Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

"Nak Perempuan Mengandung Pakai Kelambu Ke? Jijik! Tengok Gambar Perut Pun Bernafsu"

Oleh: Aimi|12-9-2018 04:24 PM |Dilihat:1548| Komen: 19
Zaman sekarang ni ramai syaitan bertopengkan manusia. Setiap benda pun nak dijadikan bahan lucah.

Disebabkan itu, seorang pengguna Twitter menggunakan nama Azar memberi peringatan kepada wanita mengandung tentang satu laman yang memuat naik gambar-gambar wanita hamil.

Disertakan sekali kapsyen berunsur lucah yang menunjukkan golongan ini bernafsu bila melihat wanita-wanita tersebut.



Tak cukup dengan itu, ada pula seorang pengguna lagi yang menyalahkan pemakaian wanita hamil yang menjadi punca perkara ini terjadi.



Ramai yang bengang kenapa perlu wanita mengandung yang disalahkan? Sedangkan mereka adalah mangsa lelaki bernafsu binatang.


Turut mencelah, Adibah Noor dan adik Neelofa.



Ada juga  yang bergurau dengan mencadangkan agar semua wanita memakai khemah atau kelambau sebagai baju bila keluar rumah.

Apa-apa pun sebagai langkah berjaga-jaga, ramai yang menasihati agar ibu mengandung mengurangkan memuat naik gambar perut mereka di media sosial agar tidak menjadi mangsa seperti ini.

Apa pendapat anda? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 19
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Foxey 18-9-2018 02:23 PM
Sicko la depa nih...

Lain-lain Komen

Quote Themilo 12-9-2018 04:30 PM
si pervert tu tak nak upload plak gambar adibah noor.. sian acik dibah, dah duk mencelah pun, gambar sheols tetap juaa tak dipandang.. persis karier sheols di zaman BN & PH..
Quote cha-cha 12-9-2018 04:54 PM
Kesian perempuan. Makin tutup, makin orang nak tengok. Tak mengandung, salah. Mengandung, salah. Shift lah blame tu kepada yang benar2 salah.
Quote julia5094 12-9-2018 04:55 PM
Kalau dah pyco..pakai kelambu pun tak guna jugak...tu yang membezakan psycopat dengan orang normal...takkan semua nak salahkan wanita...patut psycopat tu yang kena berubat...
Quote buapakperut 12-9-2018 04:57 PM
adibah pun ada baby bump
Quote Megikari 12-9-2018 05:07 PM
Kalau dah tutup elok2 tapi masih jadi mangsa miang gatal jantan tak guna, tu bukanlah salah pompuan. Tapi kalau pompuan yg sengaja pakai sendat2, singkat atas butt, pastu tayang pulak ketet selambak, jgn la buat2 innocent pulak bila ada yg melucahkan ko. Tu memang ko yg mintak.

Dalam kes gambo yg ditunjukkan tu, aku rasa takde yg seksi pun



Quote armin 12-9-2018 05:14 PM
Ramainya bodoh especially dylawok tu. Sampai buat thread pasal aurat. Perempuan pun salahkan perempuan lain? Terang2 gambar tu semua bertutup berjubah bertudung
Quote Meiizu 12-9-2018 05:30 PM
Themilo replied at 12-9-2018 04:30 PM
si pervert tu tak nak upload plak gambar adibah noor.. sian acik dibah, dah duk mencelah pun, gambar ...

ahhahhaa tersembur aku
amiklaah acik dibah ada bump
Quote EvieWanKenobi 12-9-2018 07:13 PM
malunya baca komen2 pervert..
Quote CheSu76 12-9-2018 10:42 PM
Kalau dah pervert tu tak kira perempuan preggy pakai kelambu ke atau
Masuk dlm kotak ke dah dasar pervert setan memang masih naik napsu bodoh dia
Quote Xixie 12-9-2018 10:44 PM
fetish ke apanya ...........................
Quote kroit92 13-9-2018 08:16 AM
yang orang duk bergaduh lelaki perempuan tang itu tang ini dah kenapa

pegi la tangkap manusia bernafsu binatang tu, dah terang-terang dia yang problem, punca kat sini
bukti dah ada, sexual harassment ke, malicious content ke

track owner twitter account tu, tangkap
followers sekali patut disiasat, lagi2 yang aktif join sekaki
banteras habis-habisan geng-geng macam ni

same la jugak dengan account2 tak senonoh yang lain
takde kemampuan, tekan je la button report tu
Quote chicozinn 13-9-2018 09:42 AM
Themilo replied at 12-9-2018 04:30 PM
si pervert tu tak nak upload plak gambar adibah noor.. sian acik dibah, dah duk mencelah pun, gambar ...

aduh tajam btul komen chuoollss ni..hehehe
Quote chicozinn 13-9-2018 09:44 AM
yg fetish pompuan mengandung ni tggu ler bini dia mengandung..mau lunyai bini dia kne lanyak ngan jantan psycho ni..bodo cm xde agama lak si psycho ni
Quote intan_smsb 13-9-2018 09:55 AM
dulu2 dengan gambar budak pung boleh terangsang
skrg gmbr pompuan preggy pun jadik bualan diaorg
sick people
Quote evlinne 14-9-2018 10:25 AM
armin replied at 12-9-2018 05:14 PM
Ramainya bodoh especially dylawok tu. Sampai buat thread pasal aurat. Perempuan pun salahkan perempu ...

Kannn sis. Apsal pompuan tu nak buat thread pasal aurat baby bump? Yg salah tetap jantan tu
Quote Idgaf 14-9-2018 02:59 PM
bodonya...kalau pkai bju xxl pon tetap la nmpk bump oi dah kalau mmg perut besar. nth apa2 semua salah perempuan. vavi btol
Quote seri_mawr 14-9-2018 03:43 PM
klu dah gatal miang tu...org bertutup pun dia nampak org naked...

mentally sick la...lelaki jenis  gini...
Quote am2020 15-9-2018 11:50 AM
Lelaki tgk tapak kaki pon terangsang...otak lelaki mmg igt sex jer...lain x de..lelaki oh lelaki
Quote Foxey 18-9-2018 02:23 PM
Sicko la depa nih...

Lihat semua komen(19)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.150833s Gzip On
To Top