Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Justin Bieber Bertunang, Selena Gomez Tak Kisah Pun

11-7-2018 04:21 PM|Oleh: Amirah | Dilihat: 1687| Komen: 22

Pertunangan Justin Bieber bersama Hailey Baldwin yang berlangsung pada 7 Julai lalu telah menggemparkan peminat.

Justin melamar kekasihnya ketika bercuti di Bahamas namun apa yang menjadi perhatian adalah respon Selena Gomez. 

Menurutnya, dia sendiri tidak terkesan dengan tindakan Justin yang sering tidak berfikiran panjang. 

Foto: IG Selena Gomez


Namun apa yang pasti dia tetap terkejut dengan berita itu kerana secepat itu Justin bertunang dengan pasangan.

"Selena terkejut hanya kerana pertunangan mereka berlaku secepat itu tetapi sudah dapat menjangkakan Justin akan berbuat demikian tanpa berfikir panjang.

"Dia lebih mengenali Justin berbanding orang lain... Jadi dia tidak berasa hairan dan tidak peduli," kata sumber rapat penyanyi itu seperti dilaporkan E!


Menurut sumber, Selena sedikit pun tidak berasa sedih kerana hubungan mereka juga agak rumit sebelum ini dan telah berkali-kali putus cinta bersama Justin.

Walaupun pelbagai usaha dilakukan untuk membaiki hubungan mereka namun keadaan masih sama dan dia juga sudah bahagia dengan kehidupannya sekarang.


"Selena berada di tempat yang paling baik sekarang... Fokusnya sekarang adalah dirinya dan cinta tidak lagi menjadi perhatiannya," kata sumber itu lagi.

Biarkan Justin dengan kehidupannya. Selepas ini harap tiada lagi yang kaitkan Selena dan Justin. Peminat juga sudah boleh ‘move on’. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 22
Komen

Previous : Justin Bieber Bertunang Dengan Hailey Baldwin! Sejauh Mana Bertahan?

Next       : Festival Muzik K-Wave 3 Bakal Menggegarkan Shah Alam Ogos Ini!

Komen Terbaru

Quote misscendol 16-7-2018 09:43 AM
cari lain jelah. u pretty and rich what

Lain-lain Komen

Quote RatuDunia94 11-7-2018 04:21 PM
Yg ni pon x lama.
Quote rosasen 11-7-2018 04:25 PM
confirm tak lama...
Quote Victorioussss 11-7-2018 04:31 PM
Cntiknya dia..
Quote sheqim 11-7-2018 04:51 PM
baby face muka si selena ni kan???
Quote moonbug 11-7-2018 05:57 PM
Excited nya bunyi caption si Bieber
Quote airmineral 11-7-2018 06:19 PM
Makin serabut si justin ni
Quote azwanaliori 11-7-2018 07:00 PM
Selena ni , terlalu emotionally dependent. Klu bf ignore kejap terus depress masuk rehab.  

elok2 ngn abel pegi jugak kejar2 bieber.  Last2 bieber xdpt abel pun x hengen dah.
Quote borrow 11-7-2018 09:33 PM
kepamnya abe   Hmm jd juga ngan anak pacit baldwin ni.

Selena lawa. But sheols ada history depression n anxiety. So kena cari partner yg matang & cool gitew.      

Quote matcha4life 11-7-2018 09:54 PM
Caption so sweet! I really hope they last {:love Bagus laa justin and selena both need to move on, bosan dah dgn drama dorg ni
Quote chauky314 12-7-2018 08:11 AM
selena cari la yg better lagik, muda pun
Quote syue86 12-7-2018 09:08 AM
better selena focus kesihatan diri jek
dia ade lupus kan?bkn senang klu ade sakit tu
sbb tu smpai depress n ade anxiety
Quote mieymiey 12-7-2018 09:13 AM
Semoga berkekalan la yer
Quote maery 12-7-2018 03:59 PM
jb tu skjp je tu..
Quote abudhabizz 12-7-2018 04:32 PM
Yeah..move on girl!! good for u.
Quote armin 12-7-2018 11:05 PM
Betul ke hailey ni sailang last year masa selena tgh dengan bieber? Ada nampak screenshot selena tulis macam tu.

Tgk gaya bieber tulis caption mcm entahla. Tak rasa pun kekal lama. Selena lagi lawa.
Quote miu84 13-7-2018 01:22 AM
armin replied at 12-7-2018 11:05 PM
Betul ke hailey ni sailang last year masa selena tgh dengan bieber? Ada nampak screenshot selena tul ...

Wah edisi pencaras la ni? Nanti i nak google. Dah lama tak membawang pasal retis hollywood
Quote Chesire_Epilog 13-7-2018 10:33 AM
Cinta ni tak kenal rupa. Tak semestinya yang kurang lawa tak layak dapat yang terbaik ye tak. Mana tau yang lawa tu perangai tak semengah. Ada orang pilih pasangan yang mempunyai personaliti menarik, ada yang lebih prefer pasangan yang bijak, yang berkerjaya, budi pekerti yang baik dan sebagainya.

Walaupun terkejut dengan berita pertunangan ni, diharap hubungan kekal sampai ke jannah. Amin
Quote aammyy 14-7-2018 03:01 AM
Macam iolls dulu. Ada ex bf bertunang dgn orang yg i kenal jugak la. Tp iolls mcm ketawa je. Sbb iolls tau dorang berdua perangai mcm mana, especially yg jantan tu. Tau tau dorang putus. Iolls tepuk tgn. (Jahat kan? Menyesal tau ) Tp that girl pun dpt husband yg i rasa jauh lebih baik dari that guy. Good for her.
Quote Heol 14-7-2018 03:12 AM
Yeker tak kesah?

Lihat semua komen(22)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.049253s Gzip On
To Top