CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Tahniah! Nick Jonas, Priyanka Chopra Dah Bertunang

30-7-2018 01:12 PM| Diterbitkan: Tukul.Besi| Dilihat: 12286| Komen: 50|Original author: Oleh: Abam

Description: Terjawab sudah khabar angin antara penyanyi Nick Jonas dan pelakon Bollywood terkenal, Priyanka Chopra setelah mereka dikatakan kini sudah bertunang.


Terjawab sudah khabar angin antara penyanyi Nick Jonas dan pelakon Bollywood terkenal, Priyanka Chopra setelah mereka dikatakan kini sudah bertunang.

Nick dan Priyanka membuat keputusan untuk bertunang selepas dua bulan menjalin hubungan percintaan.

Menurut sumber People.com, pasangan itu bertunang seminggu yang lalu ketika ulang tahun Priyanka yang ke-36 di London.

Nick dikatakan telah menutup kedai Tiffany & Co. di New York City hanya untuk membeli cincin pertunangan.

"Mereka sangat gembira," kata sumber.


Namun, Nick dan Priyanka masih belum mengesahkan kepada umum status hubungan mereka berdua. 


Kredit foto: E! News

Tentu peminat kedua-dua artis terkenal ini mendoakan yang terbaik untuk mereka. Sama cantik dan sama padan! - CARI
41

Bagus
45

Marah
63

Terkejut
43

Sedih
34

Lawak
37

Bosan

Friends Rank (263 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kakyungpilah85 30-7-2018 02:02 PM
macam anak dengan makcik je
Quote chauky314 30-7-2018 02:21 PM
x sepadan langsung
Quote armin 30-7-2018 03:11 PM
Badan sheols makin naik eh sejak berlakon Quantico. Masa awal2 berlakon takdela berlemak sgt leher tu
Quote cicicumel 30-7-2018 03:16 PM
Miss world yg x berapa cantik.dpt anak nnt biasanya genetik asia lagi dominan.
Quote mieymiey 30-7-2018 03:36 PM
bertunang selepas dua bulan menjalin hubungan percintaan


Rasanya tak lama diorang ni.
Quote gerbera.memopad 30-7-2018 03:53 PM
Memang trend eh kenal sekejapan dah pop the question?

Justin Bieber & Hailey  pun gitu jua kan?
Quote tagas 30-7-2018 04:11 PM
lama da kawen

nikah je blum
Quote Hana 30-7-2018 05:19 PM
cicicumel replied at 30-7-2018 03:16 PM
Miss world yg x berapa cantik.dpt anak nnt biasanya genetik asia lagi dominan.

nape ayat u sgt kejam...
Quote nobrightside 30-7-2018 05:32 PM
Seriously??? Ingatkan toyboy Priyanka je  Cari la billionaire akak oi! U r so classy gitchew
Quote RatuDunia94 30-7-2018 09:46 PM
Nick ni mmg queen chaser kan.. Sebelum ni couple dgn Miss Univere 2012, Olivia Culpo. Now dgn Miss World 2000..
Quote kamilaa 31-7-2018 12:31 AM
Mmg mcm mak dgn anak {:yameteh
Quote Spicymami 31-7-2018 02:25 AM
gerbera.memopad: Memang trend eh kenal sekejapan dah pop the question?Justin Bieber & Hailey  pun gitu jua kan?

{:question

Justin n Hailey kenal dr dorg kecik lg rasanya.. N on off kapel byk kali
Quote nishikido 31-7-2018 10:12 AM
Sayangnya nick..dengan acik2 jugak ko nak kan..padahal ada berjuta gadis2 di dunia.cinta memang buta
Quote MadameOnion 31-7-2018 10:20 AM
gerbera.memopad replied at 30-7-2018 03:53 PM
Memang trend eh kenal sekejapan dah pop the question?

Justin Bieber & Hailey  pun gitu jua kan?

memang 'in' sekarang ni kat hollywood kenai sat saja pastu tunang..esok lusa putus la tu
Quote gerbera.memopad 31-7-2018 11:53 AM
Spicymami replied at 31-7-2018 02:25 AM
{:question

Justin n Hailey kenal dr dorg kecik lg rasanya.. N on off kapel byk kali

Oo, dah kenal lama eh? I thought bebaru je diorg couple.
Quote gerbera.memopad 31-7-2018 11:54 AM
MadameOnion replied at 31-7-2018 10:20 AM
memang 'in' sekarang ni kat hollywood kenai sat saja pastu tunang..esok lusa putus la tu

Amboi mak cik bawang ni . We'll wait and see je la jawabnya eh.
Quote MsKoreanfanatic 31-7-2018 01:45 PM
tak sepadan je...
Quote MsKoreanfanatic 31-7-2018 01:46 PM
tak sepadan pada mata iols
Quote awanearisu 31-7-2018 03:11 PM
Tak sangka berjodohan. Nick ni yang menghidap diabetis kan

Lihat semua komen(50)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

27-9-2023 01:51 PM GMT+8 , Processed in 0.254560 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top