Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Raba Dada Dan Pegang Kemaluan, Guru Sekolah Memandu Gatal

9-8-2018 10:52 AM |Dilihat:2127| Komen: 36
Seroang pengguna twitter dilaporkan berdepan dengan detik menakutkan apabila seorang guru di sekolah memandu mencabulnya.

Menurutnya, guru tersebut memegang tangannya ketika sedang memandu selain meletakkan tangan kirinya di atas alat sulitnya.

Kredit foto: Twitter
"Dia duduk tempat duduk penumpang kemudian menyuruh saya memandu menggunakan sebelah tangan, hanya untuk menguji saya.

"Jadi saya guna tangan kanan. Dia memegang tangan kiri saya dan meletakkannya ke atas kelangkangnya.

"Masa itu, saya takut jadi saya tidak berani berbuat apa-apa selain menarik tangan," tulisnya melalui mesej yang dihantar kepada @myjoe_.

Gambar Hiasan
Guru tersebut juga didakwa cuba meraba dadanya dengan meletakkan tangannya 'tergantung' di bahagian bahu tempat duduk.

Sementara itu, seorang lagi mangsa yang berpewatakan seorang lelaki lembut tampil menceritakan pengalamannya.

Kredit foto: Twitter
"Cikgu saya pernah cakap, "mata tu pandang jalan, jangan pandang stereng, kalau tak nak pandang jalan, ni pandang k**** abang". Saya diam je."

Seorang lagi guru juga cuba meletakkan tangan lelaki itu ke kemaluannya namun berjaya ditolak.

"Cikgu motosikal ni tolong ajarkan. Saya duduk belakang.

"Dia suruh saya peluk dia. Lepas itu, doa bawak pusing litar. Jauh sedikit, dia turunkan tangan saya dekat kemaluan dia.

"Saya tolak la. Dia kata, "ala, macam tak suka pula". Tapi saya ini lelaki, lelaki lembut."

Luahan ini menjadi tular di media sosial dan mendapat reaksi dari pelbagai pihak termasuk Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ).

Kredit foto: Twitter
"Mohon salurkan kepada kami untuk tindakan segera.

"(Layari laman web) jpj.spab.gov.my/eApps/system/index.do, kerjasama amat dihargai," tulis JPJ. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
5
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
3
Lawak
4
Bosan
2
Komen: 36
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote sofiazara 10-8-2018 02:14 PM
masa aku umur 18 pun kena gak dgn india tua gatal. sekolah memandu.

malas nak citer. huh

Lain-lain Komen

Quote dizekni 9-8-2018 10:58 AM
Pastikan setiap kereta yang terlibat sesi ujian memandu
ada rakaman video yang dipantau pihak berkuasa

apa kata Anthony Loke

mungkin boleh guna peruntukan tabung harapan
Quote zulka 9-8-2018 10:58 AM
rasanya 90% kot guru memandu ni gatal...bini aku smpai taknk pegi blajar,
sanggup belajar dgn aku yg garang ni..
Quote fushimi 9-8-2018 11:09 AM
lain kali tendang je kalau pengajar tu gatal
Quote Artemesiaa 9-8-2018 11:11 AM
Elok dilapurkan je supaya tak lebih ramai jadi mangsa.
Quote orked44 9-8-2018 11:16 AM
ak dpt guru perempuan india..haih dia punya kalut dan asyik ckp phone je mmg buat ak geram..hahahaasyik bergaduh je dgn dia.smbil ajar ak naik bukit blh dia makan aiskrim...
Quote umbut 9-8-2018 11:19 AM
zulka replied at 9-8-2018 10:58 AM
rasanya 90% kot guru memandu ni gatal...bini aku smpai taknk pegi blajar,
sanggup belajar dgn aku  ...

Betul.. 90% gatal.. aku dulu belajar waktu umur 18.. cikgu mandu time belok, tiba2 gesel kat lengan.. mcm aku belok racing...
Quote matkpop 9-8-2018 11:45 AM
lain kali kalu dia letak tangan ko kat alat sulit dia, ko picit ja kuat2 sampai senak.
Quote nbtech78 9-8-2018 11:48 AM
hhhaha...dah tiba kot...guru memandu perempuan untuk pemandu perempuan....

kena ada etika lah...

susah lah kan...sbb kereta kancil...kena pulak dok sebelah tu comel...

