CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Didakwa Duduk Terkangkang, Gambar Aprena Manrose Dihujani Komen Lucah

9-8-2018 05:40 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 22133| Komen: 76|Original author: Oleh: Saiful

Description: Nama Aprena Manrose mungkin agak janggal bagi sesetengah orang.
Nama Aprena Manrose mungkin agak janggal bagi sesetengah orang.

Pelakon yang sedang meningkat naik ini memang cantik orangnya, gaya lakonan juga mantap.



Jarang dengar kontroversi mengenainya namun baru-baru ini gambarnya di Instagram menjadi perhatian.

Mana tidaknya, mahu promosi bengkung, tapi dapat komen berbaur lucah pula.

Semuanya bermula bila aktres ini memuat naik gambar duduk dengan kakinya yang terkangkang.


Sekali tengok, tiada apa yang tidak kena. Potongan badannya juga cantik lebih-lebih lagi disebabkan memakai bengkung tersebut.

Namun ramai yang kurang senang, malah ada juga yang beranggapan ia sebagai 'modal' untuk kaum lelaki.


Kata mereka ini sudah melampau. Macam tak tahu malu tayang aset dan bahagian yang tidak sepatutnya.

Pelakon berusia 25 tahun ini bagaimanapun bertindak tidak mempedulikan kata-kata netizen. -CARI

9

Bagus
18

Marah
9

Terkejut
15

Sedih
10

Lawak
11

Bosan

Friends Rank (72 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote lilacomot 9-8-2018 05:52 PM
Die ni ade iras2 sajat pd mataku la
Quote Andyscenes 9-8-2018 06:01 PM
Badan power. Tapi kena tutup muka
Quote matkpop 9-8-2018 06:01 PM
comelnya tortie cat tu
Quote blekkep 9-8-2018 06:02 PM
die nie nmpak sgt try hard nak hot n glemer cam kazens die uqasha n nelydia.
Quote rayray28 9-8-2018 06:02 PM
Mcm iras bini nabil
Quote umbut 9-8-2018 06:04 PM
Anak iwan dangdut
Quote Sukiyakiut 9-8-2018 06:05 PM
Ni pun kaki dadih gak mcm cousin2 dia senrose tu..aprena ni dah berlaki nak apa lagi berposing mcm sangap batang je{:laugh
Quote no_el 9-8-2018 06:16 PM
Hidung pesek nama acah2 kokosen
Quote Parit.Hilton 9-8-2018 06:23 PM
Sukiyakiut replied at 9-8-2018 06:05 PM
Ni pun kaki dadih gak mcm cousin2 dia senrose tu..aprena ni dah berlaki nak apa lagi berposing mcm s ...

laa dah kawen ke
Quote rogayahtop 9-8-2018 06:28 PM
aprena man senrose?

anagram ke nama diorang ni?
Quote putericahaya999 9-8-2018 07:12 PM
apa kew kotor sngat otak yg komen tu
ingat kan kangkang cam beranak
Quote merrissa 9-8-2018 07:45 PM
adeh.....ikutan nelopak la ni...duk terkangkang
Quote otai_g 9-8-2018 08:48 PM
Gmbr mcm ni buat modal?

buat membazir air je jilake.
Quote Kahla 9-8-2018 09:28 PM
Senrose manrose rizrose ni semua beradik sama mak ke apa..
Quote kiah_mai_pulak 9-8-2018 09:53 PM
Iwan dangdut sibuk duk berdakwah serata alam, tp anak dia ni, x kan tgk saje kot????? Kosserrr
Quote kiah_mai_pulak 9-8-2018 09:54 PM
rayray28 replied at 9-8-2018 06:02 PM
Mcm iras bini nabil

Mcm kacukan bamjat n bini haji bil
Quote kiah_mai_pulak 9-8-2018 09:56 PM
Kahla replied at 9-8-2018 09:28 PM
Senrose manrose rizrose ni semua beradik sama mak ke apa..

Senrose n rizrose adik beradik sama ibu ayah lain2, tp manrose ni katanya sepupu deyolss... manrose tu rasanya ank iwan dangdut tu if x silap.. nama iwan tu kan ada man kat belakang kn??
Quote duffyduck 9-8-2018 09:58 PM
kiah_mai_pulak replied at 9-8-2018 09:56 PM
Senrose n rizrose adik beradik sama ibu ayah lain2, tp manrose ni katanya sepupu deyolss... manros ...


Btol dlu da forummer infork manrose tu sbab gabungan nama iwan dan rosnah ex wife .. man tu sbab nama iwan da “man” gitue
Quote atiqah_bea 9-8-2018 10:13 PM
lilacomot replied at 9-8-2018 05:52 PM
Die ni ade iras2 sajat pd mataku la

Iols baru nak ckp mcm tu. dlm gmbr di atas nampak mcm sajat  msa berlakon cerita tv3 tu takdelah nampak gitu

Lihat semua komen(76)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-2-2023 08:33 PM GMT+8 , Processed in 0.090961 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top