CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Pemandu Van Ditahan Tumbuk Cermin Kenderaan TPM

7-9-2018 03:46 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 2581| Komen: 15

Description: Padah menumbuk cermin kenderaan milik Timbalan Perdana Menteri Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail, seorang pemandu van ditahan polis kira-kira 12.15 tengah hari Khamis di Jalan Ampang, lapor Sinar Ha ...
Padah menumbuk cermin kenderaan milik Timbalan Perdana Menteri Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail, seorang pemandu van ditahan polis kira-kira 12.15 tengah hari Khamis di Jalan Ampang, lapor Sinar Harian.




Difahamkan, kejadian berpunca apabila pemandu terbabit tidak berpuas hati selepas berlaku kemalangan kecil dengan sebuah Toyota Alphard yang dipandu pemandu peribadi Timbalan Perdana Menteri sendirian.

Insiden itu menyebabkan dia bertindak agresif dengan menumbuk cermin hadapan kenderaan berkenaan.

Akibat insiden itu, kerugian dianggarkan berjumlah RM3,000.


Kredit foto: Sinar Harian


Menurut Ketua Polis Daerah Wangsa Maju Superintendan Noor Azmi Yusoff, kejadian berlaku jam 3.30 petang Rabu, di Jalan Tun Razak.

Kes disiasat mengikut Seksyen 427 Kanun Keseksaan. - CARI
47

Bagus
32

Marah
38

Terkejut
42

Sedih
30

Lawak
29

Bosan

Friends Rank (218 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote cmf_BeachBoys 7-9-2018 08:29 AM
Mentang-mentang bawak kereta TPM, ingat kau dapat lesen boleh langgar orang sesuka hati ke?
Quote JokesCop 7-9-2018 08:34 AM
Huh, tumbuk pun cermin retak sampai rugi rm 3k.

Babi pun boleh terbanglah depa ni.
Quote EvieWanKenobi 7-9-2018 09:21 AM
orang lain pun bayau road tax ler..
Quote namirulmukminin 7-9-2018 09:37 AM
Hek eleh.. kalu kereta marhein yg kena tumbuk cermin, takde nye polis nak tangakap.. abis kuat suh satle luar atau cliam insurance..
Quote Teru2Bozu 7-9-2018 10:05 AM
JokesCop replied at 7-9-2018 12:34 AM
Huh, tumbuk pun cermin retak sampai rugi rm 3k.

Babi pun boleh terbanglah depa ni.

kau ingat tu kereta Alza?
Quote Foxey 7-9-2018 10:08 AM
kuatnya tumbukan dia, sampai retak cermin kete
Quote Yahudi_Bisex 7-9-2018 10:08 AM
Settle luar je lahhhh....
Quote prettyuglybabe 7-9-2018 10:15 AM
JokesCop replied at 7-9-2018 08:34 AM
Huh, tumbuk pun cermin retak sampai rugi rm 3k.

Babi pun boleh terbanglah depa ni.

kot dia bagi nilai ikut jumlah dia insurance kan mungkin..
kereta kecik pun beratus-ratus kalau nak tukar cermin..
ni kan pulak kereta besar macam tu..
cermin retak walau segaris pun tetap kena tukar satu cermin bukan..
mana boleh tukar kat bahagian retak je.. apa la..

Quote farahzatul05 7-9-2018 10:22 AM
Padan muka.

Nak jadi samseng sgt kan..

Tu esok lepas bebas mula la buat cite mcm2.
Quote fox. 7-9-2018 10:24 AM
dia nih kalau main punching machine mesti score 999. ke hasanah jah lebih nih
Quote JokesCop 7-9-2018 12:01 PM
prettyuglybabe replied at 7-9-2018 10:15 AM
kot dia bagi nilai ikut jumlah dia insurance kan mungkin..
kereta kecik pun beratus-ratus kalau n ...

Bukan nilai yg aku concern, tapi tangan lelaki yg menumbuk tu, xbersepai plak.
Quote Simunggu 7-9-2018 12:10 PM
apa bodoh sangat tumbuk tumbuk..sakit shj tangan...settle lah baik baik....nilai malaysia baru...
Quote xpdckelate 7-9-2018 12:11 PM
kuat betul penumbuk...cermin depan tu weh,adeh
Quote BoLapciOus 7-9-2018 12:12 PM
kemain berang pakcik toyota hiace tu..
Quote robinmosby 9-9-2018 10:42 PM
Dah dua kali escort vvip tepuk kereta i. Sekali tu sampai terpusing side mirror. Macamana nak ke tepi kalau ada kereta sebelah tepi walaupun iols cepat cepat nak ke tepi.

Lihat semua komen(15)

Kategori Berkaitan

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-8-2022 03:53 PM GMT+8 , Processed in 0.089432 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top