Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

"You Memang Tak Suka Pakai Bra Ke?"-Netizen Kritik Gambar Alicia Amin

16-8-2018 11:45 AM|Oleh: Saiful | Dilihat: 6782| Komen: 45

Alicia Amin memang tak sudah-sudah dengan kontroversi.

Namanya menjadi topik perbualan hangat mungkin disebabkan kelantangannya dalam mengeluarkan kata-kata dan pendapat.

Bukan itu sahaja, Alicia, seorang model dan pelakon tanah air juga selalu dikritik netizen kerana gaya pemakaiannya.


Baru-baru ini dia dikritik lagi kerana gambar yang dimuat naik di Instagram.

"You memang tak suka pakai bra ke?" tanya netizen.


Sekali pandang memang nampak begitu. Tapi mungkin juga kerana material kain agaknya.

Sebelum itu Alicia juga dihentam gara-gara memuat naik gambar yang sikit sahaja lagi nak nampak kemaluannya.



Apa pun isu ini memang sudah banyak kali timbul. Apa pun semoga Alicia terbuka dalam menerima pandangan orang ramai okay. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
3
Bosan
4
Komen: 45
Komen

Previous : Tiga Bulan Ameng Spring Diganggu Suara Ghaib

Next       : Alami Kemurungan, Hafiz Hamidun Jumpa Pakar Sakit Jiwa

Komen Terbaru

Quote LavaMuahhhh 23-8-2018 10:19 PM
paha dia xde cantik kan...seketuk mcm itu lepas tu mary dia mcm melebar ,tak kemas kedudukan mary dia.
ni gambar bogel Alicia semasa model show https://modeltopshowaliciaamin.sharethislah.com/419831-551906

Lain-lain Komen

Quote EvieWanKenobi 16-8-2018 11:50 AM
keraknya..
Quote armin 16-8-2018 12:07 PM
Gene mix tak berapa menjadi, muka melayu totok. Kena la jual kerang. But I dont care much about pemakaian dia since dia model. Statement dia je selalu buat org menyampah
Quote zafira 16-8-2018 12:14 PM
dia bukan mix pun.. yang mix maknya...
Quote cairel_azlie 16-8-2018 12:18 PM
sukanyer dia ni...very dominan...kekeke
Quote abadi84 16-8-2018 12:18 PM
Hanya maut yg boleh bg dia hidayah. Skdr kata2 nasihat yg baik.mahupun buruk dah tak trkesan diknon
Quote minguk 16-8-2018 12:21 PM
ermmmm biar lah dia nak pakai bra ke tak.. tak faham kenapa netizen sibuk pasal bra orang.. hahaha
Quote dekmieDandy 16-8-2018 12:51 PM
iolss rasa shikin gomez ngan tutti fruti tu lagi ada nampak model look dari dia ni

dia ni macam insta-model je
Quote beeeee 16-8-2018 12:57 PM
huk aloh sik mak bape posen takyah pakai bra pun tak terjejas aih
Quote lilacomot 16-8-2018 01:05 PM
kemas gk body sheols
Quote Nenasketum 16-8-2018 01:09 PM
Murahnyer ko dik. Ciri2 anak tak cukup kaseh sayang ni, mak pak sibuk kan? Bogel pun udah, bila lah agaknya dia nak di discovered?
Quote matkpop 16-8-2018 01:19 PM
Adoii gambar last tu.
IMG_20180816_131841.jpg
Quote Sazida 16-8-2018 01:27 PM
iols ade penah tgk mase dia first masuk competition dulu. serius tergelak. kepam gila masa tu.skrg ni je skin nmpk elok.
Quote mieymiey 16-8-2018 01:35 PM
Iols dah fedup nak melahar wartawan CARI yang kerjanya cuma ceduk komen netizen kat ig kat twitter kemudian buka benang
Quote Suchi 16-8-2018 01:35 PM
Takpelah tek tegak bulat mcm budak baru baligh xnk pkai bra pun tak nmpk huduh.
Nih kalo dah mak org pastu tek berat mcm buah betik ranum hurmmm
Quote masdiana-ana 16-8-2018 02:15 PM
iols tak kisahlah dia nak vogel ke nak seksi ke tak nak pkai bra ke tak hairan pasal lifestyle dia memang too sosial tapi komen2 dia tue nampak sangat bimbo dan sengaje nak bg org kecam contoh isu LGBT
Quote MadameOnion 16-8-2018 02:22 PM
ramai je model kulit gelap yg cantik..dia ni kepam n nampak berkerak..macam tak bersih...mandi tak pakai sabun ke?
Quote supersudoku 16-8-2018 02:44 PM
tolong la focus model wangi wangi cam tinie ke,rita suraya ke, rita nadira ke,tutti ke
Quote Themilo 16-8-2018 02:50 PM
styling by Kaer Azami? iols speku heshe rogayah closet.
Quote gummygummy 16-8-2018 03:19 PM
kenapa nak cecah tatu? hebat ka ada tatu

Lihat semua komen(45)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
1.006772s Gzip On
To Top