Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Tubuh Dikunyah Hingga Ke Tulang, Anjing Makan Mayat Tuan Sendiri

11-7-2018 10:44 AM |Dilihat:1572| Komen: 25
Ngeri apabila sebahagian tubuh seorang lelaki Kanada yang mati kira-kira 10 hari lalu dimakan oleh oleh anjing peliharaanya.

Mayat Glen Pattinson, 62 dikunyah oleh anjingnya, Cujo di bahagian muka hingga nampak tulang dan tengkorak.

Daily Mail melaporkan, lelaki berkenaan tinggal dengan ajing peliharaannya di Thailand.

Haiwan tersebut ditemui berada di sisi mayat yang ditemui dalam keadaan bogel.

Foto: Daily Mail
Jiran Pattinson membuat aduan anjing berkenaan sering menyalak dan mengesyaki ia mungkin sudah lama tidak dibawa keluar.

Anggota paramedik yang tiba di tempat kejadian mendapati tubuh mangsa dikunyah sehingga tulang rusuknya kelihatan.

Mangsa dikatakan menghidap kencing manis dan baru mendapatkan rawatan di hospital.

Polis berkata, kematian tidak diklasifikasikan sebagai mencurigakan. 

Dia ditemui dalam keadaan tidak berpakaian dan dipercayai mati antara tujuh hingga 10 hari. Anjing jantan itu berada di sisinya dan tidak minum selama beberapa hari.

Tiada sebarang tanda pergelutan atau bilik itu digeledah. Kita tahu dia tinggal bersendirian dan mayat dibawa untuk pemeriksaan forensik bagi mengenal pasti punca kematian.

Kita turut menghubungi pihak kedutaan untuk memaklumkan keluarganya untuk urusan pengebumian. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 25
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote ell768 11-7-2018 03:36 PM
lapar sgt kot..setia dia tunggu tuan dia 10 hari mcm tu..huhuhuhu kesiannya

Lain-lain Komen

Quote faraway1 11-7-2018 09:44 AM
nama anjing tu cujo cam cita anjing yang dirasuk t.. aje..
Quote sinalegna 11-7-2018 09:50 AM
Bogel? Nak rogol anjing kot pastu mati anjing makan bangkai dia
Quote K_Lily 11-7-2018 09:53 AM
baru lepas mandi lepas tu terjatuh kot...
hehe
Quote zulka 11-7-2018 09:54 AM
anjing tu lapar la dah berapa hari tak mkn
Quote Burong_Hantuk 11-7-2018 09:58 AM
eeeeehhh ngeri lah
Quote chinta89 11-7-2018 10:07 AM
kesainnya....

btl2 kurang berhubung ngn sesiapa ni. at least kalau dia ade berhubung hari2 ngn org yg rapat ngn dia, bila sehari dua x contact, maybe org tu hubungi balik atau akan cari dia.
Quote myakayina 11-7-2018 10:29 AM
anjing tu lapar sangat agaknya...
Quote surwanis 11-7-2018 11:30 AM
kena jangkitan kencing manis x anjing tu?
Quote Travelo 11-7-2018 11:32 AM
macam peribahasa senjata makan tuan
Quote sarahmirza 11-7-2018 11:36 AM
Kesiannya....
Sunyi, tak disayangi di hujung usia...

Quote milo_888 11-7-2018 11:39 AM
Confirm anjing tu akan ditidurkan lepas ni sebab dah rasa darah & daging manusia...  bahaya kalau dibiarkan hidup..
Quote Artemesiaa 11-7-2018 11:54 AM
Dah tak ada makanan mana tak dimakan tuannya tu
Quote insulin 11-7-2018 11:58 AM
chinta89 replied at 11-7-2018 10:07 AM
kesainnya....

btl2 kurang berhubung ngn sesiapa ni. at least kalau dia ade berhubung hari2 ngn or ...

Lonely death...
Quote BoLapciOus 11-7-2018 12:17 PM
Cujo kebuluran...survival instinct..bertabahlah cujo..
Quote EvieWanKenobi 11-7-2018 12:41 PM
mengerikan..
Quote munchkin 11-7-2018 12:44 PM
Kesian tak makan
Quote missdahlia 11-7-2018 12:46 PM
Quote shamsadis 11-7-2018 12:47 PM
inilah masalah kalau hidup sendirian, mati di rumah tiada siapa tau
Quote mawarika 11-7-2018 12:50 PM
Anjing makan tuan... menakutkan. Kengkawan ioilss pun byk bela ular besar besar dalam rumah..harap tak dimakan ular juga. Seram je..

Lihat semua komen(25)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.044555s Gzip On
To Top