Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Romantisnya Norman Hakim Teman Memey Check-Up Baby

11-7-2018 04:04 PM|Oleh: Suzy | Dilihat: 4860| Komen: 114


Menjalani pemeriksaan kandungan bersama suami tercinta adalah momen yang sentiasa diimpikan seorang isteri. Melihat kemajuan dan tumbesaran bayi bersama suami boleh dikatakan tanda menghargai pengorbanan isteri yang bersusah-payah mengandungkan anak selama sembilan bulan 10 hari. 

Mungkin ada di antara isteri dan ibu di luar sana yang tidak pernah merasai detik berharga ini, maka ramai juga yang menitiskan air mata  saat menyaksikan momen yang dirakamkan Norman dan Memey. 

Video itu telah ditonton lebih setengah juta kali dan mendapat pelbagai komen positif daripada netizen.
 


Ramai wanita berasa terharu dengan perbuatan Norman yang melayan isterinya seumpama puteri. Malah, ada yang hampir menitiskan air mata dan berdoa supaya mendapat layanan yang sama apabila berumah tangga kelak. Norman juga tidak ketinggalan menitipkan doa buat sang isteri agar dipermudahkan semua urusan.



Foto: IG Norman Hakim

Norman dikurniakan lima orang anak yang dua daripadanya adalah hasil perkahwinan terdahulu bersama bekas isterinya, Abby Abadi. Norman memang terkenal di kalangan netizen sering memuat naik ucapan manis yang ditujukan kepada anak-anak dan isteri di akaun IG. Biarpun dahulu berlaku kontroversi antara norman dan Abby, namun mereka kini hidup dalam keadaan harmoni denagn keluarga masing-masing serta saling mendoakan. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
2
Terkejut
3
Sedih
3
Lawak
1
Bosan
4
Komen: 114
Komen

Previous : Drama Nur Bakal Ada Sambungan? - Syafiq Kyle Tanya Pendapat Penonton

Next       : Geram Dikatakan Berperut Buncit, Ini Jawapan Balas Farahdhiya Yang Win!

Komen Terbaru

Quote RatuDunia94 15-7-2018 07:08 PM
mixed replied at 15-7-2018 06:11 PM
ada ni ha dh jumpa
https://ig.me/2gU8mNs527bHLEN


Tp mmg gaduh pon kan.. Kak nur ckp abby yg merajuk.. Tu pon ada org yg tolong aturkan utk jumpa.. Abby mmg kuat sentap kot..

Lain-lain Komen

Quote munchkin 11-7-2018 04:06 PM
Suka tengok family norman memey abby jai. Memey rajin masak.
Quote nadihazza 11-7-2018 04:14 PM
even dah bercerai ..abby & norman jd kawan baik..walaupun pd mula nya becekau lah jgak..
Quote putehkundor 11-7-2018 04:17 PM
dah nama pun husband...
bongok la....
Quote sarahmirza 11-7-2018 04:19 PM
Yang terharu tu agaknya suami sendiri tak pernah teman check up, suap makan dan minum ...
Quote cikenet76 11-7-2018 04:23 PM
moga dipermudahkan segala urusan kelak...aminnn

Luv this couple walaupan pada awal2 perkahwinan mereka agak kontroversi jap
Quote RatuDunia94 11-7-2018 04:25 PM
Edited by RatuDunia94 at 11-7-2018 04:27 PM

Terharu tak?

Quote mieymiey 11-7-2018 04:36 PM

HAHAHHAHAHAHA. Bongoklah!
Quote Badigol 11-7-2018 04:43 PM
gigih juga ye merekod video sepanjang jalan sampai dlm klinik...yg ni tak ada org nak kecam diorg menunjuk2 ke?hihihihi
Quote SLAManya 11-7-2018 04:43 PM
"kalau lah semua husband2 mcm norman, bahagia semua isteri"?

are u kiddin me?

btw,... siapa yang rakam?
Quote Budakmomok 11-7-2018 04:50 PM
Malangnyeeeeeee sapa yv preggie husband x temankan macam memey
Quote itsmeshikin 11-7-2018 04:51 PM
menggigih sgt dok record haa...sapekah tu?
Quote gummygummy 11-7-2018 04:55 PM
org len pon ada laki jugek
Quote RatuDunia94 11-7-2018 05:00 PM
So in next few years netizen bakalan terharu dgn Ude meneman Jering ke klinik.. Oh netizenn..
Quote mixed 11-7-2018 05:14 PM
itu nk tersentuh confirm laki nitezen tu
x penah teman kan pg checkup baby
tu tugas biasa sorang laki la

lg pn normiang anak dah bape org
yg nk malas2 teman bini pg checkup
Quote de_ikea 11-7-2018 05:16 PM
Badigol replied at 11-7-2018 04:43 PM
gigih juga ye merekod video sepanjang jalan sampai dlm klinik...yg ni tak ada org nak kecam diorg me ...

Kalau cm ni mmg kna bawak pmbantu utk rakam video kan? Takkan nk pasang tripod bagai kannn?
Quote Suchi 11-7-2018 05:19 PM
putehkundor replied at 11-7-2018 04:17 PM
dah nama pun husband...
bongok la....

Kadang2 kesian tgk netizen, hidup dorang terlalu teruk sgt ke?
Dorang selalu mcm pelik kalo tgk suami artis lyn artis ngn baik sampaikn pegang baby pun dorang dah takjub sgt.. gamaknya laki memasing kt umah lagi byk pegang tepon kot.
Quote de_ikea 11-7-2018 05:19 PM
Edited by de_ikea at 11-7-2018 06:19 PM

Semoga slamat kelahirannya memey.

Memey antara retis yg mampu turned the netizens to 360 degrees. Iols sendiri suka tgok memey ni skrg. Untung sheols. Elok suaminya skrg, bisnes maju, rumah cantik, family rapat-rapat, pandai masak, cakap lembut je, anak-anak comel.
Quote Badigol 11-7-2018 05:24 PM
de_ikea replied at 11-7-2018 09:19 AM
Semoga slamat kelahirannya memey.

Memey antara retis yg mampu turned the netizens 360 degree. Iol ...

sy pun suka..siapa sgka diorg boleh jd mcmni kan..aman je..alhmdulillah..jd kesimpulannya semua org boleh ubah diri dan khidupan msing msing ke arah lebih baik. hilangkan hasad dengki dan iri hati,bermaaf maafan..insyallah bahagia.dah mcm ustazah pula.hehe
Quote cupu 11-7-2018 05:24 PM
Norman tu lembut..romantik..si abby klu bertekak dia je menang.jodoh dia ngan abby setakat tu je..apa yg aku perati abby ni wlupun ht dia baik,dia xpandai jg ayat dia..xsuka,xsependapat dia sembur je..xblh la mcm tu..ngan konon besan tu pun aku tgk dh xde update dh..light.km tu onh pnh post u mrh kat i ke tp abby xde respon pun.apapun aturan Allah nmg dh terbaik..norman sgt sesuai ngan memey

Lihat semua komen(114)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.051372s Gzip On
To Top