Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Sufian Suhaimi Bengang Asyik Diajukan Soalan Putus Tunang

7-8-2018 11:39 AM|Oleh: Ain | Dilihat: 1167| Komen: 23

"Saya tidak faham kenapa ada pihak yang akan terus ajukan soalan 
tentang kisah putus tunang?"

Penyanyi Sufian Suhaimi seakan bengang kerana ada pihak masih mempersoalkan kisahnya putus tunang dengan pelakon Elfira Loy sedangkan semuanya sudah selesai dan dia kini tenang menjalani kehidupan solonya, lapor Astro GEMPAK.



"Saya sendiri sudah move on dan mempunyai banyak perkara lain yang perlu diberi perhatian.

"Jujurnya, perkara itu sudah selesai dengan pihak perempuan, namun apabila ada segelintir pihak yang masih bercakap mengenainya ia nampak seolah-olah saya masih berada di situ sedangkan semuanya sudah selesai.

"Apa yang saya boleh katakan ialah saya kini sibuk dengan kerjaya selain banyak meluangkan masa bersama keluarga," katanya kepada Astro Gempak.


Kredit foto: iG Sufian Suhaimi

Haa, kan Baby Pian dah marah bila asyik diajukan soalan sama. Semoga Sufian terus sukses dalam industri dan bertemu pengganti yang lebih baik. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 23
Komen

Previous : "Anak Saya Tak Lemas!" - Mia Ahmad Runsing Netizen Berbalah

Next       : Johan As'ari Bangga Dengan Najib Razak Dan Rosmah Mansor

Komen Terbaru

Quote cmf_blingblings 8-8-2018 05:27 PM
Isu putus tunang itulah buat single kau teratas carta, mengakulah..

Lain-lain Komen

Quote shernazz 7-8-2018 12:05 PM
Alahai baby pian
Dah la.rambut 9 helai je..
Quote wordlife 7-8-2018 12:07 PM
kesian heshe walaupun ada single hits tahun ni, still orang petik pasal kes putus tunang
Quote K_Lily 7-8-2018 12:28 PM
semoga cepat kawen ya...
netizen mmg gitu..
tengok jer la ina naim, sampai ke sudah cerita putus tunang tu laki dia dok ungkit..
Quote Themilo 7-8-2018 12:29 PM
comel la baby pian.. come to akak baby pian..
Quote greantea 7-8-2018 12:45 PM
ktorg pon bosan asik keluar berita pasal dia putus tunang.
Quote mieymiey 7-8-2018 12:49 PM
Kang esok lusa ada lettewwww pihak sebelah keluarkan statement 'jangan petik/kaitkan nama saya lagi'
Quote dekmieDandy 7-8-2018 12:49 PM
boleh x trim sikit jambang tu
Quote doubleA 7-8-2018 01:14 PM
Sabolah baby pian, unless chuols tunang sekali lagi atau kawen terus baru la lenyap kisah putus tunang dgn elbulu
Quote fushimi 7-8-2018 01:20 PM
kesian sis pian

tabah k sis pian
Quote Dragonkings 7-8-2018 02:32 PM
doubleA: Sabolah baby pian, unless chuols tunang sekali lagi atau kawen terus baru la lenyap kisah putus tunang dgn elbulu

Belum tentu lg.....mulut manusia ni ssh.....crite 7 keturunan pun masih dok bercerita jgk.....
Quote Sazida 7-8-2018 03:49 PM
malang betul nasib kau baby pian asyik dikaitkan dengan bekas tunang yg katik tu.., mesti kau mnyesal bercinta dgn ank mak kan?
Quote PelangiHujan 7-8-2018 04:10 PM
Hihihi nasib ko la baby pian. Kalau dah namanye putus dgn si kening, mestilah sampai bebila soalan sama je kau kena hadapp kikiki
Quote biozipstar 7-8-2018 07:42 PM
tiyaaaan baby pian
Quote matkpop 7-8-2018 08:17 PM
lebat guane pun jambang mu tetap orang panggil baby piang.
Quote salmon-suki 8-8-2018 12:34 AM
Knp pggil "baby pian"?
Sound je terus netz y duk ungkit2 tu,bt2 garang sket..
Quote putericahaya999 8-8-2018 12:41 AM
saya pun tak faham napa wartawan tak moveon
Quote MadameOnion 8-8-2018 08:25 AM
nasib la baby pian ting ting tang ting
Quote elleaffa 8-8-2018 08:56 AM
dah itu je modal soalan utk kau dik...
kalau wartawan nak interview, itu je topik yang menarik...
bertabahlah...
Quote tupperwarepink 8-8-2018 09:10 AM
ok la tu wartawan nak interview ko dik, tengah sendu tu layankan je

Lihat semua komen(23)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.052857s Gzip On
To Top