Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Farid Kamil Sokong Diana Jadi Pelumba Kereta, Siap Hadiahkan Simulator

11-7-2018 05:40 PM|Oleh: Saiful | Dilihat: 1207| Komen: 10

Untungnya jadi Datin Diana Danielle. Impiannya menjadi seorang pelumba kereta mendapat sokongan penuh dari suami, Datuk Farid Kamil.

Sebagai tanda galakan, Farid menghadiahkan Diana simulator bagi memantapkan skil di litar.


"Tahun ini adalah musim kedua saya bersama pasukan Toyota Gazoo Racing. Memang mencabar... Ini kerana sebelum ini, saya tak biasa memandu kereta secara manual.

"Namun, kami diberi latihan intensif oleh jurulatih bertauliah sebelum masuk ke litar. Hasilnya, sepanjang musim lalu, saya sudah beberapa kali naik podium menerima trofi.


"Kali ini, suami saya sekali lagi memberi sokongan tidak berbelah bahagi. Apa yang menariknya, dia menghadiahkan simulator lumba kereta supaya saya boleh berlatih di rumah," kata Diana kepada BH Online.

Tambah aktres ini lagi, semangat dari insan tersayang benar-benar membuatkan dirinya teruja.



Walau bagaimanapun kemahiran berlumba tidak menjadi alasan buatnya untuk memandu laju di jalan raya.

Semoga berjaya buat Diana. Bahagia rasanya bila semua suami begini. Tak begitu? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 10
Komen

Previous : "Nak Tunggu Apa Lagi?" - Che Ta Gesa Polis Tangkap Bekas Pekerja

Next       : Selepas Siti Nurhaliza, Aizat Amdan Artis Kedua Tun M ‘Follow’ di Instagram

Komen Terbaru

Quote nishikido 13-7-2018 01:28 PM
Sharifah180175 replied at 11-7-2018 08:28 PM
Die ni poremer tupaiterbang tu khen ?. DDD datin diana danielle from tepen with love.

Hohh??tupai terbang tu DD ke..??pernah la jugak ternampak nickname tu

Lain-lain Komen

Quote slyfynx 11-7-2018 07:10 PM
Geli rase berdatuk2 berdatin2 dengan diorang nih.
And btw, kalau artis je, mesti lepas kan dr pape kesalahan.
Blame je org lain, abis cite.
Awal dulu kantoi kencing x pas, pastu dok salahkan polis, pastu tibe2 update kencing negative lak.
Ini pun cerita yang lg pelik, kuar macam2 nama, tup2 sonyapppppppppppppppp
Quote babycc 11-7-2018 07:15 PM
Thn ni diorang raya bersama ke?
Quote Sharifah180175 11-7-2018 08:28 PM
Die ni poremer tupaiterbang tu khen ?. DDD datin diana danielle from tepen with love.
Quote Victorioussss 11-7-2018 11:36 PM
Igtkn bg kereta tune untuk berlumba ke sebijik mcm civic type r atau gtr atau evo atau supra

Simulator pun simulator laa
Quote de_ikea 12-7-2018 12:01 AM
Nampak dd so happy skrg. No more royan rempan. All the best dd n family. Miga bahagia milik korg
Quote notsospecial007 12-7-2018 12:55 PM
bagusla suami support minat isteri.. semoga terus bahagia
Quote cairel_azlie 12-7-2018 01:38 PM
Edited by cairel_azlie at 12-7-2018 07:44 AM

lawa dia ni bagus walau anak ramai pandai jaga body tak mcm setengah2 acik  bawang tu...kiki
Quote insulin 12-7-2018 02:59 PM
cairel_azlie replied at 12-7-2018 01:38 PM
lawa dia ni bagus walau anak ramai pandai jaga body tak mcm setengah2 acik  bawan tu...kiki

Gemuk is awesome ya...
Quote misscendol 12-7-2018 03:00 PM
Nice.................
Quote nishikido 13-7-2018 01:28 PM
Sharifah180175 replied at 11-7-2018 08:28 PM
Die ni poremer tupaiterbang tu khen ?. DDD datin diana danielle from tepen with love.

Hohh??tupai terbang tu DD ke..??pernah la jugak ternampak nickname tu

Lihat semua komen(10)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.043375s Gzip On
To Top