Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Kecoh! Sheeda Dangdut Serang Ifa Di Parkir Kereta, Netizen Kata Gimik Saja?

11-7-2018 09:40 AM|Oleh: Azza | Dilihat: 8201| Komen: 97




"Bersemuka tak berani pulak, perempuan plastik."

Rentetan Ifa Raziah mengamuk di media sosial mengenai individu yang memburuk-burukkan produknya, dengan tidak semena-mena, rakan artis dangdut juga, Sheeda menyerang Ifa di parkir kereta.

Kejadian tersebut dirakam oleh anak Sheeda, Bienda. Nampaknya Ifa melarikan diri tetapi terpaksa bersemuka juga dengan Sheeda.


Wah! Kali ini Sheeda betul-betul marah.
Lagilah bengang bila Ifa hanya berani mencanang keburukan dirinya di media sosial tetapi takut pula bila berdepan-depan.

"Sekarang biar semua org tahu kau penakut!!!Penipu!!!!Ini jawapannya."

Foto : IG Sheeda

Ramai yang bersetuju dengan Sheeda. Ya! Ifa ini banyak hal rupanya dengan artis.



Tapi, memang tak manislah bila dua artis senior ini bergaduh kemudiannya disebarkan pula.


Adakah ia gimik semata-mata?



Paling best, ada juga netizen yang menjadi batu api. Amboi, seronok nampak?




Foto : IG Ifa dan Sheeda

Apa pun, diharapkan kes ini akan selesai dengan baik. Malu pula dengan artis BBNU jika ia meleret-leret. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 97
Komen

Previous : Klon Ziana Zain Sudah Berubah. Ramai Terkejut, Doa Agar Istiqomah..

Next       : "Gua Bukan Mak Cik Bawang" - Ibu Pelakon Puteri Balqis Kesal Sakit Kanser Anaknya Disensasikan..

Komen Terbaru

Quote jargon 16-7-2018 06:06 AM
Biasela retis2 kampung ni uolss...entah2 dah buat gimik gini pon xde sape nk viral sgt...sory ye bg aku retis dangdut retis kg...plus suk brgado sesame sndri dan bekawan gn pondan khenn disamping main bomoh

Lain-lain Komen

Quote Kak-Leen 10-7-2018 11:47 PM
Akak masuk forum sbb nak tahu jugak kenapa sbb td keluar dlm ig mediahiburan ke apa ntah.
Quote friedfishsoup 10-7-2018 11:48 PM
Oh thread sebelah kata tapak kaki la apa la, sheeda dangdut ke?
Quote Rhyno 10-7-2018 11:54 PM
Diva Puk Puk tak puas hati apa dgn diva dangdut Sheeda?
Quote prettyrara 10-7-2018 11:54 PM
Laaaa mcm takut ipah pukpuk ittewww. Kemain gah kt ig, bila bersemuka hmmmmm
Quote Rhyno 10-7-2018 11:57 PM
kalau iols Sheeda iols tarik2 rambut si Diva Puk Puk mulut puaka ittew....pastu hempas muka dia kat atas kereta tu ala2 WWE....
Quote cha-cha 11-7-2018 12:11 AM
Gimik ala2 safie & sajat aje
Quote Orix 11-7-2018 12:16 AM
Bila shida tu ckap ‘harap muka je cantik....’ terus iols rasa ni propa........ lepastu bila ifa nk cofront dia blah plak. Propa to the maxx
Quote opie5662 11-7-2018 12:26 AM
Dunia skrh di penuhi dgn.drama propa je...itu je cara nk naikkan nama masing2...bergado takde isi....kalau betul tak puas hati kompem dh bercakaran...x sempat nk amek.video bagai. Ni silap2 turun satu keta...netizen gak yg bangang percaya
Quote mrsLucky 11-7-2018 12:28 AM
Orix replied at 11-7-2018 12:16 AM
Bila shida tu ckap ‘harap muka je cantik....’ terus iols rasa ni propa........ lepastu bila ifa nk ...

Harap muka cantik tu cam tak logik dan agak propa...terus i yakin ini cuma publisiti murahan...
Quote ayjay 11-7-2018 12:29 AM
Orix replied at 11-7-2018 12:16 AM
Bila shida tu ckap ‘harap muka je cantik....’ terus iols rasa ni propa........ lepastu bila ifa nk ...

Qieqiekepam taking notes for his next gimmick gamaknya
Quote ALDRIN 11-7-2018 12:30 AM
Propah...dua artis sendu kerepot mak lampir tp masih rasa diri relevant dlm industri....hanattss
Quote friedfishsoup 11-7-2018 12:40 AM
ALDRIN replied at 11-7-2018 12:30 AM
Propah...dua artis sendu kerepot mak lampir tp masih rasa diri relevant dlm industri....hanattss

Tu versi auntie kerepot.
Versi uncle kerepot sendu sejuk beku tapi perasan retis and perasan masih relevant dalam industry hiburan, I vote suhaimi saad aka aimy
Quote foodlovepeace 11-7-2018 12:41 AM
Gimik kah? Siapa yg record?
Quote miznora 11-7-2018 12:52 AM
ya gaduh lagi.. lagii.. lagii
we want more!!




done jd batu api
Quote kikiharris 11-7-2018 01:09 AM
Mungkin dua org artis gred  E  nak promote lagu duet terbaru kot. Propa,cheap marketing je tu
Quote Tukul.Besi 11-7-2018 01:16 AM
kalau betul dorg bergaduh, harap nek shida pijak tetek si puk puk biar pecah silikon
Quote susukambingbest 11-7-2018 01:33 AM
nmpk cam belakon jerk. blkang ipah kt pinggang nmpk mcm kotak kecik yg sllu pngacara pkai tu. ntah la penamanya benda alah tu
Quote hangdenim 11-7-2018 01:36 AM
foodlovepeace replied at 11-7-2018 12:41 AM
Gimik kah? Siapa yg record?

Mcm suara bienda duk merekod, duk ulang 'dah la ma, malu ke ore'. Btw berantakan propa sangat, sheefake & ifake raziah.
Quote pearl.silver 11-7-2018 01:38 AM
Lantak ko nk brrgaduh
Lenkali gaduh tulis aib masing2 kt socmed
Sensng netixen nk kecam keji

Lihat semua komen(97)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.043589s Gzip On
To Top