTIPU
Quote zameyla 12-9-2018 05:14 PM
Dana Tabung Simpanan Raja-Raja Melayu????
Quote goss79 12-9-2018 05:22 PM
dia ni selalu gak dgr citer related scam... bila agaknya nak sedar there's no such thing as easy money.
Quote buapakperut 12-9-2018 05:34 PM
zameyla replied at 12-9-2018 09:14 AM
Dana Tabung Simpanan Raja-Raja Melayu????

raja2 melayu siluman lindungan gerhana (puteri bakawali) hurhurhur
Quote BoLapciOus 12-9-2018 07:03 PM
Kena scam ke??lahai siannye
Quote EvieWanKenobi 12-9-2018 07:59 PM
dah berapa ramai tertipu?
Quote doubleA 12-9-2018 08:05 PM
Atuk amy labur bape k? 10k ke dengan harapan dapat 10juta? Jangan senang sangat kena tipu atuk
Quote Changa 12-9-2018 08:14 PM
Binatang taraf ulat ke gitu jah yang mampu kena scam dengan benda super bodoh sebegini
Tak layak di panggil manusia kalau boleh tertipu dengan scam sebegini
Quote samshik 12-9-2018 08:49 PM
Hurm.. Bkn sblm ni dah terkono ka tokki oii??
Quote makneng 12-9-2018 09:08 PM
mak sperti biasa malas nak kesian org mcm ni..senirik carik penyakit..rasakan!

Lihat semua komen(59)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 11:49 AM GMT+8 , Processed in 0.076327 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top