Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Berang Dikritik, Azrel Ismail Tak Sengaja Hina Orang Asli?

10-8-2018 04:55 PM|Oleh: Saiful | Dilihat: 5517| Komen: 75

Terlajak perahu boleh diundur, terlajak kata badan binasa. Pepatah paling sesuai untuk Azrel Ismail ketika ini.

Gara-gara tidak berhati-hati dalam berdepan dengan kritikan, pelakon ini dikecam kerana didakwa menghina Orang Asli.


Semuanya bermula bila seorang pengguna Twitter menggunakan nama Imran menulis status yang menilai bakat lakonannya.

Kredit foto: Twitter Pedoqpop
Mungkin berang, Azrel telah menjawab,

Kredit foto: Twitter Pedoqpop
Walau bagaimanapun tweet tersebut telah dipadam kerana menerima pelbagai reaksi negatif dari netizen.

Kata netizen, Azrel seolah-olah menghina kaum asal tersebut.

Kredit foto: Kredit foto: Twitter Pedoqpop
Apa yang menimbulkan kemarahan lagi adalah Azrel telah menyekat pengguna yang mengkritik dirinya.

Setakat ini Azrel belum mengeluarkan apa-apa lagi kenyataan berkenaannya.

Foto: IG Azrel Ismail 
Itulah lain kali fikir dulu sebelum menulis ya. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 75
Komen

Previous : Bung Moktar Sibuk, Upah Pengasuh Tolong Zizie Ezette Uruskan Anak

Next       : "Saya Dah Tak Daya Nak Kerja" - Opie Panji Terlantar Akibat Hepatitis C

Komen Terbaru

Quote MarissaOberlin 17-8-2018 12:07 AM
azimodin replied at 14-8-2018 09:46 AM
dari hakak menyedap dengan si Azrel kepam ni, baik akak membirah dengan deris. huntong2 dapat 1+1
...

Diknon hakak tasty yang kepam2 like he ols. Very the bau jejantan gitewww. Sedap menjilat. Deris tu dah lama akak dambakan chuols

Lain-lain Komen

Quote BoongaKertas 10-8-2018 05:14 PM
why azrel why???
Quote cha-cha 10-8-2018 05:55 PM
Bimbo         
Quote bukan_ustazah 10-8-2018 05:57 PM
Dia ni sebelum masuk industri jadi artis kerja bagus jugak. Mcm orang ado-ado kan?
Quote nishikido 10-8-2018 05:58 PM
Yawn...otak beku sebeku namanya
Quote masdiana-ana 10-8-2018 06:27 PM
dia nie boleh masuk persatuan artis GEBOR..artis2 yg boring..lakonan boring..aura hero pun tak ada..skala  menguap 9/10 kalau tgk lakonan dia..
Quote masdiana-ana 10-8-2018 06:39 PM
iols paling tak suka org guna perkataan jakun nak merendahkan org pasal jakun tue bangsa org asli sekarang org asli pun dah moden so perkataan tue tak sesuai dah .tempat iols nie byk org asli kalau diorg keluar pergi bandar pakaian mengalahkan org bandar dgn mek up klau cucuk duit kt aTM tak main puluh2 paling2 ratus2
Quote maeye 10-8-2018 06:47 PM
Azrel sepatutnya berterima kasih kepada twitter akaun tersebut, sebab still prihatin dan mahukan lakonannya seiring dengan rupa.

Cuba positif sikitttttttt dengan teguran pls
Quote hasniey 10-8-2018 07:36 PM
Ai mmg nympah kalau dia ni brlakon.sokmo bajet macho.dgn ckp senget2 mulut tu
Quote kiah_mai_pulak 10-8-2018 07:48 PM
Wajah heshe very the kepam n busuk.. mmg x layak jd hero mana2 cter
Quote kiah_mai_pulak 10-8-2018 07:48 PM
Wajah heshe very the kepam n busuk.. mmg x layak jd hero mana2 cter
Quote stania83 10-8-2018 08:04 PM
Bimboy. Member kritik lakonan bukannya personal pon
Quote sinalegna 10-8-2018 08:05 PM
Patut berenti setakat tengkiu je.. lain2 tu biarlah disambung sendiri sebagai bebel & maki
Quote Nenasketum 10-8-2018 08:10 PM
Orang asli yang kat Putrajaya tadi lebih terancam dan didiskriminasi dari kaum lgbt melayu lakhanat yang tak henti menyalak. Contohnya, si Azrel dah merendahkan orang asli seperti yg acik bawang baca sendiri.
Quote newyork 10-8-2018 08:15 PM
Eh bodohnya, org asli lebih pandai dari ko la samdol.
Quote AshkieLa 10-8-2018 08:49 PM
dia ni dpt job pun sebab rupa iras remy jer mostly b4 this pun.
kalau tak.. belum tentu laa dpt watak mana2.. berlakon takde aura.
Quote cik_noer 10-8-2018 08:52 PM
Ehh,pandang rendah pulak kat Org Asli.Their education and adab  much better than you la Azril.Dan tak kepam mcm kau.
Quote datinamanda 10-8-2018 09:13 PM
tak macam remy pun. mcam putera amaris adalah
Quote truesonic 10-8-2018 09:18 PM
X cerdik, tak matang, perangai xleh bawak ke tengah
Quote kacang^soya 10-8-2018 09:22 PM
baru belakon satu filem dah takleh terima teguran ke bang?

professional la sikit..kata blajar smp aussie

Lihat semua komen(75)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.041079s Gzip On
To Top