Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Persis Seluar Terlondeh, Kasut But Denim JLo Ini Bakal Jadi Ikutan?

9-8-2018 04:05 PM|Oleh: FerrRemy| Komen: 27

Sekali lagi, selebriti dan ikon fesyen terkemuka, Jennifer Lopez membuatkan dunia internet haru-biru baru-baru ini! 

Penyanyi dan aktres popular itu dengan beraninya mengenakan kasut but denim dari koleksi Versace's Resort 2019 dan ia dijangka menjadi trending serta kemuncak fesyen untuk tahun 2018. 


But itu menjadi buah mulut ramai kerana ia seolah-olah kelihatan seperti sepasang seluar yang sengaja dilondehkan dan sekilas pandang, ramai yang menyangkakan ianya adalah seluar jeans yang sebenar.

Tetapi ianya bukan hanya dibuat dari denim, setiap but adalah dari seluar jenis jeans itu sendiri, lengkap dengan poket belakang dan tali pinggang.

Related image

J.lo melengkapkan but tersebut dengan pakaian kemeja putih yang besar, tas tangan berwarna hitam dan spek mata yang futuristik. Selebriti itu juga memakai kalung emas yang membentuk huruf "JENNIFER", sekiranya anda terlupa siapakah namanya.

Foto Carian internet

Penulis berasa tidak sabar untuk melihat selebriti tempatan terutamanya ikon fesyen Malaysia iaitu Neelofa untuk menggayakan pakaian seperti ini, mungkin di dalam bentuk yang lebih muslimah. Sama-sama kita nantikan. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
4
Marah
9
Terkejut
2
Sedih
5
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 27
Komen

Previous : "Siapa Berani Kacau, Saya Terajang Mereka!"- Nenek 75 Tahun Nekad Belajar Karate

Next       : Tahniah! Peserta Melayu Berhijab Top 5 Dalam Miss Universe New Zealand

Komen Terbaru

Quote makita 29-11-2018 07:07 PM
Edited by makita at 29-11-2018 07:08 PM

Kalau anak meols nampak ni mesti dia tnya...ibu nape acik tu pakai seluar anak dia?

Lain-lain Komen

Quote mieymiey 9-8-2018 04:13 PM
Kemas pula kasut tu tak terlondeh walaupun bahagian 'pinggang' tu tak mencengkam betis.
Quote fushimi 9-8-2018 04:20 PM
mesti hakak lopak akan cuba style acik jlo nanti
Quote Artemesiaa 9-8-2018 04:23 PM
Pakai pulak dengan kemeja sebegitu kalau sekali pandang mana tak tersalah sangka
Quote Levespa 9-8-2018 04:28 PM
first time nampak fashion sense jlo fail.. sebelum ni  boleh dikatakan perfect score
Quote myakayina 9-8-2018 04:41 PM
confuse ni seluar ke kasut..
Quote gerbera.memopad 9-8-2018 04:47 PM
JLo hot. Kasut tu hodoh. Titik.
Quote prettyuglybabe 9-8-2018 07:26 PM
fushimi replied at 9-8-2018 04:20 PM
mesti hakak lopak akan cuba style acik jlo nanti

dia kalau pakai jadi seluar terus
boot gini kalau kaki lampai memang lawa la..
kalau kemetot tu, lupakan saja..
Quote merrissa 9-8-2018 08:03 PM
alahai lisa blackpink dah pakai dah...memang ganji fashionnya...



Quote merrissa 9-8-2018 08:04 PM
Quote sinalegna 9-8-2018 08:19 PM
Satgi jah katek pakai
Quote aleesyasofia 9-8-2018 08:31 PM
merrissa: alahai lisa blackpink dah pakai dah...memang ganji fashionnya... <a href="https://scontent.cdninstagram.com/vp/9109f02c63e50bef6d8a70934f0409b2/5C02812D/t51.28" target="_blank">https://scontent.cdninstagram.com/vp/9109f02c63e50bef6d8a70934f0409b2/5C02812D/t51.28</a> ...


iols baru nk komen.. lisa blackpink dh pkai dlu.. cntk jer sheolss pkai..
Quote Foxey 9-8-2018 08:52 PM
Wowww... One hot mama...
Quote alesandra 9-8-2018 11:11 PM
tak sesuai dgn iklim negara kita...y bother 3x
Quote RatuDunia94 10-8-2018 12:17 AM


[ig]https://www.instagram.com/p/Bl_3hgnhJ-w/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1hddx0qfzpbf8[/ig]
Quote hyie 10-8-2018 03:03 AM
hazabnya
Quote lailahanna88 10-8-2018 11:42 AM
err apakah
Quote dekmieDandy 10-8-2018 12:06 PM
pakai utk photoshoot or red carpet oklar kot

x praktikal maslahnye
Quote LipasComel 10-8-2018 03:29 PM
i jugak vote hajah utk pakai but demin ni!  kehkeh
Quote palmolive 10-8-2018 04:16 PM
nak berak, nak kencing senang...

Lihat semua komen(27)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
     CARI App
    Get it FREE Apple App Store
    Get it FREE Google play
     Instagram
    cari_infonet
    FOLLOW
    Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
    0.047447s Gzip On
    To Top