Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

"Curang Bukan Masalah Gender" - Jasmin Hamid Sindir Siapa Curang Tu?

16-8-2018 03:12 PM|Oleh: Ain | Dilihat: 3426| Komen: 17

"Siapa pernah rasa dikhianati kerana pasangannya curang? Orang yang curang akan mendapat kifarah, hebat bukan??

Oops, kepada siapa Jasmin Hamid tujukan kata-kata pedas itu?



Menerusi kemas kini terbaru di laman Instagram pelakon itu, Jasmin memuat naik sebuah entri mengenai kecurangan. 


Curang ni masalah hati, bukan gender

Menurut Jasmin, seseorang cenderung bersikap curang apabila hatinya tidak mengenal erti syukur dengan jodoh Allah.

"Tak suka, lepaskan saja," katanya.


Kredit foto: IG Jasmin Hamid

Katanya, tidak perlu menuding jari bila berlaku kecurangan kerana ia adalah masalah hati, bukan jantina menentukan kecurangan seseorang. 

"Begitu juga dengan kesetiaan yang dimiliki jiwa, bukan jantina," tulisnya.

Persoalannya, siapa yang curang dan dikhianati itu? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
9
Terkejut
5
Sedih
6
Lawak
7
Bosan
7
Komen: 17
Komen

Previous : Dipaksa Mencarut, Zahiril Adzim Takut Orang Menyampah

Next       : Manja Betul, Makan Pun Bersuap- Aksi Izreen Azminda Dan Ude Jadi Perhatian

Komen Terbaru

Quote Daddyshark9 2-9-2018 10:29 AM
Dia ni abg bt bini no dua..

Lain-lain Komen

Quote BoongaKertas 16-8-2018 03:18 PM
yes kak jas yes! iols agree. dia bukan kira laki ke pompuan ke (termasuk lgbt). nak mencurang tu, sukati dia jer curang. bukan dia pikir perasaan psgn dia pun. eh iols emo. hahaha!
Quote SLAManya 16-8-2018 03:21 PM
akak mengata family sendiri ke acaner?

#tanyaje
Quote EvieWanKenobi 16-8-2018 10:24 PM
dia makan hati dengan sape?
Quote Sazida 17-8-2018 09:10 AM
NANTI ADE LA TU YG TANYA BILA JH  NK BERTUDONG LITOP TUTOP AURAHHH RAMBUT JGN KARATSSS..

#IOLS SUKA TGK DIA BERLAKON DLM CITE DATIN WANNABE TU..
Quote tupperwarepink 17-8-2018 10:31 AM
Setuju sangat!! Kak ni xde drama baru ke
Quote pavlovachoc 17-8-2018 11:28 AM
dia ni paling marah klu org sebut artis 'retis' .
Quote MadameOnion 17-8-2018 11:44 AM
ooo kak min ngata kat shah james boifren sapi ke? hahahaha..
Quote kiah_mai_pulak 18-8-2018 10:22 AM
EvieWanKenobi replied at 16-8-2018 10:24 PM
dia makan hati dengan sape?

Dia ni mmg suka upload quote2 yg ntah apa2.. kdg2 vidoe yg dia up pun mcm xda kena mengena
Quote ajinomotonosuga 19-8-2018 09:51 PM
Ari ari mkn ayam bosan laaa..kne tuko mkn rusa keeee mkn penampoh kee..ni ayammmm je

Naik kuda yg sama bertaun taun bosan gak..kentot kuda tu pun leh kenal..bohsanudin le

Kne tuko selera..baru happy

Ari ni asam pedas..besok biryani..luse pizza..tulat spagetti..haaaa variety is the spice of life

Hakak jessy tu mayb tits besor..tu yg sex appeal nya..klo dada dia cam pojiah latip..mmg dah lama menyepi cam kuburan hahaha

Hidupppp tetek besorrrrr
Quote Nham22 19-8-2018 09:52 PM
Die mengata shidi or vee..??? Haha motif kaitkan depa
Quote sukacactus 19-8-2018 10:39 PM
Dia ni manjang kat akhir caption 'hebat bukan, hebat bukan'
Quote rainbowrainz 27-8-2018 02:20 AM
Ngata sape tu
Quote ayjay 27-8-2018 04:55 AM
pavlovachoc replied at 17-8-2018 11:28 AM
dia ni paling marah klu org sebut artis 'retis' .

Samalah dgn adibah noor
Quote ayjay 27-8-2018 04:56 AM
kiah_mai_pulak replied at 18-8-2018 10:22 AM
Dia ni mmg suka upload quote2 yg ntah apa2.. kdg2 vidoe yg dia up pun mcm xda kena mengena

Agaknya nakkan perhatian. Tak boleh hadam dengan semua benda nak dihebatbukankan
Quote nishikido 27-8-2018 06:00 AM
I suka kaka jasmin berlakon,pernah selisih dekat the curve tahun 2010 bukan main lawa,seksi n hot habis..pakai jeans biru dengan singlet putih jah.tinggi lampai,rambut kepok2 dengan mekap tebal cam Barbie.jalan sorang2 je and semua pandang dia sebab semua xsangka dia secantik tu kot in real life,hihi..tapi sekarang tak tahu lah..tapi I pelik tengok IG dia,  I ingatkan dia jenis chill2 je tapi bila baca caption macam orang tua
Quote ayamserati 2-9-2018 07:21 AM
minat cara dia berlakun
Quote Daddyshark9 2-9-2018 10:29 AM
Dia ni abg bt bini no dua..

Lihat semua komen(17)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.055602s Gzip On
To Top