Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

"Orang Nak Tengok Baju Model, Bukan Baju Orang Duduk," Sharifah Sakinah Kritik Tetamu KLFW2018

10-8-2018 06:00 PM|Oleh: Amirah | Dilihat: 6594| Komen: 21

Biasalah dalam mana-mana majlis yang diadakan, pasti ada sahaja yang tak kena.

Macam yang berlaku di Kuala Lumpur Fashion Week 2018,  Sharifah Sakinah ada menegur sesetengah tetamu yang datang lambat ke acara tersebut.

Foto: IG Sharifah Sakinah
Keadaan ini memberi kesan kepada penganjur hingga pertunjukan fesyen KLFW2018 mengambil masa yang lama dan perkara ini tidak sepatutnya berlaku.


Dia juga mengingatkan agar tetamu menghormati juga pihak penganjur yang bertungkus-lumus merancang pertunjukan fesyen ini supaya berjalan lancar.

Siapalah agaknya yang ditegur Sharifah Sakinah? Memang 'pedas' tegurannya dan moga dijadikan pengajaran untuk mana-mana majlis yang berlangsung pada masa akan datang. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
3
Bosan
1
Komen: 21
Komen

Previous : Banyak Komen Berbaur Lucah, Kilafairy Bercuti Di Maldives Pun Tak Senang

Next       : Baby Shima Pengsan, Bukan Gimik!

Komen Terbaru

Quote aderaderker 18-8-2018 12:16 AM
Bab tepati masa ni aku sokong dia, mana2 event sekalipun.
Terutama VIP kat Malaysia ni.
Tolonglah respek masa orang.

Lain-lain Komen

Quote Mamazz 10-8-2018 06:17 PM
setuju mana mana majlis sinonim dfn lewat start
Quote putericahaya999 10-8-2018 08:08 PM
start sajelah takperlu tunggu org lambat
Quote munchkin 10-8-2018 08:20 PM
Good advise.
Quote kiah_mai_pulak 10-8-2018 08:21 PM
Sound je la depan2 kalau rasa diri tu outspoken la sangatttt..  
Quote kucingitam 10-8-2018 08:40 PM
hmm kalau aku pun hangin dgn org takleh tepati masa ni..
Quote LautBiru52 10-8-2018 09:01 PM
Betul la tu. Dah nama pun vip mesti duduk depan kan. Memang mengganggu la
Quote sonatalady 10-8-2018 09:42 PM
Bagus dia sound
lebih kpd random saja..sapa mkn cili dia terasa pedas
Quote umbut 10-8-2018 09:45 PM
Artis2 semua tgh selfie, borak2,gambar bagai kat hall...
Quote unguaurora 10-8-2018 09:59 PM
kiah_mai_pulak replied at 10-8-2018 08:21 PM
Sound je la depan2 kalau rasa diri tu outspoken la sangatttt..

Berani buat video je..dpn2 mulut manis
Quote Konahhh 12-8-2018 01:32 AM
Yes, dahla datang lambat pastu lalu depan kita so ganggu pandangan kejap. Apapun, punctuality bukan apply kat event fashion je, it applies to everything yach.
Quote abudhabizz 12-8-2018 02:49 PM
Being punctual is showing respect for other people and their time. However, our culture seems to has written off its importance. Sigh.
Quote L211 12-8-2018 03:34 PM
aku selalu kena tunggu org .. aku ni on time tp org yg ajak aku jmp mesti lambat xpernah on time sampai satu masa.. aku terus tak munculkan diri terus.. berbakul maki aku terima but aku ckp.. macam tu aku rasa bila aku tunggu org yg xfhm bahasa..
Quote Burong_Hantuk 12-8-2018 04:22 PM
orang yang sering tak tepati masa ibarat saperti kura kura
Quote mawarika 12-8-2018 05:01 PM
Mencapup je keje ko eh.. depan depan muka toye
Quote nh1129 12-8-2018 10:21 PM
Yes! Aku suka orang yg menepati masa. You have my support Sakinah! Sapa yg kecam tu confirm geng "on the way".
Quote nobrightside 13-8-2018 09:30 AM
Betul je ape dia ckp
Quote afie_m 13-8-2018 10:04 AM
setuju apa yang dia cakap tu...
Quote itsmeshikin 13-8-2018 10:39 AM
nh1129 replied at 12-8-2018 10:21 PM
Yes! Aku suka orang yg menepati masa. You have my support Sakinah! Sapa yg kecam tu confirm geng "on ...

yesss Geng "On The Way" tu sgt annoying ok.patblas kali jumaat otw ko tuu..
Quote notsospecial007 13-8-2018 11:23 AM
betul la tu apa yg dia cakap.. hormat masa.. annoying je kalo org lambat pastu dok depan plak tuu

Lihat semua komen(21)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.043533s Gzip On
To Top