Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Binatang Pengecut, Nilai Kau Tu Bawah Tapak Kaki Aku Je - Ifa Raziah Hamun Siapa Tu?

10-7-2018 05:52 PM|Oleh: Saiful | Dilihat: 9670| Komen: 89

"Binatang pengecut. Kalau berani, jomlah jumpa depan-depan."

Amboi, marah sangat Ifa Raziah. Bengang dengan siapa tu sampai menyamakannya dengan binatang?


Foto: IG Ifa Raziah

Menerusi Insta Storynya semalam, Ifa meluahkan kemarahannya terhadap seorang individu dipercayai mengganggu perniagaannya.


Kau ingat aku jual benda haram ke?




Berdasarkan apa yang ditulisnya itu, individu terbabit mungkin ada membawa mulut memburuk-burukkan Ifa dan produknya.

"Ada binatang terasalah. Memang sesuai dengan muka gampang dan mulut pekong kau,"
sindirnya lagi.




Ifa kemudian mengajak individu berkenaan berdepan dengannya jika ada rasa tidak puas hati.

"Kalau berani, meh la jumpa face to face,"
katanya.


Foto: IG Ifa/Media Hiburan

Alamak, marah betul bunyinya tu. Siapa agaknya yang mencari pasal dengan Ifa. Apapun, semoga konflik di antara mereka dapat diselesaikan dengan baik. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
3
Komen: 89
Komen

Previous : Bukan Salah Fazura Kelab Peminat Fattah Amin Dibubarkan

Next       : Pakai Seluar Terlampau Ketat, Sajat Dituduh Sengaja Tayang Kemaluan

Komen Terbaru

Quote anony-mous 18-7-2018 01:38 PM
knnk replied at 11-7-2018 09:06 PM
Hormon HCG.
Tapi I yang tgk video pasal HCG ni takda apa2 kesan pun.
Dia macam placebo effects.
...

Klau fikir2 betul jgk kn? Yg buat diet 1200kcal pon boleh kurus apatah lg 500kcal. I pon mcm tertarik psal HCG tu sekali tau kene pi inject + 500kcal, cehhh trus xminat

Lain-lain Komen

Quote hyie 10-7-2018 06:08 PM
sheols selalu suka gaduh dengan geng2 fonen. So fonen mana pulak kali ni? Yiiihhhhhh
Quote dellema 10-7-2018 06:19 PM
Umur brape dia ni, dh mcm knk2 tadika plk gayanya
Quote belilies 10-7-2018 06:25 PM
Konsumer jenis hape tertarik nak bi barang yang sheols pomot, ngan bahasa sumpah seranah cam gampunk.
Quote tobobon 10-7-2018 06:30 PM
belilies replied at 10-7-2018 06:25 PM
Konsumer jenis hape tertarik nak bi barang yang sheols pomot, ngan bahasa sumpah seranah cam gampunk ...

ade jer sis ..org malaysia mmg pelik sikit..sdgkan anak normah damanhuri yang iklan lucah pun laku jer barang2 inikan pulak yang maki hamun
Quote putehkundor 10-7-2018 06:32 PM
bahasa kau dik....nampak sgt pompuan mulut lancang, tak ada kelas, murahan.
Quote de_ikea 10-7-2018 06:33 PM
Balik2 gaduh dgn roslan shah. Sama je dua ketoi ni.
Quote pencintaABC 10-7-2018 06:40 PM
Rempit kampung dot com nye bahasa diva pukpuk
Quote munchkin 10-7-2018 07:30 PM
Org biasa boleh serbu ke? Mana boleh. Sembanh mcm bingai je
Quote kiah_mai_pulak 10-7-2018 07:43 PM
tobobon replied at 10-7-2018 06:30 PM
ade jer sis ..org malaysia mmg pelik sikit..sdgkan anak normah damanhuri yang iklan lucah pun laku ...

Sapi pondan laknatullah tu pun berebut2 org nk beli produk dia,, adehhh byk pulak duit org msia ni ek?? Semua benda retis jual nk beli
Quote M.Rose 10-7-2018 07:47 PM
Wonder sape beli brg pepondn dgn prempn merempn doplohpatjam ni
Bek msuk skolah jd org bertmadun skit
Quote datinamanda 10-7-2018 08:15 PM
Ni je lah bahan untuk artis sendu mulut puaka macam ko. Gaduh gaduh gaduh
Quote Sharifah180175 10-7-2018 08:42 PM
Isap P.L.Y tu ape ?
Quote belilies 10-7-2018 08:44 PM
tobobon replied at 10-7-2018 06:30 PM
ade jer sis ..org malaysia mmg pelik sikit..sdgkan anak normah damanhuri yang iklan lucah pun laku ...

Spisis tak betul cam ifa gamaknya. Terang2 lagi ifa ni alter badan.
Quote ira_229 10-7-2018 08:56 PM
belilies replied at 10-7-2018 08:44 PM
Spisis tak betul cam ifa gamaknya. Terang2 lagi ifa ni alter badan.

Dia ni tak takut jadi mcm akak pink ke...?overdose botox.
Quote damian_lee 10-7-2018 09:08 PM
Gaduh ngan sapa lagi ko ni hanattt
Quote riyadhK 10-7-2018 09:19 PM
Sharifah180175 replied at 10-7-2018 08:42 PM
Isap P.L.Y tu ape ?


I pon nak tanya benda yang sama.
Quote tobobon 10-7-2018 09:25 PM
kiah_mai_pulak replied at 10-7-2018 07:43 PM
Sapi pondan laknatullah tu pun berebut2 org nk beli produk dia,, adehhh byk pulak duit org msia ni ...

ni depa kata gerila marketing kot.. bad publicity is still a publicity..cara senang promote barang buatlah kontroversi
Quote 234126 10-7-2018 09:26 PM
Rasanya dia ni kurus sebab buat injection hormon kat perut mcm redmummy buat tu la.. HCG apa nama dia sebab penah tgk satu clinic ni mention dia. Lupa pulak nama clinic tu.. tahun lepas dalam sept/oct. memang menjadi buat tu. Dlm 3-4k cost dia. Kena ikut strict diet dlm 10 hari pastu kena inject hormon tu kat perut sekali sehari. By 10-15 days dah hilang 10kg.
Quote tobobon 10-7-2018 09:27 PM
belilies replied at 10-7-2018 08:44 PM
Spisis tak betul cam ifa gamaknya. Terang2 lagi ifa ni alter badan.

spisies2 ni ramai kat malaysia chuollss.. rasa2 80% kot..

cuma meols suspect depa blajar marketing style ni dr doktor mickey mouse tu..sbb almost semua yg produk2 mcm mesti ada ikut kelas heols

Lihat semua komen(89)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.057188s Gzip On
To Top