Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Banyak Komen Berbaur Lucah, Kilafairy Bercuti Di Maldives Pun Tak Senang

10-8-2018 05:43 PM|Oleh: Saiful | Dilihat: 5729| Komen: 45

Fuh! Memang hot habis. Dari dulu Kilafairy memang menjadi perhatian kerana wajah yang cantik selain bentuk badan yang menggiurkan.

Difahamkan sekarang ini Kila sedang bercuti di Maldives.


Tengok gambar-gambar di Instagram, serius cantik. Dah macam Kim Kardashian kata netizen.

Jom layan gambar-gambar anak kepada penyanyi Rohana Jalil ini di sana.






Tapi macam biasalah, ada juga komen yang berbaur lucah. 

Tak kurang juga yang menasihatinya agar berpakaian lebih sopan.



Apa pun Kilafairy memang meletup! Ada yang tiba-tiba teringin ke Maldives tak? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 45
Komen

Previous : "Saya Dah Tak Daya Nak Kerja" - Opie Panji Terlantar Akibat Hepatitis C

Next       : "Orang Nak Tengok Baju Model, Bukan Baju Orang Duduk," Sharifah Sakinah Kritik Tetamu KLFW2018

Komen Terbaru

Quote beeeee 13-8-2018 01:02 PM
apa yang menggiurkan nya gambar tu biasa sajork. makin cantiks sheolls

Lain-lain Komen

Quote tomaz 10-8-2018 05:44 PM
Balik kampung ke sis
Quote mawarika 10-8-2018 05:47 PM
Sopan je tgk... apa yg netizen mencapup ni?
Quote laksmanabentan 10-8-2018 05:55 PM
mawarika replied at 10-8-2018 05:47 PM
Sopan je tgk... apa yg netizen mencapup ni?

biasa2 aja kan.... takde la seksi bebenor pun...
idok ler pakai swimming suit ker...
idok ler terkangkang mcm gersang ker....
Quote de_ikea 10-8-2018 06:02 PM
Apa komennya? Dia ni ramai sgt ke followers?

Slmat bercuti kila. Maldives still dlm bucket list iols. Tp tatau bila boleh smpai.
Quote umbut 10-8-2018 06:03 PM
Dia memang suka org horny kat dia.. sebab tu suka masuk gambar tayang dada, bontot
Quote Shayang 10-8-2018 06:15 PM
Dulu ada soft spot gak kt dia nih, tp sejak dia membatu api masa kes nd-fs-jakel dulu dah ilang minat. Igt dia nih sejenis yg tak ambik kesah pasal hal org, tak cakap buruk ke apa.
Quote Shayang 10-8-2018 06:17 PM
umbut replied at 10-8-2018 06:03 PM
Dia memang suka org horny kat dia.. sebab tu suka masuk gambar tayang dada, bontot

Gambar dia byk kuar kt ig explore aku, mmg asik tayang belakang je. Pelik pun ada gambo2 tu sbb nmpk dia punya tu mcm gabak sgt.
Quote Sazida 10-8-2018 06:29 PM
Muka mcm alter jahhh.,,
Quote AvaAdore 10-8-2018 06:44 PM
Terkejut iols scroll gambar.. X seksi pon. Kalo abil lg seksi
Quote sharlenetexas 10-8-2018 06:47 PM
Cantik ke? Kt ig mmglah nmpk meletop sbb filter
Quote GegarVaganja 10-8-2018 06:51 PM
Ganja suka tgk hubungan dia dengan kawan2 sekolah dia.
Even sampai Rohana Jalil pun baik dengan kawan2 Kilafairy ni tau.
Siap komen2 kat IG lagi.
Kejap, betulkan Mak kilafairy ni Rohana Jalil?



Quote aammyy 10-8-2018 07:07 PM
Disebabkan iolls dari benang hajah di runaway, iolls rasa baju hajah lagi mengancam.
Quote Bangku 10-8-2018 07:11 PM
Ku ingat dia tayang bontot setalam dia...
Quote matkpop 10-8-2018 07:12 PM
tak lawa..
Quote Nenasketum 10-8-2018 08:13 PM
Gambar baju ungu tu lah muka dia yang betul. Kalau dalam tv muka ni yang aku nampak. Body dalam tv pun biasa2 jer.
Quote kucingitam 10-8-2018 08:58 PM
biasa je gambar dia..tin E lagi seksi..
Quote HannahMontana 10-8-2018 09:09 PM
ada org cakap bontot dia cun ke ?Sebab dia asyik  focus ke bontot tiap kali nya ambil gambar ,like a super mewah  jamban
Quote AyaqMeloSuam 10-8-2018 11:08 PM
Knp aku nmpk dia mcm org sana jugak eh.. tmbh2 1 photo tu dr angle jaw line... {:kill
Quote AyaqMeloSuam 10-8-2018 11:08 PM
Knp aku nmpk dia mcm org sana jugak eh.. tmbh2 1 photo tu dr angle jaw line... {:kill

Lihat semua komen(45)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.045851s Gzip On
To Top