CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Mira Filzah Dan Zizak Razak Sibuk Buat Perancangan Kahwin Ke?

30-8-2018 12:23 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 14276| Komen: 53|Original author: Oleh: Saiful

Description: Kisah percintaan antara Zizan Razak dan Mira Filzah memang dah lama diperkatakan.
Foto: IG Mira Filzah

Kisah percintaan antara Zizan Razak dan Mira Filzah memang dah lama diperkatakan.

Tak kan nak bercinta lama-lama kan? Disebabkan itu ada pula gosip yang menyatakan pasangan ini sedang sibuk membuat persiapan perkahwinan.


Walau pun mengakui berkawan rapat dengan Zizan, Mira, 25 menafikan sebarang perancangan untuk mengakhiri zaman bujang pada waktu terdekat ini.

"Kami mahu tenang-tenang dulu. Ada juga orang bertanya mengenai perkara itu, tetapi kami belum ada sebarang perancangan ke arah perkahwinan," katanya kepada Berita Harian.


Tambah Mira lagi, dia bukanlah seorang yang cerewet dalam memilih pasangan hidup.

Memadai jika lelaki tersebut ikhlas dan telus.


???Saya selesa berkawan dengan Zizan kerana dia mempunyai ciri-ciri itu. Biarpun gemar berjenaka, ada masanya dia sangat serius dan itu yang membuatkan saya senang mendekatinya."

Doakan sahajalah yang baik-baik buat mereka. -CARI
23

Bagus
14

Marah
19

Terkejut
7

Sedih
11

Lawak
12

Bosan

Friends Rank (86 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mieymiey 30-8-2018 12:25 PM
Gediknya ko dekkkkk
Quote Badigol 30-8-2018 12:29 PM
Mira cari org lain please...xpyh la artis..xssuai dgn mira..cari bisnessman muda muda la kn ramai dh skrg yg bjaya ada empire sdri..
Quote Mizlyn 30-8-2018 12:31 PM
semoga berjodohan...
Quote beeeee 30-8-2018 12:47 PM
kawen jela bosan betul gosip yg sama
Quote gerbera.memopad 30-8-2018 12:49 PM
Badigol replied at 30-8-2018 12:29 PM
Mira cari org lain please...xpyh la artis..xssuai dgn mira..cari bisnessman muda muda la kn ramai dh ...

Tapi nanti dpt tangkap businessman muda2 yg bertitle dato boksit pulak. Sama jua kena kecam nanti

Honestly, aku rasa tak payahlah kawin dulu MF ni. Masih muda pun lagi.
Quote Badigol 30-8-2018 12:52 PM
gerbera.memopad replied at 30-8-2018 04:49 AM
Tapi nanti dpt tangkap businessman muda2 yg bertitle dato boksit pulak. Sama jua kena kecam nanti  ...

sbetulnya tu yg sy nk ckp sis..xpyh la pikir nk kawin lagi..muda lagi kan..tggu 30 kawin la..matang dan dh ada simpanan sdri.apa apa jd nanti boleh survive sorg sorg..tp mmg rs dia xssuai dgn zizan.. bff ok lagi..
Quote kaseh80 30-8-2018 12:52 PM
So kawin je la

Mcm la hebat sgt pleassse
Quote chicozinn 30-8-2018 12:58 PM
ungkasah versi berhijab..madah citer kawen je..seb bek xmendadih
Quote Jajabeans 30-8-2018 01:06 PM
Zizan xnk tekel timoj rohani balik ke. Kan ke dh single
Quote laksmanabentan 30-8-2018 01:19 PM
Dek no la ko mira..... tup2 nanti akhirnya buat press conference nak kawin dgn zizan,....
lepas tu astro mesti la sponsor kan dah zizan tu artis astro...
popular sgt ker ko nih.... gedik la weeiii....

ko tu muda lagi, pandai ler pulak.... tak payah ler hadap sgt dengan kontroversi...
tunjukkan prestasi ko tu.... baru la org salute...
ini balik2 gossip dengan zizan....
Quote myakayina 30-8-2018 01:29 PM
tak habis2 gossip yg sama jer..sendu!
Quote Redhead 30-8-2018 02:06 PM
Bercinta jela smpai ke tua.. tak payah la susah2 nak kawin..
Quote kodoksilver 30-8-2018 02:22 PM
bosan laaaaaaa, next please
Quote pavlovachoc 30-8-2018 02:25 PM
x minat dia ni.. nk kwin kwin je la
Quote mixed 30-8-2018 02:28 PM
x tau nk ckp aku bosan tgk dia
cam gedik dok suka parodi lagu hindustan
kontrol cun sgt pada hal kt luar biasa je
kulit pn x da la putih hmmmm

tp sesuai sgt dah dgn jijan
sama2 poyo
Quote makton 30-8-2018 03:04 PM
dua2 poyo. sesuai lah!
Quote shania88 30-8-2018 03:15 PM
Elok la kahwin

Menyampah aku tengok pompuan mirah filzah ni

Tergedik gedik

tergedik gedik
gedik gedik
dgn menunjuk2 muka konon2 comel
tersenyum2
buat aksi2 comel
mengeletik gletik badan tu

Menyampah aku
Helok la kahwin
Rimas aku tengok
Quote shania88 30-8-2018 03:18 PM
laksmanabentan replied at 30-8-2018 01:19 PM
Dek no la ko mira..... tup2 nanti akhirnya buat press conference nak kawin dgn zizan,....
lepas tu  ...

prestasi pon haktuih
level2 keknis
berlakon pon tak best
harp muka
dgn video2 budget comel mengletik mengedik nyanyi hindustan haktuihh
Quote greantea 30-8-2018 03:38 PM
kawen je la

Lihat semua komen(53)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 10:54 PM GMT+8 , Processed in 0.103644 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top