CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Suara Tak Sedap, Kenapa Daiyan Trisha Banyak Peminat? Orang Malaysia Tak Ada Taste?"

7-9-2018 05:14 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 10231| Komen: 43|Original author: Oleh: Saiful

Description: Sejak Daiyan Trisha buat gimik nak kahwin tak lama dahulu, ramai yang masih tidak berpuas hati dengannya.
Foto: IG Daiyan Trisha

Sejak Daiyan Trisha buat gimik nak kahwin tak lama dahulu, ramai yang masih tidak berpuas hati dengannya.

Banyak pihak yang mengkritik penyanyi ini dengan mendakwa tindakan yang dilakukan sebagai tidak patut langsung.


Sampai ke hari ini ada sahaja yang mencari salahnya.

Macam di Twitter  baru-baru ini, seorang netizen mempersoalkan kenapa Daiyan mempunyai ramai peminat sedangkan suranya tak sedap?

Sola netizen ini lagi, "Rakyat Malaysia dah tiada taste ke?"

Kredit foto: Twitter
Namun ramai juga yang berkata mungkin itu adalah rezeki Daiyan dan tak perlu nak mempersoalkannya.

Namun menurut netizen yang menggunakan nama sebagai Shafiq Daniel itu berpendapat seseorang itu perlulah pandai menilai seni dan pujian membabi buta sahaja tidak akan membawa sebarang faedah.

Kredit foto: Twitter
Apa pun tidak ada yang betul dan salah tentang pendapat masing-masing. Terpulang kepada setiap individu bagaimana mahu menilainya. -CARI
13

Bagus
24

Marah
21

Terkejut
19

Sedih
19

Lawak
33

Bosan

Friends Rank (129 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote matkpop 7-9-2018 06:31 PM
sebab dia lawa...
Quote nashrudean 7-9-2018 06:38 PM
bila masa dia ni popular dan ramai peminat? bkn ke dia ni antara artis sendu yg dh lama bertapak tapi tak naik2 smpai la ni? nyanyi dah..berlakon film dah..tetap sendu.sedihh
Quote keypochino 7-9-2018 06:41 PM
Muka dia ada iras dynas kadang2.. kadang2 iras DP umi aida ada jugak.. tp versi muda yg sweet
Quote masdiana-ana 7-9-2018 07:17 PM
ayoiii..bila dia nie femes..dia nie ada aura muka ketwat  yg kuat yachhh..gimik dia nak kahwin tue tak menjadi pasal lagu dia tak bestt
Quote Orix 7-9-2018 07:19 PM
Sheols xde aura.. mcm shila amzah jugak... lama menapak tp sendhooo..... mybe kena ad gosip cinta dgan mne2 retis lain mcm shila n shanaz, pstu produce lagu yg boleh jd hits, boleh la up sikit mcm shila amzah wlupn skrg sheolssss sendhooo di boikot reputz
Quote makbedah 7-9-2018 09:03 PM
Biasa je,tak famous sgt kan? Kalau tgk lagu2 dia Kat YouTube, lagi byk view bbnu berganda.Cuma dia ni nampak gigih berusaha nak menapak Kat bidang seni malaysia.
Quote umbut 7-9-2018 09:42 PM
Dia ni kan nyanyi youtube, astro ambil sebab cantik konon... tapi suara memang x sedap... harap muka cunn
Quote loceng00 7-9-2018 10:58 PM
Banyak peminat sebab lawa lah. Macam instafamous lain sama gak famous sebab cantik / handsome etc...
Quote sofiazara 7-9-2018 11:08 PM
rEz3K! m@$!ng2

omg susahla koding bodo ni
Quote RatuDunia94 8-9-2018 01:31 AM
Film Busker sheols kutip 68k je diknon..sendu la tu..
Quote CardiGans85 8-9-2018 12:57 PM
Suara dia ni sesuai dengan lagu rentak pop bubblegum ala2 Mandy Moore. Aku rasa ok je untuk suka2. Tak perlu serius sangat kot
Quote wordlife 8-9-2018 01:16 PM
Daiyan who?
Quote noraidil_06 8-9-2018 04:55 PM
Saiful, who the hell is that twitterian? What he said is important is it?
Quote masnona 8-9-2018 05:21 PM
nashrudean replied at 7-9-2018 06:38 PM
bila masa dia ni popular dan ramai peminat? bkn ke dia ni antara artis sendu yg dh lama bertapak tap ...

Setuju dgn point you
Quote bambimbom 8-9-2018 05:32 PM
pslnye daiyan ni comel je.. lepas dia wat gimik kawin tak jadi tu terus aku g mamp kan aje kewujudan dia padahal sblom ni drama dee tu aku layan gak...

lg satu yg tak boleh blah si redza minhat bajet bagus ni, time hakiem propa depressed dia hentam.. time minah ni dia support plak.. perangai mcm cilaka..
Quote willow12 8-9-2018 05:50 PM
Aku pelik la tt wartawan cari ni boleh cedok status twitter budak @syfiqdniel entah siapa2 ni boleh jadi thread. Dah xde gossip atau topik lain ke kalau nak bukak pun? Kot ye nak membatak hencap n kecam pun...cari la isu yg semenggah sikit. Ini budak mentah ntah siapa2 acah2 netizen dok persoal benda2 bodoh mcm ni. Attention seeker sgt. Ntah2 ada komplot nak tambah follower ke mcmna eh. Cannot brain langsung.

Aku bukan follow daiyan pun...bg aku biasa2 je dia ni. Berlakon okay idok le kayu. Perangai dia ni jauh lagi helok dari si elpira yg asyik tukar jntan tu. dia ni muda masih pnjng lagi prjalanannya...
Quote adm7 8-9-2018 05:55 PM
Mmg takda taste pun rakyat Malaysia ni.
Quote ReginaGeorge 8-9-2018 06:45 PM
Not my taste.
Quote delia3003 8-9-2018 07:04 PM
bila masa plak dia ni popular dan ramai peminat, sendu ada ler. Tapi huntung badan favorite mike ang

Lihat semua komen(43)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 06:00 AM GMT+8 , Processed in 0.075265 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top