Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Dipukau Wanita Cantik, Lelaki Tak Sedar Rakam Video Bogel Sendiri

8-8-2018 11:17 AM Komen: 43
Gara-gara berbalas pesanan dengan 'wanita cantik', seorang lelaki mendakwa dirinya dipukau sampai sanggup melakukan perbuatan tidak senonoh.

mStar Online melaporkan pemuda tersebut telah memberikan nombor telefon kepada wanita yang tidak dikenali selepas berbalas pesanan menerusi Instagram.

Seleaps menerima panggilan daripada wanita tersebut, lelaki itu didakwa berada dalam keadaan tidak sedar.

Insiden terbabit menjadi tular di Twitter selepas diceritakan semula oleh rakannya, Amirul Aiman Amran.


"Bila tersedar, dia dalam keadaan berbogel dalam bilik (air) dah. Dia pun tak tahu kenapa.

"Dia tersedar dari pukau tu pun sebab mak dia gegar pintu bilik air kerana dia ada lama sangat dalam (bilik air) dan tak buka air pun."

Mangsa menerima pautan video di Whatsapp yang menunjukkan dirinya berbogel di dalam bilik air.

Menurut sumber lagi, 'wanita cantik' tersebut adalah seorang lelaki yang cuba memeras ugut mangsa supaya membayar sejumlah wang.

"Rakan saya terus pergi buat laporan polis, (tetapi) polis pun tak boleh nak buat apa-apa lagi sebab masih belum ada unsur jenayah.

"Polis minta rakan saya ke Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) untuk tanya bagaimana nak selesaikan kes ni."

Mangsa dikatakan enggan menyerahkan wang sebanyak RM1000 walaupun diugut banyak kali.

Pengarah Pusat Kaunseling Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI), Dr. Fauziah Mohd. Saad berkata, kejadian pukau menerusi panggilan telefon memang boleh berlaku sekiranya ia melibatkan unsur-unsur sihir.

"Dalam psikologi, tiada istilah pukau tetapi hipnosis digunakan dalam keadaan separa sedar untuk mencungkil kenangan dan menjalankan proses intervensi.

"Pukau ni kalau pakai sihir memang boleh berlaku. Jadi, elakkan menjawab panggilan daripada nombor tidak dikenali agar perkara seperti ini tidak berlaku." -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
8
Marah
12
Terkejut
6
Sedih
9
Lawak
5
Bosan
11
Komen: 43
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote clarizsa 9-8-2018 09:47 PM
Pukau konon puiiiiii ptuihhh
Nak cover kebodohan sndri terus acah2 kena pukau

Booooo bodoh

Lain-lain Komen

Quote sayang_mulut 8-8-2018 09:56 AM
so pukau melalui talian ke caner ni?
Quote EvieWanKenobi 8-8-2018 09:58 AM
semoga menjadi pengajaran..

***e tu apa?
Quote zulka 8-8-2018 10:04 AM
pukau la sgt...
Quote zeed 8-8-2018 10:13 AM
Sama kes syafiq kyle ke?
Quote nbtech78 8-8-2018 10:14 AM
hahah....padahal nafsu sendiri....PUKAU pula jadi mangsa....
Quote pearl.silver 8-8-2018 10:22 AM
Mesti capik ckp kt family dia kne pukau gak
Quote luvemedaa 8-8-2018 10:31 AM
Aiii suara nigerr pun bole t erpukau
Quote kawahapi 8-8-2018 10:34 AM
Pukau konon..
Quote minguk 8-8-2018 10:34 AM
nigga ke? voodoo lah kalau nigga bukan pukau.
Quote chinta89 8-8-2018 10:46 AM
ak syak dia terpukau ngn perempuan acah2 cantik. pdhal wat cter kena pukau.
Quote aechae 8-8-2018 11:03 AM
Pukau lah sgt
Quote Radiostar 8-8-2018 11:07 AM
pukau mung pukauu...
Quote saviour_09 8-8-2018 11:11 AM
aiyooo jangan la camtu
sendiri bogel & vc
salahkan pukau pulak
Quote BoLapciOus 8-8-2018 11:15 AM
so sahih ke xsahih ni boleh pukau melalui fon?
Quote samasam90 8-8-2018 11:27 AM
tak kisah la pukau ke idok, masalahnya helok ke tidak helok? bakalan menjadi jamuan supper sistur @Changa atau sis @Bedah.Cun
Quote MadameOnion 8-8-2018 12:05 PM
hahaah bogel tu aku percaya..pukau tu macam ajinomoto nak cover sbb dah terbogel nak web sex ke apa ntah bebudak skrg ni suka buat
Quote fox. 8-8-2018 12:19 PM
Tuh lah kau percaya sangat internet.laki boleh jadi perempuan.perempuan pun boleh jadi laki tau.hah la ni lelaki jadi wanita cantik pulak
Quote lyza2474 8-8-2018 01:00 PM
nasib lah ko nak
Quote imanmariam 8-8-2018 01:11 PM
Dia mintak RM1000 je? Sikitnya

Lihat semua komen(43)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.095076s Gzip On
To Top