Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Rare! Kesedapan Steamboat Coklat Hanya Di Cameron Highland

8-8-2018 11:14 AM|Oleh: Faizal | Dilihat: 969| Komen: 7

Kalau ke Cameron Highland, tak sah andai tidak menikmati buah strawbery dan coklat di sana. Jadi, kepada anda yang menjejakkan kaki ke sini, jangan lupa untuk singgah di Agro Highland Cafe untuk menjamu selera.

Menu-menu menarik yang disediakan yang kebanyakannya berasaskan strawberry semestinya bakat membuat anda begitu teruja untuk mencubanya. Tapi, tunggu. Ada lagi yang istimewa di sini. 

Terbaru, kafe ini memperkenalkan Steamboat Coklat kepada pelanggan-pelanggannya. Sebenarnya steamboat coklat ini adalah hidangan yang mengandungi biskut-biskut, aiskrim, strawberry dan dituang dengan kuah coklat yang sangat banyak.





Selain tu ada juga menu lain seperti Grilled Chicken, Lamb Chop, Nasi Lemak Ayam Bakar, Mee Udang Galah dan juga Steamboat!
Wow! Macam best bila dengar menu-menu yang ada di sini kan?






Sempena memperkenalkan menu steamboat coklat terbaru, sesiapa yang mencuba menu ini, anda berpeluang untuk makan free Wafer Coklat Leleh dengan setiap pembelian satu set steamboat coklat. Memang berbaloi!






Untuk ke kafe ini, jangan risau waze atau google maps sahaja Agro Highland Cafe, memang akan sampai di sini. Kelebihan kafe ini antaranya ialah:

1. Tempat parking luas dan selesa.
2. Kafe berkonsepkan dalam taman.
3. Terdapat mini zoo. Jadi, sambil tunggu order sampai, anak-anak boleh melihat haiwan-haiwan yang ada di situ.
4. Boleh petik stawbery sekali.

Jadi, jika anda ke Cameron, jangan lupa untuk singgah di cafe ini. - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
2
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 7
Komen

Previous : Ice Cafe, Terasa Seperti Di Kutub Utara. Jangan Sampai Menggigil Dibuatnya

Next       : Char Kuey Teow Tsunami Tasik Biru - Rugi Kalau Tak Cuba

Komen Terbaru

Quote MsKoreanfanatic 15-8-2018 11:08 AM
bole kencing manis darah tinggi ni hehe

Lain-lain Komen

Quote GigaMom 8-8-2018 11:43 AM
Baru sbtu lepas.
Kat kedi biasa petik sdiri tu nk ratah strawberi coklat palg byk pun mampu telan 5 biji je sebelum muak. Kosser nk steamboat bagai
Quote vanillaninja 8-8-2018 11:51 AM
I je ke yang rasa makanan dalam gambar2 ni nampak biasa2 je?
Quote sinalegna 8-8-2018 11:59 AM
Stimboat tu buat je kat umah, bleh melantak puas
Quote chinta89 8-8-2018 11:59 AM
biasa2 je tp konsep yg disampaikan tu berbeza so maybe mula2 ramai dtg lps tu pengunjung yg dtg pun biasa2 jah bilangannya; sekadar dtg ambik nama "ak dh pegi siap selfie n upload gmbr kat insta" then hidup berlalu gtu je la.
Quote mizruncing 8-8-2018 12:02 PM
boleh try nti klu pi sane. agak2 jem lg tak skrg ni
Quote rynehanekoma 10-8-2018 11:37 AM
Rasa macam nak p cameron la la ni jugak
Quote MsKoreanfanatic 15-8-2018 11:08 AM
bole kencing manis darah tinggi ni hehe

Lihat semua komen(7)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.044291s Gzip On
To Top