Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Lengkap Dengan Wi-Fi, Sewa Percuma Kalau Sanggup Tiduri Tuan Rumah

Oleh: Myra Rozi|12-9-2018 01:26 PM |Dilihat:3589| Komen: 23
Dua pemilik rumah sanggup menawarkan tempat tinggal percuma yang lengkap dengan perabot dan wifi.

Namun syaratnya adalah si penyewa sanggup ditiduri oleh mereka.

Metro UK melaporkan, tindakan durjana dua lelaki itu dibongkar oleh seorang wartawan BBC yang menyamar untuk melihat sejauh mana dakwaan tersebut dan ternyata ianya benar.

Taktik kotor tersebut didedahkan dalam BBC Inside Out West dengan kerjasama Safe Lives.

Salah seorang pemilik rumah yang dikenali sebagai Mike memberitahu wartawan tersebut bahawa dia memiliki apartmen dua bilik yang lengkap tanpa perlu membayar apa-apa jika sanggup memenuhi hasrat yang dimahukannya.

Kredit foto: Metro UK
"Bilik, sewa, bil, semua akan dibayar. Malah, saya akan beri elaun setiap minggu. Jadi kamu akan rasa seperti dijaga.

"Tapi syaratnya, kamu kena tidur dengan saya sekali seminggu."

Walau bagaimanapun selepas mengetahui dirinya didedahkan, Mike mengatakan yang dia hanya berlakon sebagai pemilik rumah dan ia cuma sebahagian daripada kajiannya mengenai eksploitasi wanita di United Kingdom.

Seorang lagi pemilik rumah dikenali sebagai Tom turut menawarkan kediaman percuma jika wartawan tersebut sanggup berpindah ke apartmen miliknya.

"Saya bagi seminggu dua jika kamu tak bersedia, tapi selepas itu memang kena tidur dengan saya."

Difahamkan sebelum ini terdapat lambakan iklan sewa rumah jijik yang dimuat naik di Internet.

Kredit foto: Kredit foto: Metro UK
"Hi saya lelaki usia 35 tahun dan mencari penyewa rumah perempuan. Anda boleh tinggal secara percuma, saaya fikir mungkin anda boleh 'menyerah diri' kepada saya dalam dua atau tiga kali seminggu.

"Sila hantar gambar dan terangkan sedikit mengenai diri anda." -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
2
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 23
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote gusikuberdarah 18-9-2018 02:53 PM
Alohhh tak luak gamaknya kata mat saleh

Rumah dapat, elaun dapat. Buat job semingu sekali je

Lain-lain Komen

Quote tumpanglalu74 12-9-2018 01:31 PM
Inilah hasil free speech..  Nak meroyan udah terlambat acik2 kepam kokesen memasing..
Quote matamata 12-9-2018 01:39 PM
kalau si Senah ok je katanya...
tak luak pon
Quote kasibiman 12-9-2018 06:02 PM
Ok la tu.
Rumah dpt. Elaun dpt.

So what's the problem?
Quote lasagnaklcc 12-9-2018 06:19 PM
Baikkk.... baikkk, ada makna tuuuuu.
Quote Buritan 12-9-2018 06:21 PM
Sis pyropura mesti sukeee ni.. kokesen oii.. dpt duk obersea dpt elaun lagi dpt btg besarr lagii
Quote nikaido 12-9-2018 06:24 PM
Fake airbnb
Quote sharlenetexas 12-9-2018 06:30 PM
Couch surfing?


Quote JohnnySins 12-9-2018 06:36 PM
apa salahnya....consensual sex is it? wakakakakakkakakakakakakka
Quote spiderman80 12-9-2018 07:02 PM
Tidur bersama saja mungkin maksudnya tidur sebilik atau sekatil. Tak ada suruh buat benda bukan-bukan.
Quote shamsadis 12-9-2018 07:19 PM
biasa mat afrika buat ni dekat KL, baru belajar ke
Quote samasam90 12-9-2018 07:29 PM
Kat insta, berlambak meme pompuan feeling datang funeral sugar daddy untuk tuntut insurans sugar daddy.
Quote sharlenetexas 12-9-2018 09:59 PM
spiderman80 replied at 12-9-2018 07:02 PM
Tidur bersama saja mungkin maksudnya tidur sebilik atau sekatil. Tak ada suruh buat benda bukan-buka ...

Spidey tak nak buat ala2 couchsurfing jugak ke?
Quote spiderman80 12-9-2018 10:04 PM
sharlenetexas replied at 12-9-2018 09:59 PM
Spidey tak nak buat ala2 couchsurfing jugak ke?

Haha Sharlene, gigih Spidey terus google apa itu 'Couchsurfing'
First time dengar benda ni.
Quote ultra78 13-9-2018 12:36 AM
Di Malaysia ada org buat cuddling service tak?
Quote danieladam 13-9-2018 01:48 AM
Kalo dua2 pihak mmg setuju, apa masalahnya? Dua2 saling menggunakan dan dapat benefit. Yg wartawan ni jeles kenapa? X mampu nak tawarkan mcm tu ke?
Quote danieladam 13-9-2018 01:48 AM
Kalo dua2 pihak mmg setuju, apa masalahnya? Dua2 saling menggunakan dan dapat benefit. Yg wartawan ni jeles kenapa? X mampu nak tawarkan mcm tu ke?
Quote Konahhh 13-9-2018 09:57 AM
If dah terang awai-awai macam ni, and the girls still go on...then maknanya depa suka sama suka la tu. So, no problem.
Quote nishikido 13-9-2018 11:45 AM
Pernah nampak iklan ni dalam ibilik/mudah...x ingat yg mana.tapi owner tawarkan service camni lah..duduk free cuma kena bagi body je.tapi iklan tu mention awal2,chinese only.. rasanya takda masalah kot kalau suka sama suka..
Quote ana_una 13-9-2018 11:55 AM
Eeee kena check ade x hidden cameras kat dlm umah tu...

Lihat semua komen(23)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.089745s Gzip On
To Top