Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Meghan Markle Dikecam Kerana 'Berkabung' Ke Majlis Perkahwinan Rakan

7-8-2018 11:15 AM |Dilihat:2717| Komen: 28
Penampilan Meghan Markle di majlis perkahwinan rakannya pada hujung minggu lalu mengundang kecaman netizen, lapor Mirror.

Duchess of Sussex itu sekali lagi melanggar pantang larang dengan memakai dres lengkap bersama aksesori berwarna hitam ke majlis perkahwinan.



"Siapa yang memakai pakaian berwarna hitam ke majlis perkahwinan dengan butang tidak dikancing sempurna hingga menampakkan pakaian dalam?

"Meghan seorang narsisistik yang mendambakan perhatian!

"Saya sangkakan, dia menghadiri upacara pengebumian.

"Kenapa dia memakai pakaian berwarna hitam di majlis perkahwinan? Meghan langsung tiada gaya," kecam netizen di Twitter.


Kredit foto: Mirror/REX/Shutterstock

Bagaimanapun, segelintir pengguna membidas kecaman netizen dengan mengatakan Meghan bebas memakai apa saja warna disukainya pada bila-bila masa.

Malah, ada juga yang bersetuju, isteri kepada Putera Harry itu memilih pakaian berwarna hitam supaya penampilannya tidak kelihatan terlalu menonjol. - CARI



Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
3
Terkejut
4
Sedih
3
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 28
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote MeghanK 9-8-2018 11:28 AM
cmf_premierleag replied at 9-8-2018 09:14 AM
bertabahlah @MeghanK

choiii..ahhaha

Lain-lain Komen

Quote notsospecial007 7-8-2018 11:24 AM
pilih la warna lainnn..
Quote sinalegna 7-8-2018 11:30 AM
"Siapa yang memakai pakaian berwarna hitam ke majlis perkahwinan dengan butang tidak dikancing sempurna hingga menampakkan pakaian dalam?"

Bersangka baik la.. depa baru lepas beromen dlm toilet
Quote chinta89 7-8-2018 11:46 AM
mmg dia berhak pilih pakaian hitam, atau mana2 warnakegemaran.

tp dia kena la alert sensitiviti sesuatu perkara tu.
Quote prettyuglybabe 7-8-2018 11:49 AM
kalau melayu dah kena kutuk berjela dah
Quote Artemesiaa 7-8-2018 11:55 AM
Teringat si Sarah Ferguson sewaktu masa dulu masa mula2 masuk dalam keluarga tu
Quote snazzydaisy 7-8-2018 11:58 AM
Setiap artikel ttg Meghan mesti about her dressing, takde topik or pencapaian lain ke? Hidup yg berpaksikan jantan n fesyen mmg menyedihkan!
Quote matkpop 7-8-2018 12:01 PM
ingatkan hidup dalam kerabat ni boleh buat sukahati. banyak pantang larang, protokol nak kena ikot. meghan2
Quote grouper 7-8-2018 12:03 PM
Die kapir..lantak ko la nk wtpe pun
Quote mieymiey 7-8-2018 12:16 PM
Tapi memang dah macam menghadiri majlis pengebumian pula gaya dia.
Quote RatuDunia94 7-8-2018 10:11 PM
Bukan biasanya pakaian dorang mmg dah ada org yg jaga ke? Deols tinggal pakai je..
Quote ChildrenOfBodom 7-8-2018 10:15 PM
#first world problems
Quote dani-rox 8-8-2018 12:07 AM
wpun ai menyampah yg teramat dgn minah nih tp biarlah pilihan dia. kalau pakai yg bergemerlapan dan penuh liplap, kata overshadow pengantin pompuan pulak
Quote missbelladania 8-8-2018 10:10 AM
RatuDunia94 replied at 7-8-2018 10:11 PM
Bukan biasanya pakaian dorang mmg dah ada org yg jaga ke? Deols tinggal pakai je..

haah diorg ni berbaju pun orang tolong pakaikan

ke dia ni memang sejenis rebel kot

tak kuasa nk follow protocol
Quote holaaaaaa 8-8-2018 10:14 AM
bukan nye all black...skirt dia tu kan ade color lain...
Quote haliamerah 8-8-2018 10:48 AM
tak boleh pilih kaler yg sweet2 ke?..hitam kaler fev die ke?...erm,,blh x kalau matchy kan hitam dgn kaler lain ke..so xde nmpk berkabung sgt.....kalau xbace artikel td,mmg aku igt die g majlis org mati n die xhormat majlis kematian tu..
Quote gdspls 8-8-2018 11:51 AM
apesal aku nampak blueblack?
Quote BoLapciOus 8-8-2018 12:03 PM
tah2 dia xsuka kwn dia kot..kawan dia sejenis suka membuli dia masa kacik dulu ker??so dia sje nk sakitkan ati member tu ke..we dont know..she seems happy,so whattt
Quote bakingsoda 8-8-2018 03:52 PM
kalau negara kpop kena cerca pakai putih kat majlis kahwin mcm nak overshadow bride, pakai gelap2 baru kira menghormati majlis. kalau kat malaysia warna tak penting, jgn sampai org ingat kau pengantin sbb over nau melaram dah lq
Quote abadi84 9-8-2018 02:47 AM
bakingsoda replied at 8-8-2018 03:52 PM
kalau negara kpop kena cerca pakai putih kat majlis kahwin mcm nak overshadow bride, pakai gelap2 ba ...

Islam juga mudah...yg penting tutup aurat. aku pakai jer baju kurung merah mse FIL aku.passed away. Dah itu je baju yg tak.pyh gosok. Klu budaya kaum.lain.mungkin dah kne hencap kan...

Lihat semua komen(28)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.146943s Gzip On
To Top