CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Suami Saya Tak Marah, Kenapa Awak Sibuk Jadi Tuhan?" -Betty Rahmad

12-9-2018 11:45 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 12886| Komen: 67|Original author: Oleh: Saiful

Description: Tak sangka lunak dan merdu suara Betty Rahmad.
Tak sangka lunak dan merdu suara Betty Rahmad.

Video pelakon ini menyanyi yang dimuat naik di Instagram berjaya mendapat perhatian.



Ramai yang memuji-muji Betty membawakan lagu Semakin nyanyian asal dari Siti Sarah .

Walau bagaimanapun ada pihak yang tidak senang dengannya.

Kata mereka wanita hamil tidak elok menyanyi, lebih-lebih lagi lagu yang bernada tinggi seperti itu.


Berang dengan kecaman tersebut, Betty ada memuat naik status sekali lagi menyatakan, 

???Suami saya tak marah pun saya nak nyanyi. Kenapa awak sibuk jadi doktor, bidan atau Tuhan? 


Betul juga apa yang dikatakan. Pandailah dia jaga kandungannya, netizen tak perlu menyibuk melebih-lebih. -CARI
19

Bagus
20

Marah
26

Terkejut
16

Sedih
20

Lawak
13

Bosan

Friends Rank (114 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote buapakperut 12-9-2018 11:46 AM
suaminya macam muka pengkid lah, hehehe.
Quote shernazz 12-9-2018 12:01 PM
Walaupon iols x minat dia
Tp lantak.ke dia lah...hahaha
Dh dia suka nyanyi...
Lain.la dia buat blowjob ke..mmg la.kena.kecam terang terang...
Quote biozipstar 12-9-2018 12:04 PM
aku rasa macam okay aje kalau dia nyanyi. haha... apa masalah tah
Quote gummiebear 12-9-2018 12:14 PM
Apa kaitan nyanyi dengan sedang hamil? Ke netizen takut tertarik urat masa tarik part tinggi tu? LOL
Quote darkness7 12-9-2018 12:16 PM
hurmmm tp aku suka dia ... tak sombong and soft spoken .. lov u bettehhhh...
Quote Themilo 12-9-2018 12:17 PM
sejak kahwin dah tone down sikit dia ni, bagus la..
Quote beeeee 12-9-2018 12:19 PM
betul la tu laki dia tak kisah hampa melenting kenapaaaa hahahha
Quote sarahmirza 12-9-2018 12:29 PM
Ummah kaki follow instagram retis & rajin komen ni kan takde life..
Menyibuk life orang aje..

I pun tak tau siapa dia ni...
Saja komen kat sini nak kecam kaki penyibuk..
Lantak la dia nak nyanyi ke, nak berlakon ke, nak makan banyak ke...
Janji tak kacau hidup korang dah la
Quote datinamanda 12-9-2018 12:40 PM
Dia ni artis ke ? Berlakon pun takde
Quote nisako 12-9-2018 01:01 PM
dia nak nyanyi terpulang pd betty le...…….. org lain sibuk nape...…….ishhh
Quote Shayang 12-9-2018 01:03 PM
gummiebear replied at 12-9-2018 12:14 PM
Apa kaitan nyanyi dengan sedang hamil? Ke netizen takut tertarik urat masa tarik part tinggi tu? LOL

Aku de baca komen acik tu kat video betty ni nyanyi huhu dia kata nnt  jd mcm
Kawan dia katanya gara2 nyanyi lagu tu jd something pada kandungan tu. tak igt jd apa tapi cara dia tegur cam
Nk menakut2kn plak.
Bg aku tak patut kita bg komen2 yg mcm ala2 mengancam or menakutkan bumil nih, opkos tuan punya badan lebih maklum dgn keadaan diri dia.
Takleh la nk samakan ngn org lain, ala mcm isu berpantang la asal tak ikut abis la kena ugut esok2 nnt sakit lah itu lah ini lah.
Quote munchkin 12-9-2018 01:11 PM
Sibuk ja netizen ni
Quote kiah_mai_pulak 12-9-2018 01:24 PM
datinamanda replied at 12-9-2018 12:40 PM
Dia ni artis ke ? Berlakon pun takde

Kalau ada pun, produksi kakak sendiri.. sedehhhhh!!
Quote Yeehaw 12-9-2018 01:44 PM
Sedao suara dia.
Quote ira_229 12-9-2018 01:45 PM
sarahmirza replied at 12-9-2018 12:29 PM
Ummah kaki follow instagram retis & rajin komen ni kan takde life..
Menyibuk life orang aje..

tapi suara dia sedap kan? i takde isu dgn dia...bagi i ok lah...suka hati dia..
dia ni dulu i folo..ok suka masak..n pandai hias rumah...i suka tengok rumah dia..
Quote BoLapciOus 12-9-2018 01:51 PM
Hehe..makcik jeles barangkali
Quote umbut 12-9-2018 02:00 PM
Betty ni kekurangan muka x cun, tapi rezeki tuhan bagi anak.. kakak2 dia muka cantik tapi xda rezeki anak... seee
Quote scarflicious 12-9-2018 02:05 PM
At least tak lah nyanyi sambil hayun tetek!
Quote sarahmirza 12-9-2018 02:06 PM
ira_229 replied at 12-9-2018 01:45 PM
tapi suara dia sedap kan? i takde isu dgn dia...bagi i ok lah...suka hati dia..
dia ni dulu i fol ...

Tak dengar dia nyanyi..
Tak minat.

Lihat semua komen(67)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-8-2022 03:38 PM GMT+8 , Processed in 0.181796 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top