Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Pakai Seluar Terlampau Ketat, Sajat Dituduh Sengaja Tayang Kemaluan

11-7-2018 11:50 AM|Oleh: Saiful | Dilihat: 17082| Komen: 182

Sajat memang tak pernah kering idea dalam mendapatkan perhatian dari orang ramai.

Walaupun sudah banyak kali dihentam kerana kekeliruan jantinanya, usahawan kosmetik ini tidak pernah putus asa membuktikan dirinya adalah seorang perempuan.

Di Instagram, penuh video Sajat menari. Apa yang menjadi perhatian netizen adalah pakaian yang dipakainya.


Baju seksi sementara seluarnya pula memang terlampau ketat sampai menampakkan benda yang tak sepatutnya.

Apa lagi, ruangan komen dipenuhi dengan sindiran.


Kata mereka, alat sulit Sajat kelihatan pelik dan tidak macam perempuan normal yang lain.

Sementara itu ramai yang membuat spekulasi Sajat telah membuat pembedahan ubah jantina.


Dari dulu sampai sekarang, tiada pihak yang dapat mengesahkan jantina sebenar Sajat.

Sampai bila agaknya penantian ini akan berakhir. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
4
Marah
4
Terkejut
2
Sedih
3
Lawak
5
Bosan
4
Komen: 182
Komen

Previous : Binatang Pengecut, Nilai Kau Tu Bawah Tapak Kaki Aku Je - Ifa Raziah Hamun Siapa Tu?

Next       : "Nak Tunggu Apa Lagi?" - Che Ta Gesa Polis Tangkap Bekas Pekerja

Komen Terbaru

Quote shasha79 16-7-2018 11:04 PM
hahahah she is so funny la. errr i meant he. silap.

Lain-lain Komen

Quote brown_pupil 11-7-2018 11:52 AM
Dia dah memang buang totey dia.. off coz la nak menunjuk.
Quote brainbiru 11-7-2018 11:53 AM
Oohhh. Gitu camel toe dia.....
Quote mieymiey 11-7-2018 11:53 AM
Betapa sengasaranya heshe nak dapatkan cikki pelesu. Dah dapat, haruslah tayang
Quote clarizsa 11-7-2018 11:55 AM
Sajat cantik

Tapi seluar belang2 tu serius hodoh kat area peoet dia tu awatlaa ada garis warna hitam cmtu
Quote fushimi 11-7-2018 12:06 PM
bam jat nak buktikan apa sebenarnya

tau la tau la ada cekpit pelesu
Quote kikuri 11-7-2018 12:08 PM
jilake tol la sajat... saje je nak bagi mata aku tengok situ... belang seluar tu hanat betoi...
Quote oni313 11-7-2018 12:09 PM
berapa dalam lubang pelesu tu?
Quote insulin 11-7-2018 12:10 PM
Perangai mengalahkan perempuan tulen. Choiii....
Quote ckenj 11-7-2018 12:12 PM
hahahahhahahahah...pe citer jakim nk sahkan jantina dia ek..
Quote prettyuglybabe 11-7-2018 12:22 PM
jari unta dia memang nampak pelik
Quote Lorra2411 11-7-2018 12:23 PM
setakat tunjuk barang palsu, buat apa
Quote miu84 11-7-2018 12:24 PM
Dan sekarang jua ada undies yg siap dgn camel toe ya. Buduh dan huduh yg amat
Quote Themilo 11-7-2018 12:26 PM
tembun cikpit dia. namun bak kata sapi, tak dalam. cikpit sumbu
Quote tomaz 11-7-2018 12:26 PM
insulin replied at 11-7-2018 12:10 PM
Perangai mengalahkan perempuan tulen. Choiii....

Perempuan tulen x buat hal memalukan mcm ni yer. Xde perempuan tulen yg tayang pad semata nak gitau dunia dia period

Quote MadameOnion 11-7-2018 12:27 PM
cik pet pompuan tulen bentuk V ni cikpot pondan bentuk W hahaha
Quote munchkin 11-7-2018 12:29 PM
Pompuan punya mana ada camtu.
Quote EvieWanKenobi 11-7-2018 12:35 PM
suara tetap sama..

btw, apa citer hari tu kata nak gi umrah bagai??
Quote xoic726 11-7-2018 12:35 PM
p*k* sumbu...!!! (carutan nada sapie ilias)..
Quote pearl.silver 11-7-2018 12:45 PM
Asal ada tred sajat perbincangannya dah potong kote ke belum
Tu je story nye

Lihat semua komen(182)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.056429s Gzip On
To Top