Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

Semalam Bobo Di Mana - Lagu Baru Aliff Syukri, Sajat Bawa Unsur Lucah?

Oleh: Ain|20-8-2018 12:36 PM |Dilihat:13540| Komen: 128


Tidak serik dikecam dan mendapat 'unlike' yang banyak, Datuk Seri Aliff Syukri dan Nur Sajat kembali dengan single baru yang turut menampilkan penyanyi dangdut sensasi dari Indonesia, Lucinta Luna.




Menerusi Instagram mereka, kedua-dua jutawan kosmetik ini memuat naik video sedutan lagu berkenaan untuk diperdengarkan kepada orang ramai.





Bagaimanapun, lagu baru itu dikatakan mengandungi unsur lucah dan dikhuatiri mendapat perhatian kanak-kanak yang masih suci hatinya.

Lebih mengharukan, mereka menggalakkan orang ramai untuk menari bersama menerusi cabaran  #bobodimanadancechallenge.


Gelinya...lucah sangat ni!



Malah, video berkenaan memaparkan ketiga-tiga mereka terkinja-kinja dengan tarian masing-masing hingga menampakkan bahagian dada yang terlalu mencolok mata.


Perlu ke goyang sampai macam tu...


Kredit foto: IG Aliff Syukri

Katanya, kos menghasilkan muzik video itu menelan belanja tinggi. Jadi, apa harapan anda dengan muzik video 'mewah' itu? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
11
Terkejut
3
Sedih
10
Lawak
22
Bosan
5
Komen: 128
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Yuan. 23-10-2018 04:42 PM
20181023yuanyuan
fitflops
jordan retro
cristiano ronaldo jerseys
fitflops
polo ralph lauren outlet
ugg outlet
columbia shoes
coach outlet
coach factory outlet
uggs outlet
lacoste polo shirts
pandora charms sale clearance
cheap jordans
coach outlet
ralph lauren outlet
uggs outlet
michael kors outlet
oakley sunglasses outlet
pandora outlet
pandora jewelry
polo outlet
kyrie 4 shoes
canada goose
canada goose outlet
michael kors outlet
air jordans
coach outlet
adidas shoes
nike dunks
cheap nfl jerseys
uggs
mulberry outlet
uggs
longchamp outlet
moncler jackets
valentino shoes
pandora jewelry
fitflops sale clearance
canada goose outlet
cleveland indians jerseys
oakley sunglasses
coach outlet
christian louboutin outlet
uggs canada
louis vuitton outlet
seattle mariners jerseys
jimmy choo
nike outlet
louis vuitton outlet store
gucci handbags
ray ban sunglasses
pandora charms sale clearance
ugg outlet
nike shoes
asics shoes
jimmy choo outlet
canadian goose
birkenstock shoes
coach outlet
nike air more money
cheap jordans free shipping
pandora jewelry outlet
coach outlet
coach outlet
canada goose jackets
ralph lauren
burberry outlet
coach outlet
converse all star
timberland boots outlet
adidas yeezy
michael kors outlet
nike air max
coach outlet store
canada goose outlet
nike shoes
oakland athletics jerseys
ugg outlet store
uggs outlet
michael kors outlet
nike store
timberland boots
nike outlet store
birkenstock outlet
moncler outlet
coach outlet
adidas outlet
kate spade outlet store
uggs outlet
nike tessen
ecco shoes
nike huarache
ugg boots
fitflops
columbia sportswear
coach outlet online
ralph lauren sale clearance
birkenstocks
michael kors outlet online
toms outlet
coach outlet
louis vuitton outlet online
ralph lauren outlet
ralph lauren outlet
dansko shoes
gucci outlet
kate spade outlet
pandora
uggs outlet
yeezy 350 boost

Lain-lain Komen

Quote MissVixen 20-8-2018 12:50 PM
3 ekor sampah masyarakat. Harap kaya je tapi otak di lutut.
Quote LostStar 20-8-2018 12:56 PM
nak tanya. breast yg padat mmg akan jadi gitu ke? mcm tak de line plak tengah2 tu.. macam melekat.. ke sbb makan ubt2? -sbb daku pny tidak sekencang itu walau da mkn kinohimitsu breast pump..
Quote matkpop 20-8-2018 12:59 PM
hauk nya lagu.
Quote datinamanda 20-8-2018 01:00 PM
dah standby butang unlike
Quote kikuri 20-8-2018 01:05 PM
bila vc lagu nak kuor... tangan dah gatal nak unlike ni
Quote jin_lampu 20-8-2018 01:10 PM
bila nak mampus pondan kaya ni.
indon sekor tu lantaklah.melayu isle 2 eko ni helok di sula sampai lebam
Quote Foxey 20-8-2018 01:12 PM
fox ingatkan bobo tu nama kuceng.... heish...
Quote kaseh80 20-8-2018 01:14 PM
Membodohkan diri sendiri

Alif syukri tak malu ke pada anakanak

So pathetic

Quote Mleeen82 20-8-2018 01:18 PM

ini paling best...
Quote cicicumel 20-8-2018 01:25 PM
Jenis x makan saman.bila ditegur dorg akan cakap.. saya x kacau hidup awk pon..sy x guna duit awk sesen pon...
Quote matkpop 20-8-2018 01:27 PM
Foxey replied at 20-8-2018 01:12 PM
fox ingatkan bobo tu nama kuceng.... heish...

very innocent and pure
Quote mieymiey 20-8-2018 01:28 PM
Lucinta Luna ni spesis Sajat jugak kan?
Quote ell768 20-8-2018 01:34 PM
mieymiey replied at 20-8-2018 01:28 PM
Lucinta Luna ni spesis Sajat jugak kan?

aah..kan ada bideo dia baru lepas kerat anu...
Quote makton 20-8-2018 01:52 PM
malu la kat anak bini, toklip oiii..
Quote bukan_ustazah 20-8-2018 02:09 PM
Menjadi-jadi atok alip ni .. lepastu bila dah buat kontroversi upload gambar bini, anak, dan sedekah etc .. netizen pun maafkan. Ni bukan penunggang agama ni penunggang keluarga
Quote knnk 20-8-2018 02:13 PM
LostStar replied at 20-8-2018 12:56 PM
nak tanya. breast yg padat mmg akan jadi gitu ke? mcm tak de line plak tengah2 tu.. macam melekat..  ...

Takdanya, memang kena ada line.
Kalau idok, susah la nak bernafas.
Rasanya sajat punya tu dia pakai taktaulah bra apa tak pun, baju ketat sangat.
Tu yang tak nampak alur ke apa.
Quote pia250110 20-8-2018 02:17 PM
alip ko xnak drag sekali ke..mesti kalah sajat nge luna

Quote juruterra 20-8-2018 02:17 PM
kalau I jadi bini Alif Syukri ni dah lama I mintak fasakh, laki sejenis memalukan keluarga. Bininya Nampak innocent
Quote ALDRIN 20-8-2018 02:18 PM
Tadi malam Bobo dimanaaa???

BOBO di NERAKA!!!

Lihat semua komen(128)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.090496s Gzip On
To Top