CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Body Semakin Mantap, Fezrul Khan Dipuji Tayang Six Pack

12-9-2018 12:12 PM| Diterbitkan: Cari-Amirah| Dilihat: 9593| Komen: 52|Original author: Oleh: Amirah

Description: Bukan netizen sahaja yang terpukau dengan ‘six pack’ Fezrul Khan, rakan artis juga memuji perubahan tubuh badan Fezrul yang dimuat naik dalam Instagram.
Bukan netizen sahaja yang terpukau dengan 'six pack' Fezrul Khan, rakan artis juga memuji perubahan tubuh badan Fezrul yang dimuat naik dalam Instagram.

Foto: IG Fezrul Khan Dipuji
Lelaki mana yang tidak mahu badan begitu bukan? Pasti Fezrul juga menjadi idola lelaki di luar sana untuk bekerja keras mendapatkan bentuk badan sepertinya.


Banyak juga netizen termasuk rakan artis bertanyakan rahsia pemakanan namun tidak pula dikongsikan Fezrul melalui ruangan komen. Tapi rasanya pasti mencabar diet dan senaman yang dilakukan.

Dia juga merendah diri apabila tidak henti-henti mendapat pujian akan tubuhnya yang makin seksi itu.

Adakah Fezrul akan keluar dalam filem terbaru tidak lama lagi? Kita nantikan. - CARI

27

Bagus
23

Marah
24

Terkejut
20

Sedih
22

Lawak
30

Bosan

Friends Rank (146 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote buapakperut 12-9-2018 12:13 PM
bergerar brooch tudung acik
Quote Themilo 12-9-2018 12:16 PM
fuuhh.. makin tua, makin kendu pulakk.. BTW, heshe dah bercerai kan? jaman suami-isteri dulu, heshe tak pernah pun upload gambar bini heshe..
Quote Ferr_Remy 12-9-2018 12:16 PM
Smart body wooooo
Quote taji2906 12-9-2018 12:18 PM
errr... tgh cita2 mcmni gak.. tp hope aku tak upload gambar tak berbaju mcmni kat socmed la.. hahah... mcm malu je nk upload gini.. da la dalam toilet plak tu.. hahaha
Quote niena90 12-9-2018 12:40 PM
Quote Teru2Bozu 12-9-2018 12:59 PM
makin tua makin ensem. i olls dengar heshe jinak2 nak menyanyi plak.
Quote Shayang 12-9-2018 01:15 PM
Dia nih bukan ke dulu ada sakit jntung ke sakit apatah.penah ade masuk melodi kan. Dah sihat la kot skrg ni
Quote Shayang 12-9-2018 01:17 PM
taji2906 replied at 12-9-2018 12:18 PM
errr... tgh cita2 mcmni gak.. tp hope aku tak upload gambar tak berbaju mcmni kat socmed la.. hahah. ...

Soklan kbat
Berapakah toilet yang ada?
Berapakah toilet yang boleh diguna pakaii berdasarkan gambar tersebut?
Quote Yeehaw 12-9-2018 01:47 PM
Quote BoLapciOus 12-9-2018 01:49 PM
Taw xpe body da mantop background lak sendu..hadoila..tp mmg oh lala la body dia..kikiki
Quote nishikido 12-9-2018 01:51 PM
Lazatnyaaaa...kikiki

Makin tua makin hot..dulu muda2 agak tak semenggah rupa beliau dengan rambut megi paras bahu..
Quote akudracula 12-9-2018 02:07 PM
bentong
Quote dekmieDandy 12-9-2018 03:24 PM
wau terinzal tengok
Quote RatuDunia94 12-9-2018 10:36 PM
Ramai la retis pompuan garit nk bergesel pas ni.. seperti pelakon jandha yg terinzal lps berlakon bersama dgn pelakon lelaki penagih dadah yg body seksi jugakk..
Quote kembarsiti 12-9-2018 10:46 PM
taji2906 replied at 12-9-2018 12:18 PM
errr... tgh cita2 mcmni gak.. tp hope aku tak upload gambar tak berbaju mcmni kat socmed la.. hahah. ...

Kalu body lawa camni mmg nk tyg je weh...even bila dpt trun 10kg, bdn rase sdp pun,,, rasa nk tnjuk ngn pkai ketat tu ade. Hikhik...tp xleh la kan
Quote insulin 12-9-2018 11:23 PM
BoLapciOus replied at 12-9-2018 01:49 PM
Taw xpe body da mantop background lak sendu..hadoila..tp mmg oh lala la body dia..kikiki

Body lelaki macam tu memang mantap di mata perempuan ke?
Quote famri7 13-9-2018 01:23 AM
Its like fat girl with big titties jah sis..kalau kurus nampak la sixpack..nothing special.
Quote Xixie 13-9-2018 01:24 AM
alhamdulillah syukurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Quote BoLapciOus 13-9-2018 09:19 AM
insulin replied at 12-9-2018 11:23 PM
Body lelaki macam tu memang mantap di mata perempuan ke?

Kira mantap la tu..penat dia jga mkn angkat besi klu kt xappreciate..but honestly i is fizikal jatuh no bpe xtaw dah,mostly pompuan ske laki if they can make us laugh and happy..pendapat i ler..

Lihat semua komen(52)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-9-2022 11:53 AM GMT+8 , Processed in 0.084476 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top