Quote cmf_DetConan 9-8-2018 11:54 AM
Cikgu memandu conan dlu pompuan..baik je x garang
Quote hyldia 9-8-2018 11:56 AM
matkpop replied at 9-8-2018 11:45 AM
lain kali kalu dia letak tangan ko kat alat sulit dia, ko picit ja kuat2 sampai senak.

bernas idea ni
Quote saviour_09 9-8-2018 12:01 PM
dulu masa ambik lesen aku tengok ada je cikgu memandu pompuan
garang2 pulak tu
sepatutnya sekarang ni makin ramai la
patut jpj ambik serious benda2 macam ni la
sealu sangat dah orang komplen & buat report
ni tak abis2 dengan sidang mediaaaaa je

Quote taji2906 9-8-2018 12:02 PM
zulka replied at 9-8-2018 10:58 AM
rasanya 90% kot guru memandu ni gatal...bini aku smpai taknk pegi blajar,
sanggup belajar dgn aku  ...

awat abam zulka tak pelangkung ja pala cikgu tu.. kuangjaq tuii..
patut sapa kena tu picit alat sulit dia.. biaq mampuihh tak boleh membiak lg..
Quote nbtech78 9-8-2018 12:02 PM
saviour_09 replied at 9-8-2018 12:01 PM
dulu masa ambik lesen aku tengok ada je cikgu memandu pompuan
garang2 pulak tu
sepatutnya sekarang ...

agree with u tuan....

sepatutnya dah lama isu ni di ambil berat...

sebab pemandu wanita sekarang semakin ramai
Quote Buritan 9-8-2018 12:02 PM
matkpop replied at 9-8-2018 11:45 AM
lain kali kalu dia letak tangan ko kat alat sulit dia, ko picit ja kuat2 sampai senak.

Aku suke org gatai sbb mmg aku pedajal habis habis nanti.. ko jgn ko gatal sekali aku bagi ko triple.. pernah sekali coursemate menggatal dgn aku.. terus aku ajak dia main kat hotellima bintang.. pas tuu aku nak lima ribu for one night stand.. ambik terdiam terus.. terus ckp pasal pelajaran jah dgn aku.. satu lg lecturer aku ckp gatal dgn aku.. aku tipun bgtau binik dia ambik.. kah kah kah..
Quote hyldia 9-8-2018 12:04 PM
tak payah takut, buat report terus, biar padan muka dorang, miang tak bertempat...dah laa kos nak ambik lesen keta tu mahal, korang buat dajal pulak kt budak2 yg nk blaja memandu.
Quote Buritan 9-8-2018 12:04 PM
zulka replied at 9-8-2018 10:58 AM
rasanya 90% kot guru memandu ni gatal...bini aku smpai taknk pegi blajar,
sanggup belajar dgn aku  ...

Mai cikgu yg gatal tuu aku rentap dia punya konek.. ko ingat aku tak berani pegang korang punye kote kee..
Quote Buritan 9-8-2018 12:08 PM
Dulu masa balik naik bas ade lelaki bodo cube nak cium aku.. ambik aku lempang dia sekuat ati pas tuu aku jerit kuat kuat dlm bas tuu.. sape yg malu.. ko jugakkan
Quote BoLapciOus 9-8-2018 12:18 PM
Nsib la time aku dulu pakcik tu very the tiptop..baik n tenang je ajo aku drive keta..
Quote snazzydaisy 9-8-2018 12:19 PM
tu pasal laaaa my mom dulu carikan cikgu sekolah memandu yg paling tua yg dia boleh jumpa kat my hometown berdasarkan saranan kawan2 dia... nasib baik pakcik tu baik!

adik2 semua, before gi belajar driving tu, berpakaian lah mcm kokping tu biar kepam, dan jgn pakai deodorant jgn spray perfume etc... biar bau natural peluh, insyaallah selamat dik!

Lihat semua komen(36)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.092498s Gzip On
To Top