Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Mungkin Tak Sengaja, Suami Terakam Video Yuna Tak Pakai Tudung

10-8-2018 11:55 AM|Oleh: Saiful | Dilihat: 12354| Komen: 86

Isu pemakaian tudung Yuna ni sebenarnya dah lama diperkatakan.

Ramailah juga pihak yang tak berapa gemar dengan gayanya. Nampak leher  dan tidak menutup aurat dengan sempurna katanya.


Baru-baru ini Yuna menjadi bualan semula gara-gara video Insta Story yang dimuat naik oleh suaminya, Adam Sinclair.

Dalam video tersebut, Adam sedang merakamkan bapanya membuat sebuah lukisan abstrak.


Mungkin tak sengaja, Adam terakam sekali Yuna yang tidak memakai tudung, dan hanya memakai topi sahaja.

Sebelum ini pada tahun 2016, Yuna pernah membalas kata-kata peminat yang mengkritik tentang pemakaiannya.

Ini katanya:

Kredit foto: IG
Terpulanglah, pilihan masing-masing kan. Kalau masih ada yang tegur tu bersyukurlah.


Kita doakan sahaja yang baik-baik. Apa pun semoga Yuna semakin berjaya dalam apa jua yang dilakukan. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 86
Komen

Previous : Didakwa Duduk Terkangkang, Gambar Aprena Manrose Dihujani Komen Lucah

Next       : Bung Moktar Sibuk, Upah Pengasuh Tolong Zizie Ezette Uruskan Anak

Komen Terbaru

Quote innocent_me 17-8-2018 07:50 AM
Lebih kurang je ngan serkup kepala dia. Sbb tu laki sheols haplod je dlm igs..

Lain-lain Komen

Quote luvemedaa 10-8-2018 11:58 AM
Nampak anak rambut je apedehal mcm selalu dia buat kan
Quote Jajabeans 10-8-2018 12:05 PM
Bosann gosip yuna n tudung mmg xkn pernah abis. Dah xde gosip lain ke
Quote EvieWanKenobi 10-8-2018 12:06 PM
retis Malaysia mana boleh ditegur..

nanti keluar ler ayat suka, tengok..
tak suka, takyah tengok..
Quote azie.dz 10-8-2018 12:08 PM
memula terakam tak kai tudung...jgn terakam yg lain2 dah la hahaha
Quote rynehanekoma 10-8-2018 12:14 PM
Tak sengaja la tu
Quote MadameOnion 10-8-2018 12:15 PM
yuna ni tutup rambut je..tak bertudung pun..jauh sekali tutup aurat..takyah la netz nak sentap2 sgt
Quote prettyuglybabe 10-8-2018 12:16 PM
alah.. dia bukan tutup aurat pun..
nak bising wat menda..
Quote Meiizu 10-8-2018 12:21 PM


apa problem pakai "kamu"
in english "you" kan ?????

kamu=awak=mu=hang=you
Quote mizruncing 10-8-2018 12:31 PM
mcm dia yg rakam sdri je. ke dia rakam laki dia pn rakam gak
Quote caplimau 10-8-2018 12:35 PM
yuna bukan nye penyanyi nasyid,
lek argh laki die yg tanggung dosa..

hahahahhaa
Quote eija2013 10-8-2018 12:38 PM
Meiizu replied at 10-8-2018 12:21 PM
apa problem pakai "kamu"
in english "you" kan ?????

yaaa....ai pon nak tanya soalan yang sama? Kamu adalah bahasa buku.....xde salah pon ai rasa kat situ

Quote krustykrab 10-8-2018 12:45 PM
nmpk kepam laki dia ni
Quote leezzaliza 10-8-2018 12:50 PM
Selama ni dia penah pkai tudung elok2 ke...
Quote matkpop 10-8-2018 01:01 PM
masalahnya pakai tudung ke dia
Quote harisbee 10-8-2018 01:24 PM
lah...ada beza ke tudung yuna dgn topi...

yuna bukan icon islamik pun....

over la yuna...peminat dia nasihat yg betul...kalu x nak dengar..diam je x payah komen...click like jer....gigih nak komen berjela
Quote mixed 10-8-2018 01:26 PM
biasa je la yuna bkn pakai tudung
tp serkup
Quote umbut 10-8-2018 01:29 PM
Malaysia ni sibuk tudung bagai.. suka hati dialah..
Quote datinamanda 10-8-2018 01:36 PM
sejak bila pulak dia ni bertudung ?? netizen pun .
Quote mawarika 10-8-2018 01:36 PM
Motip yuna??

Lihat semua komen(86)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.059370s Gzip On
To Top